Preuzmite Malwarebytes Anti Malware

Ozbiljno shvatite vlastitu privatnost i sigurnost

Checkmark certified AV-TEST OPSWAT CNET

Hvala vam što ste preuzeli Malwarebytes Anti Malware! Moćna je to aplikacija dizajnirana da bi unaprijedila funkcionalnost računala na više načina. Program Plumbytes popravlja pogreške u Windowsima, eliminira računalne viruse i poboljšava stabilnost PC-ja. Njegova jedinstvena funkcionalnost oslanja se na tisuće esencijalnih komponenti koje služe za popravljanje operativnog sustava i uklanjanje svih mogućih virusa, uključujući malware, adware, Trojanske konje, crve, spyware i rootkitove.

VAŽNO!

Ponekad ne možete ukloniti svaki virus uz pomoć sigurnosnog alata. Različiti anti-spyware programi imaju različite baze podataka s primjercima virusa, pa uvijek postoji mogućnost da ćete trebati isprobati nekoliko skenera da biste se opremili onim koji vam najbolje odgovara. Nakon što isprobate Plumbytes, morali biste također pokrenuti besplatan skener Reimage koji vam dopušta dva puta bez naknade pregledate svoje računalo. Također vam preporučujemo kupnju njegove licencirane verzije ako vas taj anti-spyware program obavijesti o malicioznim datotekama koje se nalaze u vašem računalu. Reimage je anti-spyware program koji mnogi odobravaju i preporučuju, a dobiva visoke ocjene nakon što ukloni viruse kao što su otimači preglednika, adware programi, ransomware virusi i ostali. Još uvijek imate neko pitanje? Postavite nam ga. Do nas možete doći preko stranice Postavi nam pitanje.

ŠTO JE JOŠ POTREBNO ZAPAMTITI

Besplatna verzija programa Plumbytes može vam pomoći pregledati vaše računalo u potrazi za pogreškama i virusima. S ovim programom možete ukloniti malware aplikacije samo ako kupite licenciranu verziju. Ako niste zadovoljni svojim odabirom, možete deinstalirati Plumbytes sa svojeg računala. Alternativni program koji vam može pomoći s uklanjanjem virusa je Fortect.

Ako još uvijek sumnjate biste li morali kupiti anti-spyware program ili ne, budite na oprezu jer je 2017. proglašena godinom ransomware virusa, a radi se o malware programima koji mogu nakon infiltracije šifrirati podatke. Za deblokiranje datoteka od korisnika se traži plaćanje otkupnine koja može iznositi od 300 dolara (ako ste korisnik PC-ja) do 10.000 dolara i više (ako ste vlasnik tvrtke). Uvijek je jeftinije zaštititi se nego ostaviti sistem bez ikakve zaštite. U slučaju infekcije, morat ćete platiti kompjuterskim tehničarima, i to bez garancije da će imati uspjeha u vraćanju podataka.

HVALA VAM!