SpyHunter pregled, besplatno preuzimanje

123

SpyHunter je vrlo učinkovita aplikacija za uklanjanje malware programa s jednostavnim sučeljem laganim za korištenje

Ovaj program izvrstan je alat koji može poslužiti i korisnicima PC-ja kod kuće, kao i iskusnim stručnjacima za sigurnost i zaštitu na internetu. Može se koristiti za uklanjanje običnih spyware i ransomware parazita, adware programa, otimača preglednika i sličnih nepoželjnih programa.

Danas se na tržištu mogu pronaći dvije različite verzije programa – besplatna SpyHunter Free i verzija SpyHunter Registered. Probna verzija ovog programa može se koristiti za skeniranje računala i otkrivanje malware programa te provjeravanje je li računalo zaraženo ili nije. Za uklanjanje detektiranih parazita, program SpyHunter morate aktivirati kupnjom licencirane verzije.

Ta verzija omogućuje korištenje besplatne tehničke podrške naziva Spyware HelpDesk, prilagođene popravke štete koju su uzrokovali virusi i dnevna ažuriranja definicija virusa. Možete predati Support Ticket ili kontaktirati SpyHunter putem telefona ako ovaj anti-spyware program ne uspije detektirati virus na vašem računalu. No, to se vrlo lako može previdjeti jer se u bazi podataka cyber prijetnju nalazi 12900 različitih virusa.

Ako vas još uvijek muči pitanje “Može li se vjerovati SpyHunteru?”, morate pročitati što se piše u medijima, a prikazano je uz opis svakog virusa. To je samo još jedna potvrda da se radi o pouzdanom alatu koji će zadovoljiti svačija očekivanja.

Preuzimanje programa SpyHunter

Najnovija verzije programa je SpyHunter 5. Kompatibilna je s operativnim sustavima Windows 8, Windows 8.1, Windows 7, Vista i XP. Korisnici Mac OS-a morat će se strpjeti neko vrijeme, a možemo vam sa sigurnošću reći da je SpyHunter za Mac računala u procesu izrade. Međutim, morate shvatiti da program Spy Hunter za Mac operativne sustave nema nikakve veze s ovim programom, niti developerom Enigma Software. Komercijalna je to igra u vlasništvu tvrtke Aspyr Media koja se širi internetom putem različitih stranica za download.

Ako želite preuzeti program SpyHunter na vaše računalo, morate zapamtiti da vam samo službeni partneri tvrtke Enigma Software, developera ove aplikacije, mogu osigurati legitiman registracijski kod za SpyHunter 5, koji je također poznat pod nazivom SpyHunter ključ. Tvrtka Virusi.hr jedan je od najstarijih partnera naše tvrtke i u nju možete imati povjerenje kad se bacite u potragu za aktivacijskim kodom za SpyHunter.

Ako ste na internetu pokušali pronaći crack za SpyHunter, morate znati da je to ilegalno. Korisnici koji koriste takve datoteke mogu biti kažnjeni od strane policije i ostalih vladinih organa za korištenje ilegalnog softwarea. Uz to, takav serijski broj za otključavanje Spyhuntera developer programa može vidjeti i blokirati. Na kraju, crack može bit inficiran nekim spyware programom ili nekom drugom prijetnjom koja će vam stvoriti dodatne probleme. Isto se može reći za torrent datoteke programa SpyHunter, pa vas molimo da ih se klonite.

Usporedba programa SpyHunter

SpyHunter vs Malwarebytes AntiMalware

SpyHunter i Malwarebytes AntiMalware zapravo su jako slični programi za uklanjanje malwarea. Oba se nude u dvije verzije – besplatna (probna) i plaćena (premium) verzija. Bez obzira na to što se Malwarebytes predstavlja kao besplatan antimalware program, samo njegova premium verzija garantira zaštitu sistema u realnom vremenu (ta se verzija plaća). Korisnici tvrde da Malwarebytes uzrokuje usporavanje sistema, pa ako ne želite žrtvovati brzinu vašeg PC-ja da bi ga zaštitili, morali bi razmisliti o SpyHunteru. Također, ako mislite da je služba za korisnike bitna stvar, dva put ćete razmisliti o instalaciji anti-malware programa Malwarebytes. Mnogo je razočaranih korisnika kojima developeri tog programa nisu nikako pomogli.

SpyHunter vs McAfee

SpyHunter i McAfee dva su različita programa koji bi vrlo lagano mogli raditi jedan uz drugog. No, oba imaju veoma slične baze podataka, pa bi se mogli osloniti samo na SpyHunter koji je jeftiniji od programa McAfee. Osim toga, ovom antivirusnom programu potrebno je više vremena za skeniranje sistema i brisanje detektiranih malware aplikacija, pa ako imate problema s agresivnom prijetnjom, odaberite SpyHunter. Na kraju, ako vam je bitna služba za korisnike, McAfee nije vaš izbor jer se mnogo korisnika žali upravo na nju.

SpyHunter vs Spybot

Kad se uspoređuju SpyHunter i Spybot, postaje jasno da su ta dva programa na različitim razinama. Spybot je jednostavan programčić za uklanjanje spywarea koji ima puno manju bazu podataka cyber prijetnji nego SpyHunter. To znači da on može ostaviti vaš PC zaražen malware programom i tvrditi da je siguran. Osim toga, čini se da je vrlo slab u uklanjanju rootkit aplikacija.

SpyHunter vs Webroot

Webroot je odličan alat ako želite spriječiti pojavu virusa na vašem računalu. Ima sve osnovne mogućnosti, poput zaštite PC-ja, zaštite identiteta, upravljanja lozinkama, backupom, itd. Neke od tih mogućnosti ne mogu se naći kod SpyHuntera, no oba programa mogu se koristiti u kombinaciji. No, ako tražite jadnostavan program koji je lagan za korištenje, morate paziti jer je sučelje Webroota prilično komplicirano, a mnogi korisnici PC-ja našli su se u problemima tijekom korištenja tog programa.

SpyHunter vs Bitdefender

Bitdefender je snažan antivirusni program. Međutim, ako želite spriječiti infiltraciju potencijalno nepoželjnih programa, kao što su otimači preglednika i adware, morali bi ga koristiti u kombinaciji sa SpyHunterom koji je namijenjen upravo za to. Također, s vremena na vrijeme možete primijetiti usporavanje sistema ako je Bitdefender instaliran na računalu, a to nije primijećeno tijekom testiranja SpyHuntera.

SpyHunter vs AVG

Različiti su stavovi korisnika kad je u pitanju AVG Antivirus. Neki korisnici su zadovoljni, a neki su veoma razočarani nakon instalacije tog programa. Morate biti oprezni jer se AVG koristio za širenje drugih programa u paketu s njim. Nešto slično nikad se nije događalo sa SpyHunterom. Uz to, AVG je tražio od korisnika da instaliraju dodatne alate za uklanjanje detektiranih virusa s računala. Na kraju, AVG može uzrokovati pojavu komercijalnih oglasa na računalu. Ako žalite izbjeći te stvari, morate razmisliti o nekom drugom antivirusnom programu.

Često postavljana potanja o programu SpyHunter (FAQ)

Pitanje: Već neko vrijeme tražim pouzdani anti-spyware program, pa sam nakon pretraživanja interneta odlučio preuzeti SpyHunter. Čini se da je sve u redu, no moj prijatelj kaže da je vidio mnogo negativnih recenzija tog programa. Može li se vjerovati tim lošim kritikama na račun SpyHuntera?

Odgovor: Dobra je stvar istraživanje prije preuzimanja nekog programa na računalo. No, uvijek treba imati na umu da se ne može vjerovati svemu što je objavljeno na internetu. Mnogo foruma i web stranica pripada konkurenciji SpyHuntera. Očito, da bi povećali svoj prihod, oni tvrde da je SpyHunter zapravo virus, odmetnuti program ili slična prijetnja. To NIJE istina. SpyHunter je alat s certifikatom programa West Coast Labs Checkmark Certification, a to je nezavisna služba za testiranje. Također, ovaj program je OPSWAT Certified Partner, spominje ga PC World, The Wall Street Journal, Forbes i ostali renomirani izvori.

Pitanje: Trebam program za uklanjanje virusa s mog računala. Želim preuzeti SpyHunter, ali prije nego to učinim, želim vas pitati može li mu se vjerovati kao ostalim poznatim aplikacijama za zaštitu i sigurnost računala?

Odgovor: mnogi korisnici postavljaju pitanja kao što su “Je li SpyHunter virus?”, “Može li se vjerovati SpyHunteru?”, itd. Aplikacija SpyHunter tvrtke Enigma Software legitiman je program koji je testirala renomirana služba naziva West Coast Labs Checkmark Certification. Ako ste tek došli na stranicu koja tvrdi da je SpyHunter virus, velika je mogućnost da se tamo promovira konkurentni program. Te recenzije nisu profesionalne, pa ih slobodno možete ignorirati.

Pitanje: Potreban mi je besplatan program za uklanjanje malwarea, a moj prijatelj mi je preporučio SpyHunter. Je li besplatan?

Odgovor: Ne, SpyHunter je program za uklanjanje virusa koji se plaća. No, možete instalirati njegov besplatni skener da bi vidjeli je li vaš PC zaražen nekim virusom ili nije.

Pitanje: Imam potpuno novo računalo i tražim anti-spyware program da bih ga zaštitio. Volio bih isprobati SpyHunter, ali mnogo je različitih savjeta i mišljenja o njemu. Je li SpyHunter prevara?

Odgovor: Primamo velik broj različitih pitanja o tome je li SpyHunter siguran, radi li se o prevari, itd. Ne, to definitivno nije prevara. To je renomirani program za uklanjanje malwarea kreiran od strane tvrtke Enigma Software. Prezentira se na raznim web stranicama za download već više od 10 godina – mislite li da bi neki scamware program mogao trajati tako dugo? Također, mislite li da bi ga odobrila služba za testiranje kao što je West Coast Labs Checkmark Certification? Mi ne mislimo tako.

Ponuda
uradi sada!
Preuzmi
SpyHunter Sreća
Zagarantirana
Preuzmi
SpyHunter Sreća
Zagarantirana
Kompatibilan sa Microsoft Windows Kompatibilan sa OS X
Što učiniti ako nije uspjelo?
Ako niste uspjeli ukloniti štetu izazvanu virusom uz pomoć SpyHunter 5, postavite pitanje našem timu za podršku i navedite što je više moguće detalja.
Program SpyHunter 5 ima besplatan ograničeni skener. SpyHunter 5 nudi daleko više kada kupite njegovu kompletnu verziju. Kad besplatan skener detektira probleme, možete ih ukloniti besplatnom metodom popravka ili možete odlučiti kupiti kompletnu verziju da biste te probleme uklonili automatski.
preko 40.000.000 preuzimanja!
preko 40.000.000 preuzimanja!
O autoru
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Stručnjak za uklanjanje malware programa

Ugnius Kiguolis je profesionalni analist zloćudnih softvera kao i osnivač i vlasnik Virusi.hr-a. Trenutno radi kao glavni urednik.

Kontaktiraj Ugnius Kiguolis
O tvrtci Esolutions

Pregledaj u drugim jezicima