Pretplati se

Ažurirano

Želite biti u toku s posljednjim novostima o spywareu i sigurnosti? Pretplatite se na Virusi.hr newsletter!
Klikom na gumb pošalji, svjesni ste i razumijete da će virusi.hr procesuirati i pohraniti informacije iz ovog obrasca, uključujući bilo kakva ažuriranja, suglasno s pravila privatnosti.

 

Subscribe to 2-Spyware newsletter

Virusi.hr je pouzdan izvor kibernetičke sigurnosti, novosti o malwareu i spywareu, kao i o uputama za uklanjanje virusa. Svaki članak je pripremljen od strane iskusnih IT stručnjaka koji nastoju poboljšati svoje znanje i žele dijeliti novosti o kibernetičkim zločinima s naprednim i manje naprednim korisnicima računala.

Ekonomija kibernetičkog kriminala utječe na naše živote na internetu i manjak znanja o sigurnosnim zahvatima. Rezultat toga je da je kibernetički kriminal postao čest koliko i kriminal u stvarnom životu. Nema sumnje da je u današnjem svijetu obavezno biti upućen u posljednje malware trendove i novosti o sigurnosti.

Suprotno popularnim vjerovanjima, klikanje na sumnjive poveznice nije jedini način na koji možete dopustiti hakerima da pristupe vašem računalu i osobnim informacijama.

Danas, kriminalci mogu ući u vaše računalo ako odgađate ažuriranja softvera na koja vas računalo stalno podsjeća. Osim toga, vaše računalo može postati inficirano odmah nakon posjete svojoj omiljenoj web stranici. Očito je da postoji mnogo tehnika koje kibernetički kriminalci koriste za pristup vašem računalu ili informacijama koje su na njima pohranjene.

Međutim, nije se lako zaštititi od malwarea i ostalih prevara jer kibernetički kriminalci nastoje mijenjati tehnike koje koriste za inficiranje računalnih korisnika. Nema metode koja bi vas 100% zaštitila jer prevaranti brzo pronalaze načine kako bi zaobišli tradicionalne sigurnosne metode.

Virusi.hr tim bira najvažnije teme o kibernetičkom zločinu i prezentira ih čitateljima na razumljivom jeziku. Ukoliko želite saznati više o posljednjim prevarama koje koriste online prevaranti i kreatori malware, pretplatite se na Virusi.hr newsletter kako biste na svoj e-mail dobivali najrelevantije novosti.

Budite upućeni dok ispijate jutranju kavu: budite prvi koji će saznati o posljednjim Android slabostima, novim verzijama ransomwarea i tehnikama koje trenutno koriste prevaranti. Za manje od 10 minuta ćete pregledati sve novosti koje će vam pomoći da ne postanete žrtva kibernetičkog kriminala.

Pomozite nam da proširimo riječ o napasnim računalnim virusima

Safety online is a matter of everyone's concern

Virusi.hr tim također ljubazno poziva webmastere da se pridruže u borbi protiv kibernetičkog kriminala i da pomognu proširiti novosti o računalnim prijetnjama koje su trenutno u globalnom rastu. Virus Activity plugin je višejezični dodatak web stranicama koji pruža informacije o posljednjim i najopasnijim verzijama malwarea i spywarea.

Ovaj widget prikazuje popis posljednje otkrivenih računalnih prijetnji, kao i one koje su nedavno ponovno postale aktivne. Dužina spomenutog popisa se može postaviti kako bi prikazivala broj aktivnih računalnih virusa.

Virus Activity WordPress plugin

Dajte svojim posjetiteljima do znanja da vrlo lako mogu ukloniti spyware

Dodajte Virus Activity plugin u bočnu traku ili podnožje kako biste dali posjetiteljima do znanja koje su to trenutne računalne prijetnje. Jedan pogled na widget će biti dovoljan da upozori korisnike o trenutnim ransomware kamapanjama, novim verzijama bankarskih malwarea ili nametnicima preglednika koji se aktivno distribuiraju zajedno s besplatnim softverima.

Posjetioci vaše web stranice će primiti posljednje informacije o agresivnim Windows, Mac i Android OS verzijama malwarea u obliku popisa koji se svakodnevno ažurira. Widget je vrlo fleksibilan – može se automatski prilagoditi dizajnu vaše web stranice ili dizajn možete sami prilagoditi.