Malwarebytes Anti Malware pregled, besplatno preuzimanje

Malwarebytes Anti-malware je jednostavna i lagana-za-korištenje aplikacija, koja može pomoći ljudima u borbi protiv zlonamjernih programa. Prema njegovim kreatorima, ljudi bi trebali odabrati PREMIUM verziju, koja pruža zaštitu u stvarnom vremenu, brža skeniranja, te dopušta planiranje skeniranja ili ažuriranja baza podataka.

Također uključuje kompletno obnovljeno korisničko sučelje te mogućnost da zaštiti 3 računala odjednom. Kako god, čini se da je Malwarebytes besplatna verzija također u mogućnosti da se natječe da industrijski vodećim proizvodima koji obećaju pronalazak i uklanjanje svih vrsta zlonamjernih programa, uključujući crve, Trojance, rootkite, lupeže, dialere, špijunske softvere te ostale kibernetičke infekcije.

Ukoliko odlučite preuzeti ovaj program, preuzet ćete Malwarebytes Anti-Malware 3.2.

Malwarebytes recenzija od virusi.hr istraživačkog centra:

Nakon testiranja Malwarebytes’ Anti-malware na našim računalima, primjetili smo da je on vrlo prilagodljiv alat, koji ima neke dodatne stavke za ručno uklanjanje virusa. Program je dostupan u mnogo jezika i nema problema s paralelnim radom s nekim drugim anti-virusnim i anti-spyware programima.

Malwarebytes skeniranje ističe se svojom brzinom. Kako god, nema vidljiv učinak na korištenje CPU-a. Zbog njegove napredne tehnologije, virusi nisu u mogućnosti blokirati Malwarebytes skeniranja te spriječiti njihovo uklanjanje.

Posljednja, Malwarebytes Anti-malware 3, verzija sada dopušta korisnicima da skeniraju cijele arhive i riješe se virusa brže. Osim toga, počevši s 1.70 verzijom, program se identificira kao Microsoft Windows 8 i Internet Explorer 10 u svojim logovima skeniranja, automatski sa zadanim otkrivenim virusima i uklanja ih.

Korisnici mogu prijetnji dopustiti da radi privremeno ili dodati otkrivenu stavku na Ignoriraj listu ukoliko je to beopasna aplikacija. Obećano je da će se kartica Alati poboljšati dodavanjem više sadržaja u budućnosti.

Pa, zašto bih preuzeo Malwarebytes?

Da zaključimo, Malwarebytes Anti-malware je snažan sigurnosni alat, koji može biti korišten za održavanje sustava sigurnim. SUprotno od drugih sigurnosnih programa, on pruža zaštitu u stvarnom vremenu te potpuna skeniranja za sve diskove kako bi korisnici bez problema popravili svoje računalo pomoću Malwarebytes.

Baza podataka ovog programa može biti ažurirana koliko god često Vi to želite. Iako, postoje neki nedostaci koje smo primjetili: Malwarebytes bonus, zaštita u stvarnom vremenu, dolazi samo s PREMIUM verzijom te je ovo program za borbu samo protiv virusa, stoga se ne može mjeriti s ozbiljnijim softverima na tržištu.

Ponuda
uradi sada!
Preuzmi
Malwarebytes Anti Malware Sreća
Zagarantirana
Preuzmi
Malwarebytes Anti Malware Sreća
Zagarantirana
Kompatibilan sa Microsoft Windows Kompatibilan sa OS X
Što učiniti ako nije uspjelo?
Ako niste uspjeli ukloniti štetu izazvanu virusom uz pomoć Malwarebytes, postavite pitanje našem timu za podršku i navedite što je više moguće detalja.
Program Malwarebytes ima besplatan ograničeni skener. Malwarebytes nudi daleko više kada kupite njegovu kompletnu verziju. Kad besplatan skener detektira probleme, možete ih ukloniti besplatnom metodom popravka ili možete odlučiti kupiti kompletnu verziju da biste te probleme uklonili automatski.
O autoru
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Stručnjak za uklanjanje malware programa

Ugnius Kiguolis je profesionalni analist zloćudnih softvera kao i osnivač i vlasnik Virusi.hr-a. Trenutno radi kao glavni urednik.

Kontaktiraj Ugnius Kiguolis
O tvrtci Esolutions

Pregledaj u drugim jezicima