Webroot SecureAnywhere AntiVirus pregled, besplatno preuzimanje

Webroot SecureAnywhere AntiVirus je snažan antivirus, koji je kreiran kako bi se borio protiv računalnih malware-a i ostalih kibernetičkih prijetnji. Sudeći prema kreatorima Webroot-a, brza je i lagana aplikacija koja može biti instalirana u nekoliko sekundi. Ukoliko ste ikad čuli za Spy Sweeper, znat ćete kreatora ovog antivirusa. Obećava da će skeniranje pomoću Webroot SecureAnywhere Antivirusa trajati samo 2 minute ili manje; ovaj softver ne uzrokuje smetnje; otkrit će zlonamjerne poveznice u Safari i ostalim web preglednicima i nudi odlične značajke. Osim toga, obećano je da dolazi s Antispyware zaštitom, zaštitom u stvarnom vremenu i ostalim značajkama. Funkcionalnost njegovog vatrozida podiže ovaj program na viši nivo jer je vrlo teško pronaći Mac antivirus s takvim mogućnostima. Čini se da ne postoji razlog zbog kojeg ne bismo vjerovali Webroot-u jer je jedan od vodećih programa za identificiranje prijetnji za korisnike, tvrtke i poduteća koji je baziran na tehnologiji oblaka i djeluje u stvarnom vremenu. Nažalost, u trenutku pisanja ne postoji besplatna verzija Webroot SecureAnywhere AntiVirusa. Zaštita Maca je novo područje koje definitivno zahtjeva mnogo resursa tvrtki za testiranje i pronalaženje najboljih rješenja. Na sreću, postoji mogućnost uštede novca. Imate mogućnost preuzeti Webroot SecureAnywhere AntiVirus plaćenu verziju na tri uređaja (Mac i PC) za samo $19.19 godišnje.

Webroot SecureAnywhere AntiVirus recenzija od 2spyware istraživačkog centra:

Bez obzira na to što ljudi još uvijek vjeruju da ne trebaju brinuti o antivirusima jer je Mac premalen da postane prijetnja hakera ili kibernetičkih kriminalaca, to nije istina. Kao stručnjaci za sigurnost, moramo Vas upozoriti da, slično Windows PC-u, Mac OS X je već postao ranjiv na prijetnje i krađe identiteta. Stoga, nema sumnje da ovaj operativni sustav treba zaštitu. Kao i uvijek, 2spyware tim nije mogao odoljeti testiranju Webroot SecureAnywhere AntiVirusa i odlučiti koliko je vrijedan. Stoga, instalirali smo antivirus na dva računala, Mac i PC, i počeli istraživati. Kao što je i obećano, ovaj program se instalirao na oba računala u nekoliko sekundi. To je zato što se nalazi u maloj datoteci od 731Kb. Jedno računalo je već bilo inficirano i, čim je Webroot SecureAnyWhere AntiVirus skener završio svoj posao, upozorio nas je o tome i popravio problem. Glavna stvar koja nas je iznenadila je da ova aplikacija ima Social Network Protection značajku koja omogućuje zaštitu na Twitteru i Facebooku. Dodatno, tvrdi da ‘učvršćuje’ web preglednik kod online kupovine ili posjećivanja financijskih institucija. Moramo reći da nismo primjetili nikakva usporavanja zbog posjedovanja ovog programa. Čak i kod pokretanja Webroot SecureAnywhere AntiVirus skeniranja, naša računala su savršeno radila. Korisničko sučelje ovog programa je odlično i vjerujemo da čak i oni koji nisu stručnjaci za računala lako mogu koristiti ovaj program bez ikakvih problema.

Stoga, zašto bih odabrao Webroot SecureAnywere AntiVirus?

Moramo reći da je Webroot SecureAnywhere AntiVirus impresivan alat koji se može koristiti prema Vašim potrebama. Jedno je od najboljih sigurnosnih rješenja, 100% baziran na oblaku, čija su skeniranja vrlo brza, ne uzrokuje usporavanja i prepun je ostalim odličnim značajkama. Usput, može biti korišten za zaštitu 3 različita računala, Mac ili PC, što je, vjerujemo, super stvar. Mac antivirusi s takvim značajkama koptaju duplo ili čak još više.

Službena web stranica je is www.webroot.com; kupovine se odrađuju preko sigurnosne veze.

Ponuda
uradi sada!
Preuzmi
Webroot SecureAnywhere AntiVirus Sreća
Zagarantirana
Preuzmi
Webroot SecureAnywhere AntiVirus Sreća
Zagarantirana
Što učiniti ako nije uspjelo?
Ako niste uspjeli ukloniti štetu izazvanu virusom uz pomoć Webroot SecureAnywhere AntiVirus, postavite pitanje našem timu za podršku i navedite što je više moguće detalja.
Program Webroot SecureAnywhere AntiVirus ima besplatan ograničeni skener. Webroot SecureAnywhere AntiVirus nudi daleko više kada kupite njegovu kompletnu verziju. Kad besplatan skener detektira probleme, možete ih ukloniti besplatnom metodom popravka ili možete odlučiti kupiti kompletnu verziju da biste te probleme uklonili automatski.
O autoru
Jake Doevan
Jake Doevan - Život je prekratak da bi se trošio na borbu s virusima

Kontaktiraj Jake Doevan
O tvrtci Esolutions

Pregledaj u drugim jezicima