Super Optimizer. Kako ukloniti? (Vodič za deinstalaciju)

od Ugnius Kiguolis - - | Tip: Otimač preglednika
12

Što je Super Optimizer?

Super Optimizer od Super PC Tools ltd je program koji tvrdi da je u mogućnosti ukloniti nepotrebne unose registra i loše datoteke koje usporavanju performas sustava. Korisnici ga mogu vrlo lako preuzeti dobrovoljno jer je promoviran preko raznih web stranica trećih strana kao koristan alat. Kako god, primjetili smo da Super Optimizer također može ući u računala preko ostalih softvera bez korisnikovog direktnog odobrenja. Zbog toga i nekih ostalih razloga, već je označen kao potencijalno nepoželjan program. Stoga, iako njegovi razvijači Super Optimizer opisuju kao vrlo pozitivan program, trebali biste dobro promisliti prije nego što ga preuzmete.

Nakon testiranja ovog programa, primjetili smo da nakon njegove instalacije, Super Optimizer počinje uzrokovati skeniranje registra svaki puta kada ponovo pokrenete svoj sustav. Trebao bi provjeravati za stare unose registra koji uzrokuju usporavanja Vašeg sustava. Posljedično, vraća listu unosa registra koji su zastarjeli i nepotrebni. Budite oprezni, jer u većini slučajeva, ta lista uključuje samo mali dio loših registara, stoga će njihovo uklanjanje teško poboljšati funkcionalnost računala. Kao dodatak, ukoliko se odlučite za brisanje tih registara i loših datoteka, vidjet ćete da je to nemoguće bez licencirane verzije. Ukoliko ste već kupili Super Optimizer, možda već znate da ste potrošili novac uzalud. Moguće je da će ukloniti nekoliko stotina nepotrebnih registara; no kako god, teško će poboljšati rad Vašeg računala. Štoviše, Super Optimizer može početi uzrokovati preusmjerenja na srodne web stranice, usporavanja i ostale probleme.

Stoga, nemojte mu vjerovati i NIKAD nemojte platiti za ovu aplikaciju jer ćete samo izgubiti novac i podijeliti svoje osobne informacije s ljudima koje ne poznajete. Ukoliko se želite riješiti ovog programa bez da gubite vrijeme, molimo Vas, skenirajte svoje računalo pomoću Reimage.

Kako se Super Optimizer može pojaviti na mom računalo?

Super Optimizer je promoviran kao legitimna aplikacija, stoga se može preuzeti s raznih web stranica za preuzimanje. Kako god, imajte na umu da se također može pojaviti na Vašem računalu niotkuda. To je zato što se širi koriteći pripajanje. Većinom je sakriven u upraviteljima preuzimanja, PDF kreatorima i sličnim programima. Kako biste to izbjegli, izbjegavajte Brze, Preporučene i slične opcije instalacije. Umjesto toga, odaberite Naprednu ili Prilagođenu instalaciju i pratite svaki korak kako biste odbili instalaciju Super Optimizer virusa i sličnih programa. Molimo Vas da ne prihvaćate instalaciju nepoznatih programa koji se pokušavaju instalirati zajedno s programom kojeg želite. Možete pronaći prijedloge za instalaciju raznih proširenja, dodataka i pluginova, ili promjenu početne stranice i zadane tražilice, ali ih nikada ne biste trebali prihvatiti, pogotovo kod instalacije nepoznatog softvera. Ukoliko ste već primjetili Super Optimizer skenere na svom računalu, trebali biste ih ignorirati.

Kako ukloniti Super Optimizer sa svog računala?

Pošto Super Optimizer nije virus ili malware, vjerojatno ćete ga pronaći u listi Dodaj/ukloni programe. Kako god, vrlo je vjerojatno da je instalirao unose registra koji će mu pomoći da ostane aktivan iako su glavni unosi uklonjeni. Stoga, preporučamo da ga uklonite automatski pomoći reputabilnog anti-spyware programa. Ispod možete pronaći programe koje preporučamo: Reimage, Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus ili Malwarebytes Anti Malware. Za ručno uklanjanje Super Optimizera, možete pratiti iduće korake:

  • Kliknite Start → Upravljačka Ploča → Programi i značajke(ukoliko koristite Windows XP, kliknite na Dodaj/ukloni programe).
  • Ovdje, potražite Super Optimizer.
  • Uklonite njega i ostale sumnjive programe.
  • Kliknite U redu kako biste spremili promjene.

Ukoliko koristite Windows 8, kliknite desnom tipkom miša na donji lijevi kut ekrana. Jednom kada se Meni za brzo pretraživanje pojavi, odaberite Upravljačku ploču i Ukloni program.

Postoji mogućnost da smo povezani sa proizvodima koje preporučamo na ovoj stranici. Puno razotkrivanje nalazi se u Pravilima korištenja. Preuzimanjem bilo kojeg sadržaja danog od strane Anti-spyware softvera za uklanjanje Super Optimizer slažete se sa našim pravila privatnosti i ugovor o korištenju.
uradi sada!
Preuzmi
Reimage (program za uklanjanje) Sreća
Zagarantirana
Preuzmi
Reimage (program za uklanjanje) Sreća
Zagarantirana
Kompatibilan sa Microsoft Windows Kompatibilan sa OS X
Što učiniti ako nije uspjelo?
Ako niste uspjeli ukloniti infekciju upotrebom programa Reimage, postavite pitanje našem timu za podršku korisnicima i pri tom navedite što je moguće više detalja.
Reimage se preporučuje za deinstalaciju Super Optimizer. Besplatan skener omogućava vam da provjerite je li vaš PC zaražen ili nije. Ako morate ukloniti malware program, morate kupiti licenciranu verziju Reimage alata za uklanjanje malware programa.

Više informacija o ovom programu može se pronaći u kritici Reimage.

Više informacija o ovom programu može se pronaći u kritici Reimage.
Mediji spominju Reimage
Mediji spominju Reimage
Super Optimizer fotografija
Super Optimizer fotografija

O autoru

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis

Ukoliko Vam je ovaj besplatan vodič za uklanjanje pomogao i zadovoljni ste našom uslugom, molimo Vas da razmislite o doniranju kako bi ova usluga opstala. Čak i najmanja cifra će biti cijenjena.

Više informacija o autoru

Izvor: http://www.2-spyware.com/remove-super-optimizer.html

Vodič za uklanjanje na drugim jezicima