Zabrana otkrivanja povjerljivih informacija

Ažurirano

FTC (Federal Trade Commission) nedavno je odobrio nove smjernice za odobrenje i izjave. Prema tim smjernicama, stranke bi trebale otkriti važne poveznice s odobrenjima. Informacije o zabrani otkrivanja povjerljivih informacija na Virusi.hr slijede.

Virusi.hr je stranica s informacijama koju održava “Elektroniniai sprendimai d.d.”. Tvrtka je smještena u Litvi. Osnovao ju je 2004. godine strastveni stručnjak za računalnu sigurnost, Ugnius Kiguolis. Sve to vrijeme, on je radio kao izdavač i developer stranice Virusi.hr. Naravno, danas on nije jedini koji stoji iza ovog projekta. Pokušavajući podići ovaj projekt na novu razinu, Ugnius je konstantno proširivao svoj tim.

Virusi.hr partner je s još nekoliko anti-malware i anti-spyware programa. Tvrtka ima partnerski odnos sa sljedećim tvrtkama: Enigma Software, Malwarebytes, iS3, SUPERAntiSpyware, SurfRight B.V., Webroot, BullGuard, ParetoLogic. Ove tvrtke plaćaju posebnu proviziju nakon uspješne kupnje proizvoda na njihovoj stranici. Glavni program, koji se preporučuje u projektu, je Spyhunter, a kreiran je od strane Enigma Softwarea.

Na stranici nema sponzoriranih ili plaćenih objava. Sve su ih napisali iskusni stručnjaci za sigurnost na internetu koji rade na Virusi.hr i koji testiraju svaki program prije pisanja objave ili kritike.

Više o projektu Virusi.hr možete pročitati u članku O nama. Ovdje se mogu pronaći Izjava o privatnosti, Uvjeti korištenja i Izjava o ograničenju odgovornosti. Ako imate bilo kakvo pitanje, možete do nas doći uz pomoć Kontaktirajte nas.