Preuzmite SpyHunter 5

Ozbiljno shvatite vlastitu privatnost i sigurnost

SpyHunter Više informacija o SpyHunter 5, Deinstalaciji, Uvjetima i Privatnosti.

Korak 1

 Pokrenite program za instalaciju

Pokrenite program za instalaciju

Pronađite program za instalaciju i dva put kliknite na njega da bi ga pokrenuli.

Korak 2

 Kliknite na 'Yes' ili 'Run'

Kliknite na 'Yes' ili 'Run'

Potvrdite da program za instalaciju može koristiti dijalog za sigurnost.

Korak 3

 Pratite upute programa za instalaciju.

Pratite upute programa za instalaciju.

Pročitajte ulute da bi uredili postavke svpg programa.

Checkmark certified AV-TEST Opswat Truste

Čestitamo, napravili ste dobar izbor. SpyHunter je jedan od najučinkovitijih anti-malware alata koji je danas dostupan na tržištu. Ovaj proizvod oslanja se na jedinstvenu tehnologiju detektiranja koja pomaže u borbi protiv svih vrsta virusa, uključujući opasne trojance, adware programe, otimače preglednika, spyware, ransomware i ostale prijetnje. SpyHunter garantira maksimalnu zaštitu vašeg računala. Više o ovom programu možete pročitati u članku recenzija programa SpyHunter.

VAŽNO!

Ako ne možete instalirati program, pročitajte SpyHunter Tutorial. Ako je download blokiran, pokušajte restartati PC u Safe Mode with Networking. Tada skinite SpyHunter na računalo, preimenujte njegovu izvršnu datoteku i pokrenite anti-malware. Također, možete koristiti instrukcije za ručno zaustavljanje malicioznih procesa na računalu. Ako još uvijek imate neka pitanja, molimo da nas kontaktirate na stranici “Ask Us”.

ŠTO MORATE ZNATI?

Besplatna verzija programa SpyHunter može se koristiti samo za pregledavanje računala i odluku o tome je li zaraženo ili nije. Ako ćete morati ukloniti zaražene datoteke, morate kupiti SpyHunter. Ta verzija će vam također omogućiti i zaštitu u stvarnom vremenu, a to je potrebno za sprečavanje infiltracije malware programa.

Ako želite, uvijek možete deinstalirati program SpyHunter, pa ako ste odlučili koristiti neki drugi anti-malware program, morate ukloniti njegove datoteke s računala.

Alternativni programi koje možete koristiti za skeniranje računala i uklanjanje malware aplikacija su STOPzilla ili Malwarebytes.

HVALA!