Combo Cleaner pregled, besplatno preuzimanje

Combo Cleaner – profesionalni alat za održavanje Maca s veoma učinkovitim antivirusnim pokretačem

Combo Cleaner efikasan je program za optimizaciju sistema, kao i antivirusni software za Macove operativne sustave koji su kompatibilni sa sistemima Yosemite, El Capitan i Sierra. Njegov moćni antivirusni pokretač sposoban je detektirati i ukloniti cyber prijetnje kao što su malware, adware i ostali potencijalno nepoželjni programi. Uz dodatak adekvatne zaštite od malicioznih programa, Combo Cleaner stiže opremljen aplikacijama Disk Cleaner, Big Files Finder, Duplicates Finder, Privacy Scanner i Software Uninstaller.

Zbog zablude da je macOS otporan na cyber infekcije, korisnici često preskaču važan korak u sigurnosti računala i ne koriste općeprihvaćene anti-malware alate. Ipak, malware na Macu stvarna je pojava koja sve više prevladava. I dok potencijalno nepoželjni programi, kao što je adware, mogu biti naporni (pogotovo ako nije provedeno uklanjanje takvih programa), opasni virusi, poput MacDownloadera, KeRangera ili X-agenta sposobni su za nešto malo više – krađa osjetljivih informacija, zaključavanje privatnih datoteka i slično.

Combo Cleaner jedno je od najboljih rješenja za probleme povezane s malware aplikacijama jer taj program ne koristi pokretač otvorenog koda da bi detektirao prijetnje, već se oslanja na tim stručnjaka za cyber sigurnost koji ažuriraju bazu podataka svakih nekoliko sati. Osim toga, baza podataka ne uključuje samo viruse za macOS, već koristi i bazu podataka malware programa na PC-ju. I dok se Mac ne može zaraziti virusima s Windowsa, ovaj dodatak zaustavit će korisnike u prosljeđivanju zaraženih datoteka na računala koja koriste Windowse.

Sve u svemu, Combo Cleaner savršeni je pomoćnik svakom macOS-u koji će na distanci držati cyber prijetnje, ali će i osigurati glatko izvođenje sistemskih operacija uz pomoć mogućnosti za optimizaciju sistema.

Instalacija i funkcionalnost

Korisnici mogu preuzeti i instalirati aplikaciju koja se nalazi na službenoj web stranici Mac App Storea. Uz sve to, mogu je i besplatno isprobati.

Proces instalacije brz je i izravan – korisnici samo moraju preuzeti program za instalaciju i u mapu Application prebaciti ikonicu. Čim je Combo Cleaner instaliran, pred korisnicima će se pojaviti  tehničke informacije o Macu, kao što su dostupan slobodan prostor na Macu, iskorišten i dostupan RAM ili opterećenje procesora. 

Dashboard

Sučelje programa veoma je elegantno i lako za korištenje. Posebnim i dodatnim funkcijama može se pristupiti s lijeve strane kontrolne ploče. Korisnici mogu pokrenuti kompletno skeniranje sistema i tako provjeriti ima li problema s hard diskom, duplih datoteka, problema s privatnosti ili cyber prijetnji. Kompletno skeniranje traje približno 20 minuta (ovo može varirati ovisno o veličini diska), no korisnici u međuvremenu i dalje mogu koristiti svoja računala.

Čim se skeniranje završi, korisnici će moći vidjeti rezultate. No, bez Premium verzije korisnici neće moći očistiti svoj hard disk i neće moći detektirati glomazne datoteke i duplikate. Da bi se računalo u potpunosti popravilo uz pomoć aplikacije Combo Cleaner, korisnik mora kupiti licencu.

Glavne mogućnosti Combo Cleanera

Mogućnosti Combo Cleanera mogu poboljšati operacije i funkcije koje Mac odrađuje, i to uz pomoć sljedećih alata:

  • Antivirus. jedna od najvrjednijih mogućnosti Combo Cleanera upravo je antivirusni pokretač koji je iznimno efikasan u uklanjanju u detekciji malwarea na MacOS-u. Uz to, adware i ostali nepoželjni programi neće vas samo ometati u svakodnevnom surfanju internetom, već mogu dovesti i do curenja osjetljivih informacija ili krađe identiteta (adware aplikacije poznate su po tome da mogu korisnika preusmjeriti na 'phishing' stranice i stranice na kojima se vara uz pomoć korisničke podrške).
  • Disk Cleaner. Ovo daje korisniku mogućnost brzog načina eliminacije privremenih datoteka i smeća, a služi i za čišćenje sistema i brže provođenje računalnih operacija.
  • Velike datoteke. Stare i zaboravljene datoteke često mogu zauzimati ogromne količine prostora na disku i zagušiti ga. Ova mogućnost omogućava pronalaženje datoteka koje se ne koriste, kao i detalje o njihovoj lokaciji, veličini, itd.
  • Duplikati. Duple datoteke potpuno su beskorisne, ali zna biti teško detektirati ih jer su pohranjene na različitim lokacijama. Tako ova funkcija nudi pomoć korisniku pri lociranju duplikata i njihovoj eliminaciji. Treba nadodati da ova funkcija vrijedi i za duplikate s različitom namjenom.
  • Privacy Scanner. Korisnici koji su zabrinuti za vlastitu privatnost slobodno mogu koristiti Privacy Scanner koji donosi Combo Cleaner. On skenira računalo, odnosno kolačiće, povijest surfanja i slične podatke. Korisnik također može upotrijebiti funkciju za kompletan reset preglednika, i to za Google Chrome, Safari, Mozillu Firefox, itd.
  • Uninstaller. Ovo je savršeno rješenje za korisnike koji imaju problema s eliminacijom ostataka potencijalno nepoželjnih aplikacija.

Cijena. Vrijedi li ulagati u ovaj alat?

Baš kao i svaki drugi legitimni program, Combo Cleaner nije besplatan, pogotovo ako pričamo o punoj funkcionalnosti. Kao što je spomenuto iznad, aplikacija se može besplatno preuzeti preko Apple trgovine ili sa službene stranice. korisnici mogu provesti kompletno skeniranje sistema i mogu očistiti hard disk, kao i pregledati i ukloniti duple datoteke. Za ostale funkcije, kao što su skeniranje i čišćenje od virusa, deinstalacija programa i skeniranje privatnosti, korisnici će morati platiti Premium verziju programa.

Korisnici mogu odabrati između dvije opcije: licenca za jednog korisnika ili obiteljska/uredska licenca. Oni koji koriste samo jedno računalo kod kuće mogu kupiti licencu za 44,95 dolara, dok obiteljska/uredska licenca košta 88,95 dolara i vrijedi za pet računala. Plaćanje se ponavlja svakih šest mjeseci, pa oni koji ne žele nastaviti s korištenjem Combo Cleanera mogu u bilo kojem trenutku otkazati svoju pretplatu.

Combo Cleaner Price

Korisnici koji neće biti zadovoljni kupovinom mogu dobiti svoj novac natrag u roku od 30 dana. Uz to, plaćanje se provodi na sigurnoj eCommerce stranici koja posjeduje certifikate TRUSTe i DigiCert.

Zaključak

Cyberkriminal je u porastu: ransomware virusi zaključavaju datoteke korisnicima, crypto-rudari zloupotrebljavaju resurse sistema da bi došli do crypto valute. I dok loši glumci baš profitiraju, nedužni korisnici računala pate zbog gubitka privatnih podataka i u opasnosti su od krađe identiteta. Stručnjaci za sigurnost na internetu konstantno rade na borbi protiv cyber prijetnji i pronalaze nova rješenja za sve sofisticiranije infekcije. Zbog toga korisnici sami moraju iskoristiti i upotrijebiti tehnologiju koja im je dostupna da bi zaštitili vlastitu privatnost.

Oni koji su još uvijek uvjereni da njihov Mac ne treba zaštitu nisu u pravu – malware aplikacije na Macu nisu samo obmana. Upravo zbog tog krivog shvaćanja korisnici preskaču bitne sigurnosne korake, pa dolazi do krađe osobnih podataka. Combo Cleaner koristi napredne tehnologije za obranu korisnika od cyber napada i prevenciju štete koju malware može uzrokovati. Uz to, dodatne funkcije ovog antivirusnog programa mogu ubrzati i očistiti macOS i omogućuju mu besprijekoran rad.

Sve u svemu, Combo Cleaner je izvrstan alat, ne samo za zaštitu od računalnih virusa, već i za održavanje samog uređaja i izbjegavanje problema.

Removing malware

Ponuda
uradi sada!
Preuzmi
Combo Cleaner Sreća
Zagarantirana
Preuzmi
Combo Cleaner Sreća
Zagarantirana
Kompatibilan sa OS X
Što učiniti ako nije uspjelo?
Ako niste uspjeli ukloniti štetu izazvanu virusom uz pomoć Combo Cleaner, postavite pitanje našem timu za podršku i navedite što je više moguće detalja.
Program Combo Cleaner ima besplatan ograničeni skener. Combo Cleaner nudi daleko više kada kupite njegovu kompletnu verziju. Kad besplatan skener detektira probleme, možete ih ukloniti besplatnom metodom popravka ili možete odlučiti kupiti kompletnu verziju da biste te probleme uklonili automatski.
O autoru
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Stručnjak za borbu protiv virusa, malware i spyware programa...

Kontaktiraj Linas Kiguolis
O tvrtci Esolutions

Pregledaj u drugim jezicima