Uvjeti korištenja

Ažurirano

Hvala vam što ste posjetili Virusi.hr. Molimo vas da pažljivo pročitate ove informacije prije nego pristupite portalu, jer se njegovim korištenjem i/ili preuzimanjem programa koji se nude indicira da se slažete s ovim Uvjetima korištenja. Ako se ne slažete, molimo vas da prestanete koristiti ovu stranicu.

Pojmovi “Virusi.hr”, “Usluga”, “Stranica”, “mi” i “nas” odnose se na vlasnika portala, a pojam “vi” odnosi se na korisnika.

  1. Virusi.hr je javno dostupna stranica koja je posvećena borbi protiv spyware programa. Stranica je to s informacijama koje mogu osigurati besplatnu pomoć svojim članovima, ali i onima koji nisu registrirani. Portal podrazumijeva i bazu podataka spyware parazita, novosti vezanih uz sigurnost na internetu i spyware programa, softwarea razvijenog za uklanjanje parazita. Baza podataka uključuje i datoteke vezane za osobnu sigurnost, privatnost i/ili spyware, kao i sekciju “Postavite nam pitanje”.
  2. Portal može biti u partnerskom odnosu s bilo kojim proizvodom koji se na njemu preporučuje. Neki od tih proizvoda (anti-spyware programi, antivirusni programi, programi za optimizaciju, itd.) se plaćaju. Kao partneri, možemo dobivati proviziju kad naši posjetitelji kupe neke od proizvoda koji preporučujemo na Virusi.hr. Sve su to legitimni programi koje smo testirali prije nego smo ih dodali na naš portal. No, kad preuzimate programe s Virusi.hr, cijeli rizik preuzimate na sebe. Portal ne preuzima odgovornost za točnost ili rad preporučenih programa.
  3. Virusi.hr i njegovi partneri ne recenziraju ili prate bilo koju drugu stranicu koja je povezana s Uslugom, kao ni objavljene ispravke, uređivanja, opise i komentare na portalu. Kad klikate na linkove na stranici Virusi.hr, kao korisnici prihvaćate da Virusi.hr nije odgovoran za točnost ili sadržaj tih linkova.
  4. Posjetitelji mogu objavljivati komentare i davati povratne informacije portalu Virusi.hr i njegovim partnerima. Kad to činite, slažete se s tim da ne objavljujete ili prenosite materijal koji je zaštićen autorskim pravima, nezakonit, štetan, prijeteći, uvredljiv, uznemirujući, klevetnički, vulgaran, opscen, mrziteljski ili nečastan materijal, materijal kojem se može prigovoriti na etničkoj ili rasnoj osnovi, uključujući i bilo kakav materijal koji potiče na ponašanje koje predstavlja kazneni prekršaj, krši prava drugih ili na neki drugi način krši bilo koji lokalne, državne, nacionalne ili međunarodne zakone.
  5. Objava podataka koji sadrže autorski materijal nije dopuštena, a vaši komentari, ispravke, uređivanja ili opisi bit će uklonjeni sa stranice. Virusi.hr i naši partneri zadržavaju pravo da, po svom nahođenju, editiraju ili odbiju objaviti/ukloniti bilo kakav materijal predan ili objavljen u komentarima ili objavama. Virusi.hr i naši partneri zadržavaju pravo da, po svom nahođenju, odbiju pristup stranicama namijenjenima za opće korištenje zajednice. Nedozvoljeno i nezakonito korištenje portala može dovesti do tužbe i traženja odštete.
  6. Korištenje Usluge i Stranice odvija se na vlastitu odgovornost. NITI Virusi.hr, NITI JEDAN NAŠ PARTNER NEĆE ODGOVARATI VAMA ILI BILO KOME DRUGOM ZA GUBITAK ILI POVREDU ILI BILO KAKVU DIREKTNU, INDIREKTNU, SLUČAJNU, POSLJEDIČNU, POSEBNU, KAZNENU I SLIČNU ŠTETU KOJA JE PROIZAŠLA IZ VAŠEG PRISTUPA ILI KORIŠTENJA (ILI VAŠE NEMOGUĆNOSTI PRISTUPA ILI KORIŠTENJA) USLUGE I STRANICA TE INFORMACIJA DOSTUPNIH PUTEM USLUGE ILI STRANICA ILI KOJA JE PROIZAŠLA ZBOG BILO KAKVE AKCIJE PODUZETE KAO ODGOVOR NA ILI REZULTAT BILO KAKVIH INFORMACIJA DOSTUPNIH PUTEM USLUGE ILI STRANICA. OVIM PUTEM SE ODRIČETE BILO KOJE I SVIH PRAVA NA TUŽBU PROTIV Virusi.hr I NAŠIH PODRUŽNICA, ODJELA, PARTNERA, AGENATA I PREDSTAVNIKA KOJE BI PROIZAŠLE ZBOG KORIŠTENJA USLUGE I STRANICA TE INFORMACIJA KOJE SU TIM PUTEM DOSTUPNE.
  7. Bilo koji komentar, ispravka ili uređivanje koje objavite ili prenesete koristeći Uslugu i/ili Stranicu nije, i prema tome će se odnositi kao da nije, nešto povjerljivo i vaše vlasništvo. Preuzimate punu odgovornost za sve što objavljujete ili prenosite, a Virusi.hr i partneri imaju pravo da urede, kopiraju, objave ili distribuiraju bilo koju informaciju ili sadržaj koji iz bilo kojeg razloga objavite ili prenesete.
  8. Kao posjetitelj stranice Virusi.hr, možda ćete na email dobijati redovita ažuriranja i povremene poruke administratora. Možda ćete biti obaviješteni o novim mogućnostima i poboljšanjima. Pokušavamo ograničiti kontakt s administratorima sustava putem emaila koliko god je to moguće, no kad se neki email pošalje, a vrati se poruka o krivoj adresi, pokušat ćemo locirati točnu adresu s bilo koje druge stranice. Ako ne uspijemo, vaši podaci bit će onemogućeni.
  9. Ovi Uvjeti korištenja i bilo kakve nesuglasice povezane s Uslugom i Stranicama bit će regulirane, tumačene i provedene u skladu sa zakonima Litve. Vaše korištenje i objave na ovom portalu znače da se slažete s trenutnim uvjetima iznesenima u ovom ugovoru.
  10. Kršenje Uvjeta korištenja uzrokovat će ukidanje pristupa portalu i uklanjanju objavljenih informacija. Sve nesuglasice proizašle iz vašeg korištenja portala Virusi.hr bit će regulirane sudom u Litvi.

Više o projektu Virusi.hr možete pročitati na stranici O nama. Ovdje se mogu pronaći Izjava o privatnosti, Izjava o ograničenju odgovornosti i Izjava o zabrani otkrivanja povjerljivih informacija. Ako imate bilo kakvo pitanje, možete doći do nas preko stranice Kontaktirajte nas.