Ljestvica ozbiljnosti:  
  (10/100)

Uklonite Activities.aliexpress.com reklame

123

Dok neki stručnjaci za sigurnost opisuju Activities.aliexpress.com URL kao otimač preglednika, mi se s time ne možemo složiti. Ovaj URL se teško može pojaviti kao zadana početna stranica ili tražilica. Kako god, može Vam neprekidno prikazivati obavijesti o posljednjim ponudama i prodajama koje se mogu pronaći na Aliexpress web stranicu za online kupovinu. Bez obzira na činjenicu da je ova trgovina legitimna, i da tamo možete kupiti potrebne proizvode, pojava Activities.aliexpress.com reklamnog virusa može početi ometati Vaše pretraživanje, stoga ćemo pokušati objasniti zašto ova reklamna infekcija inficira računala i kako je se riješiti.

Kako Activities.aliexpress.com reklame izgledaju?

U većini slučajeva, Activities.aliexpress.com pop-up reklame se prikazuju u obliku pop-upova i banera. Ipak, u nekim rijetkim slučajevima, možete vidjeti reklame u tekstu ili reklame preko cijele stranice. Kao što smo već spomenuli, glavna svrha ovih reklama je privući promet k Aliexpress i tako povećati prodaje. Stoga, na svakoj ćete reklami vidjeti Aliexpress slogan i popis artikala koji su trenutno na rasprodaji. Stoga, prirodno, klik na takve reklame će Vas dovesti do Activities.aliexpress.com preusmjerenja na ovu online trgovinu treće strane, koja može postati iritantno iskustvo.

Kako god, postoji jedan problem. Sudeći prema stručnjacima za sigurnost, Activities.aliexpress.com reklame mogu biti prepune sumnjivijim sadržajima od samo ponuda i popusta od Aliexpress. U najboljem slučaju, mogu sadržavati poveznice na srodne stranice, poput Alibaba. Nažalost, u nekim rijetkim slučajevima, Activities.aliexpress.com preusmjeruje na sumnjive stranice koje pripadaju srodnim stranicama, pokušavajući proširiti malware.  Takve stranice neće izgledati kao online trgovine ili slično. One mogu sadržavati lažna ažuriranja softvera, ponude da provjerite sustav za viruse, da nazovete korisničku podršku, i tako dalje. Takve i slične ponude mogu uzrokovati probleme poput online prevara ili infiltracije drugog besplatnog programa. Stoga, ukoliko Vaš web preglednik počne generirati reklame od Activities.aliexpress.com, preporučamo da pokrenete SpyHunter i smjesta uklonite reklamu infekciju koja ih uzrokuje. Ukoliko volite kupovati na Aliexpress, uvijek joj možete pristupiti direktno i tamo naći proizvode koje trebate.

Showing Activities.aliexpress.com pop-ups

Zašto su Activities.aliexpress.com popupovi toliko osobni?

Kao što je jedan korisnik prijavio, “Activities.aliexpress.com popupovi me uvijek obavješćuju o ponudama koje su srodne artiklima koje sam nedavno tražio. Stoga, često se zateknem kako ih nesvjesno kliknem. Može li objasniti zašto se ovo događa?” Activities.aliexpress.com pop-up virus koristi kolačiće. To znači da je program sposoban vidjeti kojim stranicama surfate, koje stvari tražite, koja je Vaša IP adresa, geolokacija, i tako dalje. Stoga, imajući Vašu povijest pretraživanja, reklamama treće strane je vrlo lako pripremiti zanimljive sadržaje.

Kako ova marketinška platforma može ući u moje računalo?

Activities.aliexpress.com je reklamna infekcija koja se promovira preko paketa softvera. Stoga, nije potrebno reći da je obavezno provjeriti svaki besplatni/javni program prije nego što ga instalirate. Kako biste pravilno pratili instalaciju, uvijek trebate odabrati Naprednu ili Prilagođenu opciju instalacije i analizirati informacije koje Vam pišu kraj kućica. Ukoliko primjetite neke ponude da instalirate dodatke preglednika, alatne trake, plug-inove i slične aplikacije s kojima niste upoznati, odznačite kvalice koje se nalaze kraj njih. U suprotnome, Activities.aliexpress.com pop-up reklame Vas mogu početi pratiti na Vašem ekranu.

Postoji mogućnost da smo povezani sa proizvodima koje preporučamo na ovoj stranici. Puno razotkrivanje nalazi se u Pravilima korištenja. Preuzimanjem bilo kojeg sadržaja danog od strane Anti-spyware softvera za uklanjanje Activities.aliexpress.com reklame slažete se sa našim pravila privatnosti i ugovor o korištenju.
SpyHunter se preporučuje za deinstalaciju Activities.aliexpress.com reklame. Besplatan skener omogućava vam da provjerite je li vaš PC zaražen ili nije. Ako morate ukloniti malware program, morate kupiti licenciranu verziju SpyHunter alata za uklanjanje malware programa.

Više informacija o ovom programu može se pronaći u kritici SpyHunter.

Ako ste odlučili odabrati neki drugi anti-spyware program, deinstalirajte SpyHunter sa svog računala.
Webroot SecureAnywhere AntiVirus je preporučen alat za deinsalaciju Activities.aliexpress.com reklame. 

Trebali biste potvrditi korištenje besplatne probe programa da otkriva trenutnu verziju parazita.
preko 40.000.000 preuzimanja!
ALternativni Softver
Malwarebytes Anti Malware
Testirali smo efikasnost Malwarebytes Anti Malware u uklanjanju Activities.aliexpress.com reklame (2015-12-04)
Reimage
Testirali smo efikasnost Reimage u uklanjanju Activities.aliexpress.com reklame (2015-12-04)

Vodič za uklanjanje na drugim jezicimaLajkaj nas na Facebook-u