Reimage pregled

123

Reimage je legitiman softver za popravak računala, koji je certificiran od strane Softpedia. Kompatibilan je s Windows, Mac OS X i Android operativnim sustavima. Najsnažnija strana Reimage-a je Windows popravak. Ovaj program se već dokazao kao jedinstven alat za popravak koji je u mogućnosti identificirati gotovo svaki problem na sustavu.

Značajka koja ga najviše razlikuje od drugih programa je to što je Reimage Repair sposoban popraviti sustav tako da iz svoje baze podataka preuzima datoteke koje nedostaju, koje su obrisane ili koruptirane. Zbog ove značajke nije potrebno ponovo instalirati pokvarene softvere. Naravno, ne trebamo zaboraviti na sigurnost. Bez obzira na to što se smatra softverom za popravak računala, pomoću njega također možete uklanjati viruse jer Reimage Repair softver u sebi ima ugrađen Avira AntiVir pogon.

Imajući na umu da je Avira proizvod koji je osvojio stotine različitih nagrada, nema sumnje da je Reimage rješenje koje je potrebno razmotriti kada se nosite s malware infekcijama. Ukoliko Windows nije operativni sustav koji koristite, možete odabrati Reimage za Mac ili Reimage Mobilni čistač. Očito, njegovi developeri su ciljali na razvijanje alata za svaki operativni sustav.

Reimage preuzimanje

Reimage možete preuzeti ovdje. Kompatibilan je s Windows XP/Vista/7/8/10 operativnim sustavima. Kada program započne skeniranje računala, prolazi tri faze: hardver, sigurnost i pouzdanost. Jednom kada završi s provjeravanjem hardvera, program identificira količinu vaše memorije, brzinu hard diska, CPU parametre te slične informacije.

Windows pogreške, probleme s operativnim sustavom, pravi ekran smrti, koruptirane DLL-ove, zamrzavanja računala, te oštećenja od virusa su još neke od stvari koje se mogu otkriti i popraviti pomoću Reimage automatskog popravljača računala. Nakon toga, program pokreće provjeru sigurnosti.

U ovoj fazi, Reimage Repair otkriva sve vrste virusa, uključujući adware, trojance, spyware, crve, rootkitove i slične malware infekcije. Zbog ugrađenog Avira AntiVir pogona, pomaže vam pronaći i ukloniti svaku malware prijetnju, spyware, te slične viruse. Napokon, prati pouzdanost sustava i specificira programe koji uzrokuju najviše problema.

Kako biste popravili svaki od tih problema, morate imati ključ Reimage licence, kojeg možete kupiti za €69.96. Ukoliko niste zadovoljni s uslugom, imate mogućnost povratka novca unutar 60 dana. Ukoliko ne možete popraviti računalo s Reimage softverom, možete iskoristiti njegovu besplatnu podršku, koja je dostupna bez obzira na to u kojoj državi živite i u kojoj ste vremenskoj zoni.

Imajte na umu da ovaj program ne nudi zaštitu u stvarnom vremenu. Možete uklanjati malware infekcije pomoću Reimage programa, ali s njime ne možete zaštititi svoj sustav. Kako biste održali svoje računalo zaštićenim, preporučamo korištenje nekog drugog anti-spyware ili anti-malware rješenja. 

Reimage Express recenzija:

Reimage Express je besplatan alat od Reimage. Njegov cilj je pomoći ljudima s osnovnim problemima s Windows operativnim sustavom koji se mogu otkriti pomoću brzog skeniranja. Nakon što skenira sustav, dijagnosticira glavne probleme i otkriva ih u Reimage reportu skeniranja.

Popravlja ih koristeći patentiranu tehnologiju. Kako god, Reimage Express ne nudi uslugu potpunog popravka. Kako biste dobili mogućnost ukloniti malware, popraviti viruse, zamijeniti datoteke koje nedostaju, morat ćete nabaviti Reimage aktivacijski ključ. Ovaj program je kompatibilan s Windows XP7Vista/7/8/10 operativnim sustavima.

Pročitajte potpunu Reimage Express recenziju.

Reimage Plus recenzija:

Reimageplus je službena stranica Reimage Repair softvera. Ova web stranica je potpuno legitimna, te nudi besplatan Reimage, Reimage PC Repair i slične softvere. ponekad možete primjetiti reklame od ove web stranice. U tom slučaju, morate provjeriti svoje računalo pomoću Reimage ili sličnog anti-spyware/anti-virus programa.

Reklame lako mogu biti uzrokovane od strane programa koji ih podržavaju (dodataka preglednika, proširenja, pluginova te alatnih traka) koje se šire pripojene besplatnim i javnim programima. Morate biti sigurni da je vaš sustav oslobođen dodataka preglednika koji pokušavaju zaraditi novac prikazivajući reklame trećih strana. U većini slučajeva, resetiranje preglednika pomaže s ovim problemom. 

Saznajte više o uklanjanju Reimage reklama.

Reimage za Mac recenzija:

Ukoliko tražite softver za popravak koji je kompativilan s Mac OS X, trebali biste uzeti u obzir preuzimanje Reimage za Mac. Možete ga instalirati putem ove poveznice. Ovaj program je dizajniran kako bi poboljšao rad sustava uklanjajući nepoželjne i zlonamjerne aplikacije koje su slučajno instalirane na računalo.

Ovo je odlično rješenje kada se suočavate s potencijalno nepoželjnim programima. Također, Reimage za Mac nudi čišćenje povijesti pretraživanja, popravlja pogreške i pomaže svojim korisnicima da se riješe predmemorije. Može se koristiti za dnevnu provjeru hardvera i pohrane jer takve provjere održavaju sustav brzim i glatkim.

Kako god, kada imate Reimage na svom iPadu ili računalu, trebali biste znati da ova verzija ne nudi sigurnosne usluge. Kako biste održali svoj Mac OS X zaštićenim, također biste trebali razmisliti o anti-virusnom softveru.

Reimage za Android recenzija:

Reimage za Android je vjerojatno najpoželjniji alat na današnjem tržištu. Ljudi koji koriste ovaj operativni sustav su proveli mjesece tražeći aplikaciju koja bi im mogla pomoći s njihovim Android uređajima. Prirodno, ne možete znati koje aplikacije su dobre i koje bi trebalo izbjegavati, stoga možete završiti s totalnim kaosom na svom uređaju.

Čini se da su brige došle kraju jer Reimage za Android je rješenje za taj kaos. Jednom kada je instalirana, ova aplikacija brzo skenira i identificira probleme. Cilja na pronalaženje stvari koje troše puno memorije na mobitelima i tabletima, poput zlonamjernih aplikacija, povijesti poziva/poruka, predmemorije, itd. Ova aplikacija je besplatna, stoga možete pokušati popraviti svoj Android pomoću Reimage bez potrebe da platite uslugu.

Da li je Reimage legitiman?

Postoji mnogo web stranica pod nazivom “Reimage virus”, “Reimage adware” i slično. U stvarnosti, oni koji tvrde da je to zlonamjerna aplikacija su u krivu jer se ne može otkriti preko anti-virusnog ili anti-spyware softvera. Ovaj program je oslobođen virusa i dizajniran je za popravljanje računalnih problema i poboljšanje njegove funkcionalnosti tako da ponovo instalira pokvarene datoteke.

Također, nakon njegove kolaboracija s Avira AntiVir, Reimage alat za popravak otkriva malware infekcije i uklanja ih sa sustava. Ukoliko imate sumnje o vjerodostojnosti ove verzije, može biti da imate Reimage Repair crack na svome računalu. Imajte na umu da je ilegalno koristiti takve verzije. Osim kazne od državnih tijela, također možete biti inficirani.

Pročitajte više o kreditabilnosti Reimage-a.

Reimage FAQ

Pitanje: Moj stari anti-spyware je nedavno istekao stoga sam trenutno u potrazi za novim alatom za borbu protiv virusa. Nakon malo istraživanja webom, uspio sam pronaći Reimage Repair, stoga me zanima da li bi ovaj softver bio dovoljan za zaštitu mog računala? Pročitao sam razne recenzije o ovoj aplikaciji i nisam siguran kojima da vjerujem više.

Odgovor: Postoji nekoliko mišljenja koja kruže webom o svakom proizvodu koji postoji; kako god, to ne znači da je svako mišljenje ispravno. Ustvari, nakon nedavne suradnje s Avira Antivirom, Reimage je poboljšao svoje otkrivanje virusa i sposobnosti uklanjanja te se u potpunosti može koristiti kao vjerodostojna zaštita protiv virusa.

Pitanje: Planiram nabaviti Reimage, no, primjetio sam nekoliko verzija ovog softvera. Koja je razlika između Reimage Expressa i Reimage Repaira? Ne trebam snažan antivirusni jer ne koristim računalo često, ali bi se htio osjećati sigurnim na internetu. Trebam savjet o tome koji program da odaberem.

Odgovor: Ukoliko računalo ne koristite često, Reimage Express bi trebao ugoditi vašim potrebama. Skenirat će vaš sustav i prijaviti vam jednostavne pogreške koje pronađe na sustavu. Kako god, ukoliko koristite email, pretražujete internet za informacije ili preuzimate besplatne softvere s Interneta, možda trebate jaču zaštitu. Reimage Repair je premium verzija koja pruža više značajki.

Reimage Repair može popraviti štetu uzrokovanu od strane virusa, zamijeniti oštećene datoteke s novima, i povrh svega, moći ćete pristupiti Reimage tehničkoj podršci putem telefona ili emaila 24/7. Ukoliko vam je sigurnost na internetu prioritet, trebali biste odabrati premium verziju Reimage-a.

Pitanje: Da li je Reimage siguran za korištenje? Koja je politika privatnosti ove aplikacije? Hoće li moji osobni podaci i datoteke biti sigurni?

Odgovor: Reimageje definitivno siguran za korištenje. Jedine informacije koje prikuplja s računala su tehničke karakteristike potrebne za popravak virusa. Možete biti sigurni da će vaše osobne informacije, koje su potrebne kod kupovine proizvoda, neće biti dijeljene ili prodane trećim stranama. Također, ne radimo kopije datoteka na vašem računalu te ih tada dijelimo na raznim serverima. Možete sa sigurnošću preuzeti ovaj program i biti sigurni da su vaše datoteke zaštićene. 

Pitanje:Da li je Reimage siguran za preuzimanje?

Odgovor: Reimage Repair nije program za borbu protiv virusa. Kako god, pružit će vam najpotrebnije značajke potrebne za otkrivanje virusa i uklanjanje istih s računala. Ukoliko tražite besplatan alat, možete preuzeti Reimage Express, koji skenira sustav i informira vas o njegovom statusu. Također može popraviti osnovne greške i probleme.

Ponuda
O autoru
Jake Doevan
Jake Doevan - Život je prekratak da bi se trošio na borbu s virusima

Kontaktiraj Jake Doevan
O tvrtci Esolutions

Pregledaj u drugim jezicima
Datoteke
Softver
Usporedi