Ljestvica ozbiljnosti:  
  (46/100)

Ukloni RegGenie

12

Što je RegGenie?

RegGenie je zlonamjeran program, koji se širi Internetom kao čistać registra i alat za optimizaciju računala. Kako god, sumnjamo da je to tako. Ukoliko nasamari korisnika da ga instalira ili infiltrira računalo bez njegovog/njenog znanja, može početi prikazivati svoja upitna skeniranja sustava tijekom svake žrtvine sesije pretraživanja. Štoviše, neki od njih su čak rekli da ovaj program otkriva iste probleme registra na svim računalima. Nakon testiranja RegGenie na našim računalima, otkrili smo da ovaj program otkriva nevažne probleme registra koji će teško pomoći ljudima da ubrzaju svoja računala. Naravno, nakon ‘skeniranja’ računala, ovaj program prijavljuje dug popis o računalovim problemima. Bez obzira na to koliko vjerodostojno njegove reklame izgledaju, imajte na umu da su postavljene da natjeraju korisnike da kupe lažnu licenciranu verziju ovog programa. Molimo Vas da to NE učinite jer je ovo izravan put do krađe identiteta i sličnih problema koji mogu biti uzrokovani nakon otkrivanja informacija o kreditnoj kartici, punom imenu i ostalim osjetljivim podacima. Sudeći prema našim stručnjacima za sigurnost, ovaj program ne uzrokuje samo ove prijave o skeniranjima i upozoravajuće poruke. Dodatno, može uzrokovati preusmjerenja na svakom od web preglednika i čak usporiti rad računala.

Da zaključimo, trebali biste izbjegavati RegGenie virus, posebice ako se pojavio na Vašem računalu bez da ste ga preuzeli. Ukoliko Vam je počeo prikazivati sumnjiva pop-up upozorenja koja prijavljuju o desetcima drugih virusa, trebali biste provjeriti svoje računalo alternativnim skenerom i vidjeti što će pronaći. Sa sigurnošću možemo reći da ćete biti informirani da je RegGenie potencijalno nepoželjan program koji može biti eliminiran pomoću programa poput SpyHunter.

Kako RegGenie može infiltrirati moje računalo?

RegGenie se većinom širi Internetom poput bilo kojeg drugog potencijalno nepoželjnog programa. Ukoliko ga želite izbjeći, pokušajte ignorirati reklame koje nude besplatne provjere računala. Tipično, jednom kada kliknete na takvo upozorenje, lako se možete složiti s preuzimanjem probne verzije RegGenie ili slične aplikacije. Ukoliko ste primjetili RegGenie prijave o stotinama drugačijih problema registra, preporučujemo da ih ignorirate jer jedino što pokušavaju je napraviti potrebu za svojom licenciranom verzijom. Također biste trebali ukloniti probnu verziju ovog programa. 

Kako ukloniti RegGenie?

Ukoliko želite ukloniti RegGenie sa svog računala, ne biste trebali gubiti vrijeme i pratite ove korake:

  1. Kliknite Start -> Upravljačka ploča -> Programi (ili Dodaj/ukloni programe) -> Ukloni program.
  2. Ovdje, potražite RegGenie i ostale nepoznate unose, te odaberite ‘Ukloni/Promijeni’.
  3. Kliknite U redu kako biste spremili promjene.

Ukoliko Vam ove upute nisu pomogle da se riješite ovog programa i niste uspjeli ukloniti njegova dosadna upozorenja prilikom pretraživanja, trebali biste razmisliti o automatskom uklanjanju ovog programa. U ovom slučaju, trebali biste skenirati cijeli sustav pomoću SpyHunter ili STOPzilla.

Automatsko uklanjanje

Postoji mogućnost da smo povezani sa proizvodima koje preporučamo na ovoj stranici. Puno razotkrivanje nalazi se u Pravilima korištenja. Preuzimanjem bilo kojeg sadržaja danog od strane Anti-spyware softvera za uklanjanje RegGenie slažete se sa našim pravila privatnosti i ugovor o korištenju.
uradi sada!
Preuzmi
uklanjač za RegGenie Sreća
Zagarantirana
Preuzmi
uklanjač za RegGenie
Kompatibilan sa Microsoft Windows Kompatibilan sa OS X
SpyHunter se preporučuje za deinstalaciju RegGenie. Besplatan skener omogućava vam da provjerite je li vaš PC zaražen ili nije. Ako morate ukloniti malware program, morate kupiti licenciranu verziju SpyHunter alata za uklanjanje malware programa.

Više informacija o ovom programu može se pronaći u kritici SpyHunter.

Ako ste odlučili odabrati neki drugi anti-spyware program, deinstalirajte SpyHunter sa svog računala.
Webroot SecureAnywhere AntiVirus je preporučen alat za deinsalaciju RegGenie. 

Trebali biste potvrditi korištenje besplatne probe programa da otkriva trenutnu verziju parazita.
preko 40.000.000 preuzimanja!
ALternativni Softver
Malwarebytes Anti Malware
Testirali smo efikasnost Malwarebytes Anti Malware u uklanjanju RegGenie (2015-09-16)
Reimage
Testirali smo efikasnost Reimage u uklanjanju RegGenie (2015-09-16)
RegGenie fotografija
RegGenie fotografijaRegGenie fotografija

Vodič za uklanjanje na drugim jezicimaLajkaj nas na Facebook-u