Plumbytes pregled, besplatno preuzimanje

12

Anti-malware program Plumbytes poželjan je sigurnosni software koji je razvila tvrtka Plumbytes Software, LP. Ta tvrtka smještena u Velikoj Britaniji kreirala je anti-malware rješenje za korisnike računala koji traže sigurnosni program koji neće samo eliminirati malware prijetnje, već i spyware programe. To je upravo ono što radi ovaj program – on može brisati viruse, Trojanske konje, ransomware, Keyloggere, odmetnute anti-spyware aplikacije, crve, adware programe, otimače preglednika i ostale opasne programe koji predstavljaju prijetnju računalnom sistemu i privatnosti korisnika. Uz sve to, ovaj program može ponuditi još neke mogućnosti.

Čini se da program Plumbytes Anti-Malware ima “anti-hijack” tehnologiju zaštite integriranu u preglednik, a to je, najblaže rečeno, veoma korisna mogućnost ovih dana. Otimači preglednika potencijalno su nepoželjni programi koji se distribuiraju uz pomoć tehnike “bundlinga” (programski paketi), a to znači da se mogu instalirati uz neke druge besplatne programe. Da bi se spriječilo otimače preglednika da se neprimjetno ušuljaju u sistem računala, korisnici moraju provesti dodatne korake tijekom instalacije svakog programa, a to je proces koji troši vrijeme. “Anti-hijack” mogućnost pomaže u zaustavljanju tih programa koji žele preuzeti kontrolu nad vašim web preglednikom.

Još jedna djelotvorna osobina je “detekcija sigurnosne prijetnje” koja pomaže pri održavanju sigurnosti tijekom surfanja internetom. Nema sumnje da je internet pun “phishing” (krađa identiteta) stranica koje korisnicima nastoje na prevaru oteti osobne informacije ili malicioznih web stranica koje vam nude lažne informacije i pokušavaju uvjeriti neiskusne korisnike da instaliraju kritične programe na svoja računala. Ponekad može biti teško samom korisniku da identificira takve stranice, a upravo tada dobro dođe pomoć spomenute mogućnosti detekcije prijetnje.

Također vrijedi spomenuti da taj anti-malware program nadilazi ostale sigurnosne programe zbog svoje mogućnosti brzog skeniranja. Ako ga usporedimo s drugim anti-malware alatima, Plumbytes Anti-Malware izvršava skeniranje sistema do pet puta brže od ostalih sigurnosnih programa. Uz sve to, moramo reći da sigurnosni software Plumbytes nudi prijateljsko korisničko sučelje koje je dizajnirano za brzu pomoć korisnicima koji žele očistiti svoja računala od svih prijetnji bez previše problema. Korisnici također imaju izbor da namjeste da ovaj program provede skeniranje sistema prilikom svakog pokretanja računala. Kompletne upute o tome kako upotrijebiti ovaj program možete pronaći u Plumbytes tutorialu.

Plumbytes tutorial

Preuzimanje programa Plumbytes

Besplatnu verziju programa Plumbytes Anti-Malware možete preuzeti ovdje i skenirati svoje računalo da biste provjerili nalaze li se na njemu neke prijetnje. Ovaj program kompatibilan je s Windowsima 10/8/7 (i 32-bitna i 64-bitna verzija), Vista (sa SP2, samo 32 bitna verzija) i XP (SP3, samo 32-bitna verzija). On će automatski identificirati, locirati i ponuditi informacije o spyware i malware infekcijama u vašem računalnom sistemu. No, cijeli niz korisnih mogućnosti i funkcija dolazi u punoj verziji ovog programa. Licenca za punu verziju može se kupiti za 34,99 eura, bez uključenog PDV-a. Ona vrijedi 6 mjeseci i može se obnoviti automatski. Naravno, ne morate odabrati automatsko obnavljanje licence. Obavezno moramo spomenuti da ćete korištenjem ovog proizvoda uvijek moći dobiti individualnu pomoć iskusnih IT stručnjaka. U slučaju da proizvod ne može automatski detektirati prijetnju ili ako doživite bilo kakve probleme tijekom korištenja, možete stupiti u kontakt sa službom za tehničku podršku koja radi 24 sata dnevno i besplatno dobiti prilagođeno rješenje za popravak vašeg računala.

Moramo vas upozoriti da ne tražite po internetu besplatne licencne ili aktivacijske ključeve za Plumbytes Anti-Malware jer ih nećete pronaći. Pazite se prevaranata koji vam obećavaju besplatne i piratizirane verzije ovog programa – s njima u paketu dolaze maliciozni virusi, software za praćenje korisnika, Trojanski konji i ostali štetni programi. Ako planirate preuzeti crack za Plumbytes Anti-Malware, najbolje bi bilo da dva puta razmislite. Instaliranje piratske verzije legitimnog programa je kazneno djelo i mogli biste za to biti kažnjeni. Međutim, najgora stvar je što prevaranti mogu iskoristiti vašu želju da na računalo besplatno instalirate program koji se plaća i tako vam podmetnu malware. Molimo vas da budete pažljivi – možete vjerovati samo legitimnim verzijama programa! 

Je li Plumbytes legitiman program?

Ovo smo pitanje primili već nebrojeno mnogo puta, a odgovor je svaki puta bio potvrdan – Plumbytes je u potpunosti legitiman software. Radi se o prilično novom proizvodu i normalna je stvar da neki stručnjaci za sigurnost računala nisu skloni vjerovati takvim programima. Ipak, tim tvrtke 2-spyware testirao je ovaj proizvod i tvrdimo da se radi o programu koji je siguran za korištenje, a on će zauzvrat ukloniti spyware i malware prijetnje iz vašeg sistema na brz i efikasan način. Dakle, ako ste imali sumnje u pouzdanost programa Plumbytes, zaboravite ih. Ako ikad na internetu naiđete na članak koji ovaj alat za uklanjanje spyware aplikacija naziva potencijalno nepoželjnim programom, velika je vjerojatnost da ste u posjeti suparničkoj stranici koja promovira drugačiji proizvod. Plumbytes je siguran software za zaštitu računala i 100% nije maliciozan.

Usporedbe Plumbytesa s drugim programima

Plumbytes vs SpyHunter

Plumbytes Anti-Malware i SpyHunter veoma su slični programi za uklanjanje spyware/malware aplikacija. Oba nude verzije koje omogućavaju skeniranje sistema računala i besplatno detektiranje računalnih infekcija. No, da bi primijenio mogućnost popravka, korisnik mora kupiti pune verzije tih programa. Oba programa nude ključeve po istoj cijeni – 34,99 eura, bez PDV-a. Ti programi mogu obrisati i maliciozne aplikacije i potencijalno nepoželjne programe. Prema našem mišljenju, Plumbytes nudi više korisnički prijateljsko sučelje, jer za razliku od SpyHuntera, on sugerira funkciju Smart Scan koja automatski pregledava odabrana područja sistema. Spyhunter omogućava korisniku prilagođavanje različitih postavki skeniranja, a ta mogućnost bi mogla zbuniti neiskusne korisnike PC-ja. Također smo primijetili da Plumbytes odradi skeniranje sistema brže nego SpyHunter. Ovdje možete pronaći kompletnu usporedbu programa Plumbytes i SpyHunter.

Plumbytes vs Malwarebytes Anti-Malware

Osim što se radi o novijem anti-malware programu, Plumbytes Anti-Malware jednako je dobar software kao i Malwarebytes Anti-Malware. Primijetili smo da se Malwarebytes promovira kao besplatan proizvod, iako njegova beslatna verzija može samo ukloniti malware aplikacije, ali istovremeno ne pruža nikakvu zaštitu. Plumbytes se ne reklamira kao besplatan program, ali nudi besplatnu mogućnost skeniranja. Dakle, korisnici mogu skenirati računalo besplatno i bez plaćanje ijednog dolara mogu detektirati prijetnje. Plaćene verzije ova dva programa nude niz korisnih mogućnosti. Moramo primijetiti da Plumbytes skenira sistem brže nego što to radi Malwarebytes; osim toga, ovaj program nudi garanciju povrata novca u roku od 60 dana od datuma kupnje, dok Malwarebytes dopušta podnošenje zahtjeva za povrat novca unutar samo 30 dana. Ovdje pročitajte kompletnu usporedbu programa Plumbytes i Malwarebytes Anti-Malware.

Pitanja koja korisnici često postavljaju (FAQ) o programu Plumbytes Anti-Malware:

Pitanje: Bok. U potrazi sam za programu koji će zaštititi moj PC i koji će osigurati moje računalo od napada virusa, ali i programa koji prikazuju na stotine reklama. Primijetio sam da su moji klinci često skloni preuzimanju takvih aplikacija na računalo. Otkrio sam program Plumbytes Anti-Malware program; Nije toliko skup u usporedbi s ostalim anti-malware programima, pa bih volio znati radi li se o pouzdanom programu.

Odgovor: Plumbytes Anti-Malware je potpuno siguran i legitiman program koji može identificirati spyware i malware programe i brzo ih eliminirati. Ovaj program prilično je nov na tržištu anti-malware programa, ali je naše istraživanje otkrilo da je u istoj mjeri koristan kao i bilo koji drugi anti-malware program; osim toga, on nudi bogat izbor dodatnih beneficija, a koje drugi programi uopće nemaju.

Pitanje: Instalirao sam PlumBytes Anti-Malware, ali se čini da on ne može pronaći adware program koji usporava moje računalo nametljivim pop-up reklamama. Što da radim?

Odgovor: Dragi korisniče, ako Plumbytes Anti-Malware ne može detektirati što vam to izaziva neprijatnosti, pobrinite se da posjedujete njegovu najnoviju verziju. Preglažemo da ažurirate program na posljednju verziju i nakon toga ponovno skenirate svoje računalo. Ako se problem nastavlja ponavljati, imate još samo jednu opciju – kontaktirajte 24/7 Plumbytes stručnjaka za IT i dobit ćete individualnu pomoć.

Pitanje: Sumnjam da je moje računalo zaraženo nekom vrstom malware programa, ali nisam siguran. Volio bih otkriti jesam li u pravu ili ne, ali ne želim samo zbog toga kupovati punu verziju aplikacije Plumbytes. Što biste mi preporučili?

Odgovor: Ako sumnjate da je vaše računalo zaraženo malware programom, preporučujemo vam da skenirate svoje računalo probnom verzijom aplikacije Plumbytes Anti-Malware koju možete preuzeti besplatno. Probna verzija ovog programa detektira prijetnje i prikazuje ih korisniku, ali da biste ih uklonili, morate nabaviti licenciranu verziju Plumbytesa.

Pitanje: Vidio sam neke negativne recenzije programa Plumbytes Anti-Malware kad sam na internetu tražio informacije o toj aplikaciji. Kako mogu znati da je taj program siguran i da se ne radi o prevari? Je li Plumbytes legitiman program?

Odgovor: Kad pričamo o programima za PC, pogotovo kad je riječ o programima za zaštitu računala, uvijek možete na internetu pronaći i dobre i loše povratne informacije. Ne možemo vam reći da je ovaj program prevara jer je uklonio sve prijetnje koje smo instalirali na računalo na kojem smo testirali Plumbytes Anti-Malware. Osim toga, ako stranica koja agresivno nudi negativne recenzije Plimbytesa sugerira korištenje drugog računalnog programa, ona najvjerojatnije promovira suparnički program, pa se takve kritike ne mogu shvaćati ozbiljno.

 

Ponuda
uradi sada!
Preuzmi
Plumbytes Sreća
Zagarantirana
Preuzmi
Plumbytes Sreća
Zagarantirana
Kompatibilan sa Microsoft Windows
Što učiniti ako nije uspjelo?
Ako niste uspjeli ukloniti štetu izazvanu virusom uz pomoć Plumbytes Anti-Malware, postavite pitanje našem timu za podršku i navedite što je više moguće detalja.
Program Plumbytes Anti-Malware ima besplatan ograničeni skener. Plumbytes Anti-Malware nudi daleko više kada kupite njegovu kompletnu verziju. Kad besplatan skener detektira probleme, možete ih ukloniti besplatnom metodom popravka ili možete odlučiti kupiti kompletnu verziju da biste te probleme uklonili automatski.
O autoru
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Analitičar za malware...

Kontaktiraj Olivia Morelli
O tvrtci Esolutions

Pregledaj u drugim jezicima