Ljestvica ozbiljnosti:  
  (10/100)

Ukloni Cinema-Plus

12

Što je to Cinema Plus?

Cinema-Plus (poznat i kao Cinema-Plus-1.2) potencijalno je nepoželjan program koji se promovira kao koristan alat. Program bi navodno trebao ponuditi više opcija tijekom gledanja video materijala i poboljšati surfanje internetom. Ovaj program trebao bi vam pomoći u dobivanju bolje kvalitete videa koji gledate na na stranici YouTube i mogućnosti prilagođavanja svjetlosti na ekranu i nekih drugih važnih postavki, ovisno o vašim potrebama. Nažalost, ne možemo garantirati da će ovaj program ispuniti svako svoje obećanje. I dok je Cinema-Plus besplatna aplikacija, ipak joj je potrebna metoda uz pomoć koje će moći zaraditi novac. Dakle, otkrili smo da se ovaj program financira oglašavanjem. To znači, ako svom pregledniku dodate ovu sumnjivu ekstenziju (nije važno je li to Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox ili neki drugi preglednik), mogli bi vidjeti nametljive reklame na sve strane. Bez obzira na to koji preglednik koristite ili koje stranice posjećujete, reklame virusa Cinema-Plus stalno će vas pratiti. Ako vidite da su te reklame označene s ‘Powered by Cinema-Plus’, ‘Brought by Cinema-Plus 1.2’, ‘by Cinema-Plus’, itd., prvo što ćete učiniti je ignorirat ih jer mogu biti pune sumnjivih linkova koji će vas odvesti na sumnjive web stranice. Uz to, morate razmisliti o skeniranju računala renomiranim anti-spyware programom i uklanjanju sumnjivih dodataka. Preporučujemo vam program SpyHunter ili neki drugi renomirani anti-spyware koji će vam pomoći i otkriti skriva li se ovaj nepoželjan program u vašem računalu ili ne. Naravno, on će također otkriti je li vaše računalo zaraženo nekom drugom prijetnjom.

Kako virus Cinema-Plus može preuzeti kontrolu nad mojim računalom?

Sve ukazuje na to da se sumnjivi program prenosi uz pomoć brojnih freeware i shareware programa, pa morate biti iznimno pažljivi kada ih preuzimate na vaše računalo. Teško je reći koji se točno freeware ili shareware koristi za prenošenje virusa Cinema-Plus na vaše računalo. Dakle, morate biti još oprezniji prilikom preuzimanja bilo kojeg programa. Iako je ovaj program relativno bezopasan, stručnjaci za sigurnost PC-ja misle drugačije i NE preporučuju njegovo korištenje. To je zbog toga što se Cinema-Plus može na vašem računalu pojaviti iznenada i može pokrenuti mnoge nepoželjne aktivnosti iza leđa korisnika. U najgorem scenariju, nakon što kliknete na neku njegovu reklamu, možete završiti na opasnoj web stranici. Ako ne želite da se to dogodi, morate biti sigurni da je vaše računalo zaštićeno. Još jedna stvar, morali bi izbjegavati preuzimanje nepoznatih freeware programa bez provjere jesu li ti programi dovoljno sigurni. Pročitajte Ugovor o licenci za krajnjeg korisnika (EULA) i pažljivo pratite  svaki korak procesa instalacije nakon što odaberete “Prilagođenu” ili “Naprednu” (op. prev. “Custom” ili “Advanced”) instalaciju određenog freeware programa. To bi vam moglo uzeti tek nekoliko minuta. S druge strane, to će povećati šanse za sprečavanje sličnih programa koji žele upasti u vaš sistem.

Kako ukloniti virus Cinema Plus iz vašeg računala?

Uobičajeno je da se ovaj potencijalno nepoželjan program skriva u folderu “Add/Remove Programs” i u direktoriju preglednika gdje su spremljeni svi dodaci, plug-inovi i ekstenzije. Nemojte dopustiti da vas Cinema-Plus preusmjeri na opasnu web adresu. Pratite smjernice koje slijede i spriječite to.

Možete ukloniti Cinema-Plus automatski pomoću jednih od ovih programa: SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware. Preporučamo korištenje ovih aplikacija jer one mogu lako obirsati potencijalno neželjene programe i viruse sa svim datotekama i unosima registra koji su povezani s njima.

Postoji mogućnost da smo povezani sa proizvodima koje preporučamo na ovoj stranici. Puno razotkrivanje nalazi se u Pravilima korištenja. Preuzimanjem bilo kojeg sadržaja danog od strane Anti-spyware softvera za uklanjanje Cinema-Plus slažete se sa našim pravila privatnosti i ugovor o korištenju.
uradi sada!
Preuzmi
uklanjač za Cinema-Plus Sreća
Zagarantirana
Preuzmi
uklanjač za Cinema-Plus
Kompatibilan sa Microsoft Windows Kompatibilan sa OS X
SpyHunter se preporučuje za deinstalaciju Cinema-Plus. Besplatan skener omogućava vam da provjerite je li vaš PC zaražen ili nije. Ako morate ukloniti malware program, morate kupiti licenciranu verziju SpyHunter alata za uklanjanje malware programa.

Više informacija o ovom programu može se pronaći u kritici SpyHunter.

Ako ste odlučili odabrati neki drugi anti-spyware program, deinstalirajte SpyHunter sa svog računala.
Webroot SecureAnywhere AntiVirus je preporučen alat za deinsalaciju Cinema-Plus. 

Trebali biste potvrditi korištenje besplatne probe programa da otkriva trenutnu verziju parazita.
preko 40.000.000 preuzimanja!
ALternativni Softver
Malwarebytes Anti Malware
Testirali smo efikasnost Malwarebytes Anti Malware u uklanjanju Cinema-Plus (2015-08-26)
Reimage
Testirali smo efikasnost Reimage u uklanjanju Cinema-Plus (2015-08-26)
Cinema-Plus fotografija
Cinema-Plus fotografijaCinema-Plus fotografija
Brzi meni: Ručni Cinema-Plus Priručnik za uklanjanje
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Uklonite Cinema-Plus iz Windows 7 / Vista / XP sistema

 • Kliknite Start Control Panel Programs and Features (ukoliko ste korisnik Windows XP, kliknite na Add/Remove Programs).

Uklonite Cinema-Plus iz Windows 10 / Windows 8 sistema

 • Ukoliko ste korisnik Windows 10 / Windows 8, kliknite desnom tipkom miša na donji lijevi kut ekrana. Jednom kada se Quick Access Menu pojavi, odaberite Control Panel i Uninstall a Program.
Uklonite Cinema-Plus i srodne programe
 • Ovdje, potražite Cinema-Plus ili bilo koje druge nedavno instalirane sumnjive programe.
 • Uklonite ih te kliknite OK kako biste spremili ove promjene.
Desni klik na svaki sumnjiv unos te odaberite 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Uklonite Cinema-Plus iz Mac OS X sistema

Ako koristite OS X, kliknite na gumb Go u gornjem lijevom kutu ekrana te odaberite Applications.

Kliknite 'Go' i odaberite 'Applications'

Čekajte dok ne vidite mapu Applications i potražite Cinema-Plus ili bilo koje sumnjive programe u njoj. Sada kliknite desnom tipkom miša na svaki od unosa te odaberite Move to Trash.

Kliknite na svaki zlonamjeran unos i odaberite 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Uklonite Cinema-Plus iz Internet Explorer (IE)

Uklonite opasne dodatke
 • Otvorite Internet Explorer, kliknite na ikonu Alata (IE meni) u gornjem desnom kutu preglednika te odaberite Manage Add-ons.
Kliknite na ikonu menija te odaberite 'Manage add-ons'
 • Vidjet ćete Manage Add-ons prozor. Ovdje, potražite Cinema-Plus te ostale sumnjive dodatke. Zaustavite ove unose klikom na Disable:
Desni klik na svaki od zlonamjernih unosa te odaberite 'Disable' Promijenite svoju početnu stranicu ukoliko ju je virus promijenio:
 • Kliknite na ikonu alata (meni) u gornjem desnom kutu preglednika te odaberite Internet Options. Ostanite u General prozoru.
 • Ovdje, uklonite zlonamjeran URL te unesite željeno ime domene. Kliknite Apply kako biste spremili promjene.
Obrišite zlonamjerne URL adrese, unesite ime željene domene te kliknite 'Apply' kako biste spremili promjene Resetirajte Internet Explorer
 • Kliknite na ikonu alata (meni) ponovo te odaberite Internet options. Idite u Advanced prozor.
 • Ovdje, odaberite Reset.
 • Kada ste u novom prozoru, označite Delete personal settings i ponovo odaberite Reset kako biste završili uklanjanje Cinema-Plus.
Idite na 'Advanced' prozor te kliknite gumb 'Reset'. Sada odaberite 'Delete personal settings' te ponovo kliknite na gumb 'Reset'
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Uklonite Cinema-Plus iz Mozilla Firefox (FF)

Uklonite opasna proširenja
 • Otvorite Mozilla Firefox, kliknite na ikonu menija (gornji desni kut) te odaberite Add-ons Extensions.
Kliknite na ikonu menija te odaberite 'Add-ons'
 • Ovdje, odaberite Cinema-Plus i ostale upitne dodatke. Kliknite Remove kako biste obrisali ove unose.
Odaberite 'Extensions' te potražite zlonamjerne unose. Kliknite na 'Remove' kako biste ih se riješili Resetirajte Mozilla Firefox
 • Kliknite na Firefox meni u gornjem lijevom kutu te kliknite na upitnik. Ovdje, odaberite Troubleshooting Information.
Kliknite na ikonu menija i onda na '?'. Odaberite 'Troubleshooting Information'
 • Sada ćete vidjeti Reset Firefox to its default state poruku s Reset Firefox gumbom. Kliknite na ovaj gumb nekoliko puta te završite uklanjanje Cinema-Plus.
Kliknite na gumb 'Reset Firefox' nekoliko puta
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Uklonite Cinema-Plus iz Google Chrome

Obrišite zlonamjerne dodatke
 • Otvorite Google Chrome, kliknite na ikonu menija (gornji desni kut) te odaberite Tools Extensions.
Kliknite na ikonu menija. Odaberite 'Tools' i 'Extensions'
 • Ovdje odaberite Cinema-Plus te ostale zlonamjerne dodatke te odaberite ikonu koša za smeće kako biste obrisali ove unose.
Potražite zlonamjerne unose i obrišite svakog od njih klikom na ikonu koša za smeće
 • Ponovo kliknite na ikonu menija te odaberite Settings Manage Search engines pod sekcijom Search .
kada ste u 'Settings', odaberite 'Manage search engines...'
 • Kada ste u Search Engines..., uklonite zlonamjerne tražilice. Trebali biste ostaviti samo Google kao svoje željeno ime domene.
Kliknite na 'X' kako biste uklonili zlonamjerne URL adrese Resetirajte Google Chrome
 • Kliknite na ikonu menija u gornjem desnom kutu Vašeg Google Chrome te odaberite Settings.
 • Idite na kraj stranice te kliknite na Reset browser settings.
Kada ste u 'Settings', idite dolje do gumba 'Reset browser settings' te kliknite na njega
 • Kliknite Reset kako biste potvrdili ovu akciju i završili uklanjanje Cinema-Plus.
Kliknite na gumb 'Reset' kako biste završili uklanjanje
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Uklonite Cinema-Plus iz Safari

Uklonite opasna proširenja
 • Otvorite web preglednik Safari te kliknite na Safari u meniju u gornjem lijevom kutu ekrana. Jednom kada učinite ovo, odaberite Preferences.
Kliknite na 'Safari' i odaberite 'Preferences'
 • Ovdje, odaberite Extensions i potražite Cinema-Plus ili ostale sumnjive unose. Kliknite na gumb Uninstall kako biste se riješili svakog od njih.
Idite na 'Extensions' i uklonite zlonamjrne dodatke Resetirajte Safari
 • Otvorite web preglednik Safari te kliknite na Safari u sekciji meni u gornjem lijevom kutu ekrana. Ovdje, odaberite Reset Safari....
Kliknite na 'Safari' i odaberite 'Reset Safari...'
 • Sada ćete vidjeti detaljan dijaloški prozor pun opcija resetiranja. Sve ove opcije su većinom označene, ali možete odabrati koje od njih želite resetirati. Kliknite na gumb Reset kako biste završili proces uklanjanja Cinema-Plus.
Odaberite sve opcije i kliknite na gumb 'Reset'

Kompletno uklanjanje Cinema-Plus

Nakon deinstalacije ovog potencijalno nepoželjnog programa i popravljanja svakog od Vaših web preglednika, preporučamo Vam da skenirate svoj računalno sustav reputabilnim anti-spywareom. Ovo će Vam pomoći da se riješite Cinema-Plus tragova registra te će također identificirati srodne parazite ili moguće malware infekcije na Vašem računalu. Za to možete koristiti naše najbolje malware uklanjače: SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware.

Ukoliko Vam je ovaj besplatan vodič za uklanjanje pomogao i zadovoljni ste našom uslugom, molimo Vas da razmislite o doniranju kako bi ova usluga opstala. Čak i najmanja cifra će biti cijenjena.

Vodič za uklanjanje na drugim jezicimaLajkaj nas na Facebook-u