XoftSpySE Anti Spyware pregled, besplatno preuzimanje

XoftSpy AntiVirus Pro (prijašnji XoftSpySE Anti-spyware) je vjerodostojan anti-virus i anti-malware program izrađen od strane ParetoLogic, Inc. Jednostavan je ali i efektivan alat, koji nudi tipičan set funkcija za pomoć ljudima ukloniti spyware, viruse, reklame, keyloggere, trojance i slične kibernetičke infekcije. Kako biste provjerili ovaj program i njegove mogućnosti, možete preuzeti XoftSpy AntiVirus Pro besplatnu verziju. Baš kao i njegova licencirana verzija, nudi opciju dubokog skeniranja, koja daje ljudima veće šanse kod pronalaska specifičnih virusa koji se potajno mogu odvijati u pozadini sustava. Kako god, trebali biste znati da jednom kada XoftSpy AntiVirus Pro scanner završi svoj posao, ne daje ljudima mogućnost ukloniti pronađen malware. Osim toga, ova verzija ne pruža zaštitu u stvarnom vremenu. XoftSpy AntiVirus Pro je zamjenio XoftSpySE Anti-spyware sredinom 2013. Njegove nove značajke su vatrozid, web zaštita i email zaštita.

XoftSpy AntiVirus Pro recenzija od 2spyware istraživačkog centra:

Nakon čitanja različitih recenzija na Internetu, odlučili smo preuzeti XoftSpy AntiVirus Pro i testirati ga na našim računalima. Čim smo instalirali program na njih, primjetili smo da se značajno poboljšao u usporedbi s XoftSpySE Anti-spyware: ima dobro organizirano vizualno korisničko sučelje, nudi česta ažuriranja i pruža detaljne informacija nakon što provjeri sustav. Nakon pokretanja programa, on nudi dvije opcije: brzo skeniranje ili kompletno pretraživanje sustava za malware. Ukoliko Vam trenutak skeniranja sustava ne odgovara, možete jednostavno zakazati XoftSpy AntiVirus Pro skeniranje za budućnost. Čini se da je bonus XoftSpy Anti-spyware njegov inovativan Browser Helper Object Editor, koji je posvećen pronalasku i eliminiranju tražilica i ostalih dodataka koji se aktivno šire uokolo.

Pa, zašto da preuzmem XoftSpy AntiVirus Pro?

XoftSpy AntiVirus Pro je alat za jednostavno korištenje, koji može pomoći kod skeniranja Windows registra, aktivnih procesa, datoteka i mapa na Vašem računalu. XoftSpy AntiVIrus Pro koristi veliku bazu podataka o spyware definicijama, stoga njegovo skeniranje možda ima više prednosti nego drugi anti-malware programi. Kako god, njegova mogućnost da spriječi infiltraciju virusa i kompletno ih ukloni sa sutava može zakazati u nekim slučajevima. Zato preporučamo korištenje XoftSpySE Anti-spyware zajedno s ostalim anti-virusnim programima.

O autoru
Jake Doevan
Jake Doevan - Život je prekratak da bi se trošio na borbu s virusima

Kontaktiraj Jake Doevan
O tvrtci Esolutions

Pregledaj u drugim jezicima