Izjava o ograničenju odgovornosti

Ažurirano

Usluga i Stranica sadrže informacije, činjenice i komentare raznih individualnih osoba i organizacija. Usluga i stranice dati su “onakvi kakvi jesu”, BEZ IKAKVE GARANCIJE, istaknute ili koje se podrazumijevaju, uključujući, ali nisu ograničeni, garancije naslova, tržišne prođe ili određene namjene koje se podrazumijevaju, osim onih garancija koje su nametnute i ne mogu se isključiti, restrikcija ili modifikacija prema zakonima koji su primjenjivi na Ugovor web stranice.

I dok se trudimo da naše informacije budu ažurne i točne, niti Virusi.hr, niti partneri ne nude nikakvu garanciju, istaknutu ili koja se podrazumijeva, o potpunosti, točnosti, pouzdanosti, prikladnosti ili dostupnosti uzimajući u obzir web stranicu ili informacije, proizvode ili usluge na web stranici za bilo koju namjenu.

Svaka informacija koju dodate je tako isključivo NA VAŠ VLASTITI RIZIK. Niti u jednom slučaju nećemo biti odgovorni za bilo kakav gubitak ili štetu, uključujući, bez ograničenja, indirektan ili posljedični gubitak koji je nastao gubitkom podataka ili prihoda koji su nastali zbog ili su povezani s korištenjem stranice.

Putem ove stranice možete otići na druge stranice koje nisu pod kontrolom tvrtke Virusi.hr. Nemamo nikakvu kontrolu nad sadržajem i prirodom tih stranica, pa to činite NA VLASTITI RIZIK.

Dajemo sve od sebe da naša stranica radi bez greške. No, Virusi.hr ne preuzima NIKAKVU ODGOVORNOST i ne može biti odgovoran, ako je stranica privremeno nedostupna zbog tehničkih problema koji su izvan naše kontrole.

Više o projektu Virusi.hr možete pročitati u članku O nama. Izjava o privatnosti, Uvjeti korištenja i Zabrana otkrivanja povjerljivih informacija mogu se pronaći ovdje. Ako imate kakvih pitanja, do nas možete doći uz pomoć članka Kontaktirajte nas.