Ljestvica ozbiljnosti:  
  (10/100)

Uklonite virus Reimage

123

Što je Reimage i da li je virus?

Reimage NIJE virus. On je program za optimizaciju računala kojeg možete preuzeti s njegove službene web stranice, stranica trećih strana i preko raznih aplikacija. Neke od tih aplikacija dobro su poznati programi, ostali – nisu toliko slavni; zbog toga su mnogi korisnici uvjereni da je Reimage PC Repair zlonamjerna aplikacija koja infiltrira računala poput virusa. Zovu ga “Reimage virus”. Ukoliko ste jedan od tih korisnika, morate znati da niste u pravu. Ovaj program većinom ispunjava svoja obećanja – popravlja sustave računala i poboljšava njihove funkcionalnosti. Također, ova aplikacija je pogrešno označena kao “scareware” jer su ljudi uvjereni da je sve što pokušava nagovoriti ih da kupe punu verziju programa. U ovom slučaju, trebali bismo reći da se neke njegove reklame prikazuju vrlo često. Kako god, nije čudno da ćete morati platiti za nešto što ne možete sami učiniti. Ukoliko je Reimage “infiltrirao” Vaše računalo, trebali biste razmisliti koji ste besplatni softver instalirali na svoje računalo bez obraćanja pozornosti na instalacijski proces. Pripajanje je legitimno i Vi ste krivi što ste nasamareni na to.

Dok je Reimage na računalu, primjetit ćete skeniranja sustava i pop-up reklame koje tvrde da je Vaše računalo ili u opasnosti ili sigurno. Njihov cilj je uvjeriti Vas da kupite njegovu licenciranu verziju. Imajte na umu da Vaše računalo možda nije inficirano virusima, i da se ove aplikacije prikazuju kako bi Vas nasamarile da potrošite novac na ovaj program. Ali to je posao, zar ne? Nakon što kliknete na gumb “Start Repair”, možete se pronaći na nepoznatoj web stranici koja Vas nagovara na kupnju doživotne podrške za Reimage Plus. To je Vaš izbor. Ukoliko ste već preuzeli ovaj program, trebali biste ga ili ukloniti ili ostaviti na računalo kao sigurnosni softver druge razine. Kako god, držanje ovog programa na sustavu može uzrokovati komercijalne reklame i preusmjerenja na nepoznate web stranice. 

Kako može ući u moje računalo bez da ga preuzmem?

Treba primijetiti da Reimage NE MOŽE ući u računalo bez vaše dozvole. Taj program mora biti preuzet ili s njegove službene stranice ili s web stranice treće strane koja je uključena u njegovu distribuciju. Bilo kako bilo, proces instalacije zahtijeva intervenciju korisnika. Kako god, tijekom instalacije Reimage alata na svoje računalo, trebali biste biti pažljivi jer može instalirati Babylon alatnu traku i ostale softvere trećih strana. Ako ste odlučili preuzeti ovaj program na svoje računalo, vjerojatno će vam biti ponuđeno instaliranje “preporučenih”  postavki u koje je uključena alatna traka AVG Safeguard Toolbar i proširenje preglednika search.avg.com. Naravno, trebali biste se složiti s instalacijom takvih programa jer su to pouzdani alati za sigurnost. Kako god, trebali biste biti spremni na pop-up reklame koje nude da kupite Reimage PC Repair jer je ovo softver koji se plaća.

Kako ukloniti virus Reimage s mojeg računala?

Kao što smo već spomenuli, Reimage NIJE virus niti zlonamjeran program. Kako god, visoko preporučamo da budete pažljivi s njegovim reklamama jer Vas mogu natjerati da kupite njegovu licencu. Naravno, ukoliko ste spremni to učiniti, trebali biste preuzeti Reimage na svoje računalo.

Postoji mogućnost da smo povezani sa proizvodima koje preporučamo na ovoj stranici. Puno razotkrivanje nalazi se u Pravilima korištenja. Preuzimanjem bilo kojeg sadržaja danog od strane Anti-spyware softvera za uklanjanje Virus Reimage slažete se sa našim pravila privatnosti i ugovor o korištenju.
uradi sada!
Preuzmi
uklanjač za Virus Reimage
Preuzmi
uklanjač za Virus Reimage
Kompatibilan sa Microsoft Windows Kompatibilan sa OS X
Imajte na umu: Potrebna ručna pomoć znači da jedan ili svi uklanjači nisu bili u mogućnosti ukloniti parazite bez ručne intervencije, molimo Vas da pročitate instrukcije za ručno uklanjanje ispod.
ReimageReimage je preporučen alat za deinsalaciju Virus Reimage.

Trebali biste potvrditi korištenje besplatne probe programa da otkriva trenutnu verziju parazita.
ALternativni Softver

Virus Reimage ručno uklanjanje:

Ubij procese:
reimage.exe

Obriši datoteke:
reimage.exe

Obriši direktorije:
reimage

Vodič za uklanjanje na drugim jezicimaLajkaj nas na Facebook-u