Adware Removal Tool pregled, besplatno preuzimanje

Adware Removal Tool korisna je aplikacija koja se koristi za prevenciju problema koje obično uzrokuju adware i slični programi. Naravno, ona to čini njihovim uklanjanjem s računala. Ovu aplikaciju razvio je tim tvrtke Techsupportall koji se posebno zanima za takve programe i njihovu eliminaciju. U trenutku pisanja, količina adware programa, otimača preglednika i ostalih potencijalno neželjenih programa dosegla je dosad neviđenu razinu, a to je, vjerujemo, glavni faktor zbog kojeg je ova tvrtka kreirala takav alat. Ako spadate među ljude koji su detektirali adware ili neke druge potencijalno neželjene programe (op. prev. PUP = potentially unwanted programs) na svom računalu, trebali bi razmisliti o aplikaciji kao što je Adware Removal Tool. Ona vam neće samo pomoći u popravljanju vaših preglednika. Ona će vam također pomoći u uklanjanju tragova adware programa u registru računala koji obično ostaju nakon što se neki adware ukloni ručno. Međutim, treba imati na umu da se Adware Removal Tool ne može koristiti za sprečavanje trojanaca, malware i ransomware programa te sličnih virusa. Uz to, aplikacija ih ne može ukloniti s računala, pa se ne bi trebala koristiti umjesto antivirusnih ili anti-spyware programa. No ovaj program je besplatan, pa ga možete instalirati i, nakon što programom Adware Removal Tool uklonite adware, možete ga deinstalirati sa svog računala. Inače, trebali bi znati da aplikacija možda može početi stvarati probleme ako radi zajedno uz druge sigurnosne programe. I dok nismo primijetili nikakav problem tijekom testiranja skenera programa Adware Removal Tool na našim računalima, ne možemo garantirati da ih u budućnosti neće prouzročiti na vašem računalu.

Recenzija programa Adware Removal Tool review centra za istraživanje 2spyware:

Prije nego što smo instalirali Adware Removal Tool na naša računala, odlučili smo ih zaraziti virusima Conduit, Adchoices i Delta-homes.com. Ovi programi kategorizirani su kao potencijalno neželjeni programi (op. prev. PUP), pa su tako sposobni preuzeti kontrolu nad bilo kojim preglednikom i tako prouzročiti neželjene aktivnosti kao što su dosadne pop-up reklame, preusmjeravanja, usporavanja i ostali problemi. Iako nije bitno što se ti programi ne smatraju malicioznima, vjerujte nam, oni mogu vrlo lako izazvati katastrofu na vašem računalu. Nakon što smo dopustili tim potencijalno neželjenim programima da preuzmu kontrolu nad svakim od preglednika, odlučili smo preuzeti Adware Removal Tool i testirati njegove mogućnosti. Čini se da uopće ne trebate ažurirati taj program prije pokretanja. Samo ga trebate pokrenuti klikom na gumb “Scan & Repair”. Moramo vas upozoriti da ovaj program nije toliko brz kao ostali programi za uklanjanje adware programa, pa će trebati malo strpljenja u slučaju da želite popraviti vaš PC koristeći Adware Removal Tool. Ipak, nakon provjere sistema, primijetili smo da taj program na vašem desktopu prikazuje informativne rezultate skeniranja i nudi eliminiranje svakog od detektiranih objekata klikom na gumb “Repair All”. Što bi se moglo nazvati bonusom kod programa Adware Removal Tool? Mislimo da je to mogućnost koja vam dopušta da objekte za koje smatrate da su vam korisni ostavite na računalu. Pa ako vidite neki objekt koji vam se čini važnim, možete ga ostaviti na računalu micanjem kvačice iz već unaprijed odabranih kućica.

Dakle, zašto bi netko preuzeo Adware Removal Tool?

Da rezimiramo, program Adware Removal Tool odličan je izbor za uklanjanje adware programa s PC-ja bez ostavljanja njihovih tragova na vašem računalu. Financiranje ovog alata bazirano je na donacijama, pa njegova cijena ovisi o vama samima. Možete ga preuzeti besplatno i obrisati tvrdoglave adware programe koji se nađu u vašem sistemu, a ako program to uspješno napravi, trebali bi razmisliti o donaciji.

O autoru
Lucia Danes
Lucia Danes - Istraživač virusa

Kontaktiraj Lucia Danes
O tvrtci Esolutions

Pregledaj u drugim jezicima