Tutorijal za Plumbytes

od Jake Doevan - -
12

Besplatna verzija protiv kompletne verzije programa Plumbytes

Plumbytes Anti-Malware je program kojem veoma brzo raste popularnost među korisnicima računala. Iako izdavač je ovog programa, Plumbytes Software Lp, relativno nova tvrtka koja proizvodi anti-malware software, razvila se iznimno brzo i dokazala da novi anti-malware program može biti jednako moćan kao i neke starije i svima poznate aplikacije. Program Plumbytes Anti-Malware nudi esencijalnu zaštitu koja identificira, zaustavlja i deinstalira sumnjive spyware programe ili kritično opasne malware aplikacije. Osim toga, ova aplikacija ima prijateljsko korisničko sučelje, pa će čak i neiskusni korisnici PC-ja veoma lako moći njime upravljati i uz njegovu pomoć održavati svoja računala čistima. Uz to, Plumbytes Software također nudi besplatnu 24/7 tehničku podršku korisnicima njihovog proizvoda koja pomaže u brisanju najtvrdoglavijih računalnih infekcija i daje korisnicima prilagođena rješenja za popravak računala.Da biste saznali više o principima na kojima se bazira funkcioniranje Plumbytesa, pročitajte ovu recenziju.

Baš kao i svaki drugi pouzdani anti-malware program, niti ovaj ne nudi komplet svih usluga besplatno. Puna verzija programa Plumbytes Anti-Malware košta 34,99 Eura (bez PDV-a). Licencirana verzija ove aplikacije detektira i eliminira malware, spyware, štiti preglednike od otimača, a rješava i najopasnije računalne prijetnje kao što su crvi, Trojanski konji i rootkitovi. No, korisnici koji žele isprobati ovaj program prije kupnje, oni koji žele testirati kako brzo se skenira sistem ili samo vidjeti treba li uopće njihovo računalo tretman čišćenja mogu isprobati besplatnu verziju ovog programa. Imajte na umu da besplatna verzija može detektirati malware, ali ga ne može deinstalirati. Ako korisnik odluči da ne želi koristiti ovaj anti-malware alat, može veoma lako deinstalirati Plumbytes uz pomoć Control Panela.

Preuzmite Plumbytes

Plumbytes-Malware možete preuzeti ovdje. Datoteka (antimalwaresetup.exe) zauzima samo 568 Kb, pa će vam za preuzimanje trebati samo nekoliko sekundi. Jednom kad vas pop-up prozor upita želite li da ovaj program napravi promjene na vašem PC-ju, kliknite na OK, pa će se pojaviti installer za Plumbytes. Da biste započeli instalaciju, samo kliknite na Install. Programčić će preuzeti anti-malware program i instalirati ga u sistem. Plumbytes je lagan program, pa cijeli proces instalacije ne bi smio trajati dulje od nekoliko minuta.

Skenirajte sistem programom Plumbytes

Program će započeti Smart Scan čim se instalira. Plumbytes koristi višenamjenski algoritam za skeniranje i on radi čak do 5 puta brže nego od drugih. Drugim riječima, Plumbytes skenira sistem brzo, ali temeljito. On neće samo provjeriti datoteke i programe koji su pohranjeni u sistemu, već će također provjeriti web preglednike i detektirati sve sumnjive kolačiće (cookies) za praćenje, ekstenzije ili neke druge komponente koje su im dodane. Nakon što završi skeniranje, program će omogućiti korisniku uklanjanje odabira određenih prijetnji koje su pronađene i ostaviti ih u sistemu.

Plumbytes Smart Scan

Možete namjestiti ovaj program da pregledava sistem čim pokrenete svoje računalo. Idite na Settings (Postavke) i odaberite ponuđene opcije Launch Anti-Malware at PC Startup (pokrenite Anti-Malware prilikom uključivanja PC-ja) i Perform Scan on Startup (provedite skeniranje pri uključivanju računala). Također vam savjetujemo da često provjeravate ažuriranja i nadogradnje programa i savjetujemo vam da ih instalirate čim budu objavljene. Na taj način će baza podataka s prijetnjama biti nadopunjena najnovijim definicijama virusa i anti-malware program će ih moći identificirati i ukloniti. Da biste ažurirali anti-malware program idite na karticu (tab) Overview (Pregled) i kliknite na Check for Updates (Provjerite ažuriranja). Instalirajte ih, ako ima novih.

Plumbytes Anti-Malware

Aktivirajte Plumbytes Anti-Malware i uklonite detektirane prijetnje

Kad ovaj sigurnosni program završi Smart Scan, on će prikazati sve prijetnje koje su pronađene. Korisnik može ukloniti odabir onih koje želi zadržati i spriječiti njihovo uklanjanje iz sistema. Da bi obrisao opasne stvari, korisnik mora aktivirati software upisivanjem serijskog ključa za Plumbytes, a on se još naziva i Licence Key (ključ za licencu). Ako još uvijek nemate taj ključ, kliknite na gumb Remove Threats (Uklonite prijetnje) i nakon toga na I want to purchase the key (Želim kupiti ključ). Tada ćete biti prebačeni na stranicu na kojoj se taj ključ može kupiti. Ako ste već kupili punu verziju programa Plumbytes i već imate ključ, samo ga upišite u kućicu i kliknite na Activate (Aktivirajte). Sada se možete vratiti na rezultate skeniranja i ponovno kliknite na Remove Now (Ukloni sada). Anti-malware program će tada početi s brisanjem malicioznih objekata jedan za drugim, a sistem će nakon tog procesa postati čist i bez malicioznih aplikacija. Možda ćete morati restartati svoj PC da bi se primijenile promjene nakon brisanja malicioznih programa i njihovih komponenti.

Remove threats with Plumbytes

Ponuda
uradi sada!
Preuzmi
Plumbytes Sreća
Zagarantirana
Preuzmi
Plumbytes Sreća
Zagarantirana
Kompatibilan sa Microsoft Windows
Što učiniti ako nije uspjelo?
Ako niste uspjeli ukloniti štetu izazvanu virusom uz pomoć Plumbytes Anti-Malware, postavite pitanje našem timu za podršku i navedite što je više moguće detalja.
Program Plumbytes Anti-Malware ima besplatan ograničeni skener. Plumbytes Anti-Malware nudi daleko više kada kupite njegovu kompletnu verziju. Kad besplatan skener detektira probleme, možete ih ukloniti besplatnom metodom popravka ili možete odlučiti kupiti kompletnu verziju da biste te probleme uklonili automatski.

Pregledaj u drugim jezicima