Ukloni PC Accelerate Pro (Tutorial) - pro 2016 ažuriranje

PC Accelerate Pro Priručnik za uklanjanje

Što je PC Accelerate Pro?

Da li je PC Accelerate Pro vrijedan vašeg truda?

PC Accelerate Pro se reklamira kao koristan alat za optimizaciju softvera na računalu. Kako god, ukoliko tražite alat koji će očistiti smeće s vašeg računala i ubrzati njegov rad, upozoravamo vas da PC optimizer vjerojatno neće riješiti te probleme, već stvoriti nove. Umjesto pružanja kvalitetne usluge, ova sumnjiva aplikacija će pogoršati rad vašeg računala te smanjiti njegovu brzinu i općenitu funkcionalnost.Također možete primjetiti da ova aplikacija blokira pristup određenim web stranicama koje se bave računalnom sigurnošću. Razlog iz kojeg ovaj optimizer radi na taj način je taj što želi uvjeriti korisnike da postoje ozbiljni problemi s kojima se treba suočiti, i tada počinje prikazivati svoja upozorenja i pop-up obavijesti kako bi ispunio cijelu sliku nevaljalog računala. Ova zlonamjerna aplikacija imitira lažna skeniranja računala i tvrdi korisniku da ih sve mora odmah popraviti.

Molimo vas da ne padate na to, jer ovaj alat vas samo želi uvjeriti u to da potrošite novac na njegovu punu verziju, a mala je vjerojatnost da će učiniti išta korisnog na vašem računalnom sustavu. Stoga, trebali biste ukloniti PC Accelerate Pro bez razmišljanja i potražiti sigurniji program koji može popraviti vaše računalo. Preporučamo instalaciju bolje alternative – FortectIntego, koji će vaše računalo ubrazati i ukloniti zlonamjerne programe s njega, zahvaljujući Avira AnitVir značajci.

The picture showing PC Accelerate Pro

Iako se PC Accelerate Pro virus ne smatra vrlo opasnim ili štetnim, zasigurno nije ni ovo što predstavlja da je. IT stručnjaci su otkrili da se ova značajka distribuira zajedno s Instant Support. Ukratko, program pruža lažni broj tehničke podrške. Jednom kada ga nazovete, osoba s kojom ste spojeni će vas vjerojatno pokušati nagovoriti da kupite još jedan sigurnosni program koji surađuje s prijašnje spomenutim. Dodatno k tome, nakon takvog ugodnog razgovora s navodnom tehničkom podrškom, idući telefonski račun bi vas mogao šokirati.

Kada je ovaj program ušao u moje računalo?

Poveznica za preuzimanje ovog programa može biti pronađena na njegovoj službenoj web stranici. Alternativno je možete pronaći kako se promovira preko raznih reklama na web stranicama, ali iznenađujuće, možete početi viđati upozorenja na svom računalu bez da ga i preuzmete. Stoga, postaje jasno da se ovaj program ušuljao u vaše računalo. Kada se to dogodilo? Možda se prisjećate nedavne instalacije novog programa. Stoga, zbog nemara, vjerojatno ste samo kliknuli na gumb “Instaliraj” bez obraćanja pažnje na to da je u program uključeno nekoliko dodatnih aplikacija. Kao rezultat, također ste instalirali PC Accelerate Pro. Ukoliko vas zanima kako možete izbjeći instalaciju potencijalno nepoželjnih programa, zabilježite idući savjet. Prije svega, odaberite “Naprednu” ili “Prilagođenu” postavku instalacije tijekom instalacije novih programa. Nakon toga, pažljivo gledajte za bilo kakve sumnjive ili nepotrebne privitke. Ukoliko ih pronađete, uklonite kvaćice u kućicama pored njih.

Kako mogu ukloniti PC Accelerate Pro?

Uklanjanje ovog programa nije komplicirana aktivnost. To možete učiniti i ručno. Pročitajte upute ispod. Ukoliko ga nastavite viđati nakon što ga uklonite s popisa programa, vjerojatno je za sobom ostavio neke datoteke. One mogu uzrokovati razna upozorenja. Zbog toga preporučamo instalaciju reputabilnog anti-spyware programa koji će uspješno ukloniti PC Accelerate Pro. Idući puta kada želite instalirati novi program, prvo pročitajte njegove recenzije. Napokon, evo uputa za ručno uklanjanje:

Uz pomoć programa FortectIntego moći ćete ukloniti štetu koju je napravio virus. Programi SpyHunter 5Combo Cleaner i Malwarebytes preporučuju se za detektiranje potencijalno nepoželjnih programa i virusa, kao i svih datoteka i unosa u registar koji su povezani s njima.

Ponuda
uradi sada!
Preuzmi
Fortect Sreća
Zagarantirana
Preuzmi
Intego Sreća
Zagarantirana
Kompatibilan sa Microsoft Windows Kompatibilan sa macOS
Što učiniti ako nije uspjelo?
Ako niste uspjeli ukloniti štetu izazvanu virusom uz pomoć Fortect Intego, postavite pitanje našem timu za podršku i navedite što je više moguće detalja.
Program Fortect Intego ima besplatan ograničeni skener. Fortect Intego nudi daleko više kada kupite njegovu kompletnu verziju. Kad besplatan skener detektira probleme, možete ih ukloniti besplatnom metodom popravka ili možete odlučiti kupiti kompletnu verziju da biste te probleme uklonili automatski.
ALternativni Softver
Različiti software ima različitu namjenu. Ako niste uspjeli popraviti oštećene datoteke programom Fortect, pokušajte pokrenuti SpyHunter 5.
ALternativni Softver
Različiti software ima različitu namjenu. Ako niste uspjeli popraviti oštećene datoteke programom Intego, pokušajte pokrenuti Combo Cleaner.

Ručni PC Accelerate Pro Priručnik za uklanjanje

WindowsmacOS

Deinstalacija iz Windowsa

Da biste uklonili PC Accelerate Pro računala s Windowsima 10 ili 8, molimo vas da pratite sljedeće korake:

 1. Upišite Control Panel u kućicu s tražilicom za Windowse i stisnite Enter ili kliknite na rezultate pretraživanja.
 2. Ispod sekcije Programs, odaberite Uninstall a program. Deinstalacija iz Windowsa
 3. Na popisu pronađite unose povezane s PC Accelerate Pro (ili bilo kojim nedavno instaliranim sumnjivim programom).
 4. Desnom tipkom miša (Right-click) kliknite na aplikaciju i odaberite Uninstall.
 5. Ako se pojavi User Account Control, kliknite na Yes.
 6. Pričekajte da se proces deinstalacije završi i kliknite na OK. Deinstalacija iz Windowsa

Ako ste korisnik Windowsa 7 ili XP, pratite upute koje slijede:

 1. Kliknite na Windows Start > Control Panel koji se nalazi na desnoj strani otvorenog menija (ako ste korisnik Windowsa XP, kliknite na Add/Remove Programs).
 2. U Control Panelu, odaberite Programs > Uninstall a program. Deinstalacija iz Windowsa
 3. Odaberite nepoželjnu aplikaciju tako da na nju kliknete jednom.
 4. Pri vrhu, kliknite na Uninstall/Change.
 5. Na upit o potvrdi vaše akcije, odaberite Yes.
 6. Kliknite na OK jednom kad se proces uklanjanja završi.
WindowsmacOS

Uklonite PC Accelerate Pro iz Mac OS X sistema

 1. Ako koristite OS X, kliknite na gumb Go u gornjem lijevom kutu ekrana te odaberite Applications. Kliknite 'Go' i odaberite 'Applications'
 2. Čekajte dok ne vidite mapu Applications i potražite PC Accelerate Pro ili bilo koje sumnjive programe u njoj. Sada kliknite desnom tipkom miša na svaki od unosa te odaberite Move to Trash. Kliknite na svaki zlonamjeran unos i odaberite 'Move to Trash'

Nakon deinstalacije ovog potencijalno nepoželjnog programa i popravljanja svakog od Vaših web preglednika, preporučamo Vam da skenirate svoj računalno sustav reputabilnim anti-spywareom. Ovo će Vam pomoći da se riješite PC Accelerate Pro tragova registra te će također identificirati srodne parazite ili moguće malware infekcije na Vašem računalu. Za to možete koristiti naše najbolje malware uklanjače: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner ili Malwarebytes.

Preporučujemo Vam

Nemojte dopustiti da vas vlada špijunira

Vlada ima mnogo problema vezanih uz praćenje korisnika i korisničkih podataka, kao i sa špijuniranjem građana, pa biste trebali uzeti u obzir i naučiti nešto više o sumnjivim praksama prikupljanja podataka. Pokušajte izbjeći bilo kakav pokušaj vlade da vas prati ili špijunira tako da na internetu postanete potpuno anonimni.

Možete odabrati drugu lokaciju kad budete online i pristupati bilo kakvom materijalu bez nekih posebnih ograničenja na sadržaj. Veoma lako možete imati internetsku vezu bez ikakvih rizika od hakerskih napada koristeći Private Internet Access VPN.

Kontrolirajte informacije kojima može pristupiti vlada ili bilo koja neželjena stranka i surfajte internetom bez mogućnosti da vas se špijunira. Čak i ako niste umiješani u ilegalne aktivnosti ili vjerujete svojem izboru usluga i platformi, budite sumnjičavi oko vlastite sigurnosti i poduzmite mjere predostrožnosti korištenjem usluge VPN-a.

Za slučaj malware napada, napravite sigurnosne kopije datoteka za kasniju upotrebu

Korisnici računala mogu na razne načine izgubiti podatke zahvaljujući cyber infekcijama ili upravo njihovom štetnom djelovanju. Softverski problemi koje stvaraju malware programi ili direktan gubitak podataka zbog šifriranja mogu dovesti do problema sa samim uređajem ili čak nanijeti permanentna oštećenja. Kada imate aktualne sigurnosne kopije, na veoma lagan način možete se oporaviti nakon takvog incidenta i nastaviti s radom.

Najbitnije je kreirati ažuriranja za svoje sigurnosne kopije, i to nakon bilo kakve promjene na računalu, pa ćete se moći vratiti točno u vrijeme prije nego je malware bilo što uspio promijeniti ili prije nego problemi s uređajem uzrokuju probleme s performansama ili oštećenje podataka. Kada imate raniju verziju svakog bitnog dokumenta ili projekta, lako ćete izbjeći frustracije i nervne slomove. To je pogotovo korisno kada se malware stvori niotkuda. Za potrebe vraćanja sistema u određenu točku u vremenu možete upotrijebiti Data Recovery Pro.

O autoru
Alice Woods
Alice Woods

Ukoliko Vam je ovaj besplatan vodič za uklanjanje pomogao i zadovoljni ste našom uslugom, molimo Vas da razmislite o doniranju kako bi ova usluga opstala. Čak i najmanja cifra će biti cijenjena.

Kontaktiraj Alice Woods
O tvrtci Esolutions

Vodič za uklanjanje na drugim jezicima