Deinstaliraj Intego

od Jake Doevan - -
12

Intego služba za korisničku podršku rješava probleme

Možda poželite deinstalirati Intego Antivirus ili neki drugi proizvod jer ste naišli na neke probleme s programom ili uslugom i te probleme bi vam mogli riješiti članovi tima službe za korisničku podršku, pa tako uopće ne morate brisati aplikaciju. Na ovoj stranici možete pronaći sve brojeve i emailove, čak i adrese ureda i tako stupiti u kontakt s tehničarima i zatražiti njihovu pomoć.

Na službenoj stranici developera također možete pronaći dio s često postavljanim pitanjima i opisati tehničarima i developerima proizvoda svoje probleme. Intego također nudi sve informacije o nedavnim ažuriranjima softvera i nudi obnovu i nadogradnju programa ili vas čak podsjeća na serijski broj u slučaju da ste ga zaboravili. To su nešto uobičajeniji problemi, pa tamo možete brzo pronaći odgovor koji vam je potreban.

Korisnici ponekad tvrde da nema laganog načina za deinstalaciju ovog programa jer su ga se pokušali riješiti, a sama aplikacija je i dalje u njihovom sistemu i, na primjer, miješa se u rad drugih alata. Uobičajeno je da programi utječu na normalan rad drugih aplikacija ako njihove datoteke ostanu na računalu i pokreću neke procese i funkcije. Pogotovo je problem zbog toga što se radi o programu za uređaje s Mac OS-om i tada to izgleda kao pretežak zadatak. Zato bi bilo dobro da pratite korake i vodič za deinstalaciju Intego proizvoda.

Alternativni proizvodi

Može se dogoditi da niste zadovoljni funkcionalnošću i mogućnostima koje neki softver nudi, pa možete isprobati alternativne programe za sigurnost i zaštitu vašeg uređaja. Iznimno je važno pronaći program koji je kompatibilan upravo s vašim operativnim sustavom, pa ako vam Intego ne nudi najbolje mogućnosti, možete isprobati ComboCleaner ili Malwarebytes.

Bitno je znati da morate isprobavati alate jedan po jedan budući da pokretači antivirusnih programa koriste različite baze podataka i funkcionalnosti za detekciju malware aplikacija, pa to može uključiti lažna upozorenja i probleme s određenim programima, pa čak i utjecati na performanse uređaja. 

Pravilna deinstalacija Intego proizvoda

Prvi korak je prekinuti proces programa. Odaberite VirusBarrier pri vrhu izbornika i kliknite na Deauthorize the program, tako da niti jedan proizvod nije aktivan. To funkcionira s bilo kojim Intego programom, pa taj korak ne morate ponavljati.

Pronađite datoteku Mac Premium Bundle koju ste preuzeli tijekom instalacije programa i otvorite je. Kad se taj prozor pokrene, odaberite Uninstall i kliknite miše dva puta da biste pokrenuli proces. 

Launch bundle installer

Sada biste trebali odabrati koju aplikaciju želite deinstalirati jer se ovdje radi o skupini različitih Intego proizvoda. Napravite to i kliknite na Uninstall.

Choose what to uninstall

Pričekajte da se deinstalacija završi. Kad se pojavi prozor s porukom o uspješnoj deinstalaciji, morat ćete ponovno pokrenuti uređaj i nakon toga vas ti programi više ne bi trebali gnjaviti. 

Successfull uninstaller

Međutim, da biste bili sigurni da nakon deinstalacije nisu ostale nikakve datoteke i da su iste uništene i obrisane, morat ćete ručno napraviti nekoliko koraka. Ako ste već napravili korak Quit process, idite na Applications i odaberite mapu programa Intego. Prebacite tu mapu u Trash.

Nakon toga, otvorite Finder i odaberite svoj Hard Drive, birajte mapu Library i pronađite sve usluge i datoteke povezane s programima VirusBarrier i Intego. Provjerite sljedeće mape:

  • Library/Intego
  • Library/LaunchDaemons
  • Library/LaunchAgents
  • Library/Preferences/Intego
  • Library/Application Support/Intego 

Pokrenite Go-To launcher i pristupite sljedećem:

  • ~/Library/Caches
  • ~/Library/Preferences

Library cleaning

Budući da su sve preostale datoteke i aplikacije povezane s Integom uklonjene, sada biste trebali restartati uređaj i pred sobom imati sistem bez programa spomenutog developera. Također, možete isprobati i preuzeti alternativne alate i programe potrebne za sigurnost i zaštitu vašeg sistema.

Ponuda
uradi sada!
Preuzmi
Intego Sreća
Zagarantirana
Kompatibilan sa OS X
Što učiniti ako nije uspjelo?
Ako niste uspjeli ukloniti štetu izazvanu virusom uz pomoć Intego, postavite pitanje našem timu za podršku i navedite što je više moguće detalja.
Program Intego ima besplatan ograničeni skener. Intego nudi daleko više kada kupite njegovu kompletnu verziju. Kad besplatan skener detektira probleme, možete ih ukloniti besplatnom metodom popravka ili možete odlučiti kupiti kompletnu verziju da biste te probleme uklonili automatski.

Pregledaj u drugim jezicima