Procjena:  
  (91/100)

STOPzilla pregled, besplatno preuzimanje

STOPzilla pregled

STOPzilla

STOPzilla Antimalware je snažan anti-virusni program koji učinkovito proalazi, blokira, te uklanja zlonamjerne softvere sa sustava. Ovaj program dopušta korisnicima da surfaju Internetom i zaborave na viruse, Trojanske konjeve, viruse preglednika te ostalo. Prema njegovih tvorcima, STOPzilla skener je podešen da ide dublje u sustav te ga provjeri detaljnije nego ostali sigurnosni proizvodi. Kako god, to je lagan i brz program, koji teško usporuje računalo, osim kada je pokrenuto skeniranje cijelog sustava. Kako god, možete odgoditi STOPzilla skeniranje prema Vašim potrebama. Besplatna STOPzilla dobila je mnoštvo odličnih recenzija od popularnih računalnih časopisa diljem svijeta. To je jedinstven sigurnosni proizvod, koji je preporučen od strane mnogo stručnjaka.

STOPzilla recenzija od 2spyware istraživačkog centra:

Jednom kada preuzmete STOPzillu na Vaše računalo, možete vidjeti da je njeno grafičko korisničko sučelje izravno i dobro organizirano. Korisnici ne bi trebali nailaziti na probleme kod skeniranja računala, uklanjanja spywarea ili ažuriranja softvera. Njena tehnologija koja osvaja nagrade osigurava visoko pronalaženje virusa te efektivno uklanjanje.

STOPzilla bonus je to što je vjerojatno najnapredniji pop-up bloker dostupan na tržištu. Pop-up bloker lovi te blokira sve zlonamjerne pop-upove i reklame, uključujući nevaljala sigurnosna upozorenja te lažne pogreške u sustavu. Također efektivno blokira reklame na webu. Također je vrijedno spomenuti da STOPzilla ima odlučan modul koji “ubija” sve zlonamjerne procese koji se odvijaju na Vašem računalu. Tako, ne samo da zabranjuje pristup zaraženim računalima, već i preventira preuzimanje zlonamjernih softvera i dodatnih komponenti ili zabranjuje prikupljanje Vaših osjetljivih informacija.

STOPzilla je redovito ažurirana. Ovo je vrlo važno jer prevaranti i hakeri kreiraju nove viruse svakodnevno. Bilo koji problem ili pitanje može biti rješeno besplatno od stranje STOPzilla Korisničke Podrške. Umjesto slanja emaila možete nazvati njihovu podršku ili koristiti online chatove. To je brže i učinkovitije.

Pa, zašto bih preuzeo STOPzillu?

STOPzilla je snažan anti-virus, koji se ne sukobi s ostalim računalnim sigurnosnim softverima, poput internetskih sigurnosnih paketa te vatrozidova. Može Vam pomoći pronaći viruse te otkriti njihovu točnu lokaciju primanjem detaljnih izvještaja o pronađenim infekcijama. Možete popraviti svoje računalo STOPzillom kada god to želite jer aplikacija blokira svaki pojedinačni zlonamjeran proces i program koliko god dugo je to potrebno. Kako god, preporučamo Vam da uklonite spyware čim je to prije moguće.

Kupovine su izvršene preko cijenjenih servisa korištenjem sigurnih veza.

STOPzilla fotografija

Pregledaj u drugim jezicimaLajkaj nas na Facebook-u