Ljestvica ozbiljnosti:  
  (15/100)

Rankings-analytics.com spam upućivanja. Kako ukloniti? (Vodič za deinstalaciju)

od Jake Doevan - - | Tip: Otimač preglednika

Zašto patim od Rankings-analytics.com spama upućivanja?

Rankings-analytics.com spam upućivanja je posljednji problem webmasterima, vlasnicima web stranica i adminima. Napadajući stranice pomoću ovog spama upućivanja, spameri pokušavaju prikazati svoje domene u Google Analytics i nasamariti svoje admine da ih posjete. U zamjenu za to, pokušavaju promovirati ove stranice i povećati rank svojih stranica u Google pretraživanju. Ova tehnika je poznata kao indeksiranje spama upućivanja i SEO crnog šešira. Koji su glavni problemi koje uzrokuje Ranking-analyrics.com spam upućivanja? Ukoliko ste jedan od onih koji se oslanjaju na Google Analytics podatke dok pokušavaju poboljšati svoju stranicu, možda ćete se teško nositi s ovim podacima. Spam upućivanja lako može inficirati stopu napuštanja web stranice i svaki od ovih odsjeka: Publiku, Akviziciju, Ponašanje, itd. Također, klikanje na takve spam URLove može biti opasno jer ne postoji garancija da je svaka web stranica koja se oslanja na takvu tehniku sigurna. Ukoliko posjećujete takva upućivanja već jedno vrijeme, bila bi odlična ideja da skenirate računalo pomoću reputabilnog anti-spyware alata i osigurate se da Vam je računalo oslobođeno virusa.

Nažalost, ali upućivanja poput Rankings-analytics.com nemaju nikakve veze s Vašom web stranicom. Kao što ste možda već razumjeli, njihov cilj je povećati promet posjetitelja na određene web stranice i doći do više pozicije u Google pretraživanju. Nakon malog istraživanja, uspjeli smo pronaći da ova domena pripada SEMALT-u. Dok ne možemo tvrditi da je ova marketinška tvrtka nevjerodostojna, njegove poslovne vježbe prikupljanja prometa pomoću spama upućivanja je vrlo sumnjivo.

Rankings-analytics.com referral spam

Spriječavanje spama upućivanja na Vašoj web stranici:

Ukoliko već jedno vrijeme patite od Rankings-analytics spama upućivanja, možda mislite da je popis isključenja upućivanja sve što trebate da riješite ovaj problem. Kako god, ova opcija Vam može pomoći ukloniti ovog uputivača s Vaših statistika i premjestiti Vaš spam u direktni promet, što može dovesti do dodatnih problema kada pokušavate vidjeti razliku između pravog prometa i spama. Kako to možete učiniti? Idite na iduću stranicu kako biste pronašli cijeli vodič koji je potreban kako biste popravili Vaš problem sa spamom upućivanja.

Kako blokirati Rankings-analytics.com promet upućivanja?

Ukoliko mislite da je Rankings-analytics.com stranica koju je vrijedno posjećivati, usrećili ste spamere, koji su zaduženi za širenje ovog spama upućivanja. Nažalost, ne postoji garancija da je svako od upućivanja bezopasno, stoga biste trebali skenirati svoje računalo pomoću anti-spyware softvera i osigurati se da je Vaše računalo oslobođeno virusa. Za to, visoko preporučamo korištenje Reimage ili Plumbytes Anti-MalwareNorton Internet Security. Kako biste zaustavili Rankings-analytics.com spam upućivanja u svom Google Analyticsu, pratite iduće korake:

Kako blokirati Rankings-analytics.com spam upućivanja u Google Analyticsu

Korak 1: Zaustavite Rankings-analytics.com spam upućivanja tako da napravite isključnu mapu

  1. Otvorite svoj Google Analytics račun. Idite na AdminSvi filteri.
  2. Kliknite gumb Dodaj filter i dodajte Rankings-analytics.com u Ime Filtera.
  3. Sada odaberite Prilagođeno u odjeljku Tip Filtera i postavite Izvor Kampanje u Područje Filtera. Napokon, dodajte Rankings-analytics.com u Uzorak Filtera.
  4. Kliknite Spremi kako biste spremili promjene.

Korak 2: Blokirajte Rankings-analytics.com spam upućivanja koristeći .htaccess datoteku.

  1. Pristupite svojoj .htaccess datoteci.
  2. Dodajte kod, koji je dan ispod:

## SITE REFERRER BANNING
RewriteCond %{HTTP_REFERER} Rankings-analytics\.com [NC,OR]
RewriteCond %{HTTP_REFERER} Rankings-analytics\.com
RewriteRule .* – [F]

Ukoliko ne znate kako pristupiti .htaccess datoteci, pratite iduće korake:

  1. LUlogirajte se u cPanel i idite na odjeljak Datoteke. Ovdje, potražite ikonu Upravitelja datoteka.
  2. Provjerite kućicu pomoću Dokument Root za, odaberite ime domene i kliknite na Idi. Upozorenje! Budite sigurni da ste odabrali Prikaži skrivene datoteke.
  3. Pričekate dok se otvori nova kartica ili prozor i pronađite .htaccess datoteku. Kliknite desnom tipkom miša na nju i odaberite Uredi kod.
  4. Kopirajte i zaljepite kod koji je dan iznad i kliknite Spremi Promjene.
Postoji mogućnost da smo povezani sa proizvodima koje preporučamo na ovoj stranici. Puno razotkrivanje nalazi se u Pravilima korištenja. Preuzimanjem bilo kojeg sadržaja danog od strane Anti-spyware softvera za uklanjanje Rankings-analytics.com spam upućivanja slažete se sa našim pravila privatnosti i ugovor o korištenju.
uradi sada!
Preuzmi
Reimage (program za uklanjanje) Sreća
Zagarantirana
Preuzmi
Reimage (program za uklanjanje) Sreća
Zagarantirana
Kompatibilan sa Microsoft Windows Kompatibilan sa OS X
Što učiniti ako nije uspjelo?
Ako niste uspjeli ukloniti infekciju upotrebom programa Reimage, postavite pitanje našem timu za podršku korisnicima i pri tom navedite što je moguće više detalja.
Reimage se preporučuje za deinstalaciju Rankings-analytics.com spam upućivanja. Besplatan skener omogućava vam da provjerite je li vaš PC zaražen ili nije. Ako morate ukloniti malware program, morate kupiti licenciranu verziju Reimage alata za uklanjanje malware programa.
Više informacija o ovom programu može se pronaći u kritici Reimage.
Mediji spominju Reimage
ALternativni Softver
Malwarebytes
ALternativni Softver
Malwarebytes

O autoru

Jake Doevan
Jake Doevan - Život je prekratak da bi se trošio na borbu s virusima

Ukoliko Vam je ovaj besplatan vodič za uklanjanje pomogao i zadovoljni ste našom uslugom, molimo Vas da razmislite o doniranju kako bi ova usluga opstala. Čak i najmanja cifra će biti cijenjena.

Kontaktiraj Jake Doevan
O tvrtci Esolutions

Izvor: https://www.2-spyware.com/remove-rankings-analytics-com-referral-spam.html

Vodič za uklanjanje na drugim jezicima