Ukloni System Speed Up

System Speed Up Priručnik za uklanjanje

Što je System Speed Up?

Što je to System Speed Up?

System Speed Up još je jedan program razvijen od strane tvrtke Systweak Software. Tvrtka je također autor aplikacija poput sumnjive Advanced Disk Recovery i još nekih sličnih. Bez obzira na to što se svi ti programi reklamiraju kao korisni alati sposobni za poboljšanje brzine računala, uklanjanje virusa i optimiziranje sistemskih performansi, definitivno morate dva puta razmisliti prije instalacije bilo kojeg od takvih programa na vaš PC. Zašto to govorimo? Glavni razlog za izbjegavanje programa System Speed Up, kao i ostalih alata za optimizaciju PC-ja, je njihovo oslanjanje na obmanjujuće marketinške tehnike. Te tehnike imaju samo jedan cilj – ostvarivanje zarade. Ako ste već preuzeli probnu verziju tog programa, već ste mogli primijetiti konstantno skeniranje sistema koje javlja o desecima loših unosa u registar računala. Možda vam se čini da će vaše računalo nakon uklanjanja tih unosa i ostalih nepotrebnih datoteka raditi brže nego prije, ipak biste trebali prestati sanjati o tome. Ovaj program će “popraviti” vaše računalo uklanjanjem unosa u registar tek nakon što pristanete platiti za njegovu licencu. Za eliminiranje bilo kojeg problema u sistemu tražit će vas da platite 29.95 dolara. Mislimo da ne biste trebali upisati podatke svoje kreditne kartice i platiti taj iznos jer uklanjanje stotina loših registara ne može povećati brzinu računala. To se može postići eliminiranjem tisuća loših registara i datoteka koji su ostali nakon što instalirate i deinstalirate neki program na računalo. Usput, ovaj program će možda prikazati sumnjive greške i tako vas ohrabriti u odluci da ga kupite u punoj verziji, pa je uvijek dobro više puta provjeriti svaku notifikaciju.

Kako se virus System Speed Up može pojaviti na mojem računalu?

Program System Speed Up može se preuzeti s raznih stranica za download ili preko poruke upozorenja koja prijavljuje probleme računala i nudi besplatnu provjeru sistema. Ako vas se nagovara da provjerite ima li vaše računalo grešaka u registru i sličnih problema, klonite se takvih oglasa jer vas na prevaru mogu natjerati da instalirate program koji nastoji od vas samo dobiti novac za licencu. Zapamtite, programi kao što je System Speed Up teško mogu detektirati SVE greške u registru. Da, oni mogu detektirati nekoliko stotina njih, ali njihova eliminacije neće pokazati vidljivi efekt na brzini vašeg PC-ja. Zbog toga preporučujemo da dva put razmislite prije kupnje programa System Speed Up. Da bi ga uklonili iz sistema, pratite upute iz vodiča koji slijedi:

Kako ukloniti System Speed Up?

Da zaključimo raspravu, ovaj program nikako ne predstavlja opasnost za vaše računalo. No, u sistem može ući neprimjetno i tada inicirati razne nepoželjne i naporne aktivnosti koje služe isključivo za zaradu. Ako ne želite trošiti novac na sumnjive programe, morate se kloniti takvih reklama. Da bi deinstalirali System Speed Up, preporučujemo da provedete sljedeće korake:

  1. Kliknite na Start -> Control Panel -> Uninstall a Program.
  2. Kad se nađete u meniju Add/Remove Programs/Uninstall a Program, potražite System Speed Up.
  3. Kliknite na ‘Uninstall’ i nakon toga OK da bi spremili promjene.

Nakon deinstalacije programa morate također skenirati računalo ažuriranom verzijom anti-spyware programa i pobrinuti se da na PC-ju nema niti jedne sumnjive aplikacije. Za to vam možemo preporučiti korištenje programa FortectIntego ili SpyHunter 5Combo Cleaner.

Ponuda
uradi sada!
Preuzmi
Fortect Sreća
Zagarantirana
Preuzmi
Intego Sreća
Zagarantirana
Kompatibilan sa Microsoft Windows Kompatibilan sa macOS
Što učiniti ako nije uspjelo?
Ako niste uspjeli ukloniti štetu izazvanu virusom uz pomoć Fortect Intego, postavite pitanje našem timu za podršku i navedite što je više moguće detalja.
Program Fortect Intego ima besplatan ograničeni skener. Fortect Intego nudi daleko više kada kupite njegovu kompletnu verziju. Kad besplatan skener detektira probleme, možete ih ukloniti besplatnom metodom popravka ili možete odlučiti kupiti kompletnu verziju da biste te probleme uklonili automatski.
ALternativni Softver
Različiti software ima različitu namjenu. Ako niste uspjeli popraviti oštećene datoteke programom Fortect, pokušajte pokrenuti SpyHunter 5.
ALternativni Softver
Različiti software ima različitu namjenu. Ako niste uspjeli popraviti oštećene datoteke programom Intego, pokušajte pokrenuti Combo Cleaner.

Preporučujemo Vam

Nemojte dopustiti da vas vlada špijunira

Vlada ima mnogo problema vezanih uz praćenje korisnika i korisničkih podataka, kao i sa špijuniranjem građana, pa biste trebali uzeti u obzir i naučiti nešto više o sumnjivim praksama prikupljanja podataka. Pokušajte izbjeći bilo kakav pokušaj vlade da vas prati ili špijunira tako da na internetu postanete potpuno anonimni.

Možete odabrati drugu lokaciju kad budete online i pristupati bilo kakvom materijalu bez nekih posebnih ograničenja na sadržaj. Veoma lako možete imati internetsku vezu bez ikakvih rizika od hakerskih napada koristeći Private Internet Access VPN.

Kontrolirajte informacije kojima može pristupiti vlada ili bilo koja neželjena stranka i surfajte internetom bez mogućnosti da vas se špijunira. Čak i ako niste umiješani u ilegalne aktivnosti ili vjerujete svojem izboru usluga i platformi, budite sumnjičavi oko vlastite sigurnosti i poduzmite mjere predostrožnosti korištenjem usluge VPN-a.

Za slučaj malware napada, napravite sigurnosne kopije datoteka za kasniju upotrebu

Korisnici računala mogu na razne načine izgubiti podatke zahvaljujući cyber infekcijama ili upravo njihovom štetnom djelovanju. Softverski problemi koje stvaraju malware programi ili direktan gubitak podataka zbog šifriranja mogu dovesti do problema sa samim uređajem ili čak nanijeti permanentna oštećenja. Kada imate aktualne sigurnosne kopije, na veoma lagan način možete se oporaviti nakon takvog incidenta i nastaviti s radom.

Najbitnije je kreirati ažuriranja za svoje sigurnosne kopije, i to nakon bilo kakve promjene na računalu, pa ćete se moći vratiti točno u vrijeme prije nego je malware bilo što uspio promijeniti ili prije nego problemi s uređajem uzrokuju probleme s performansama ili oštećenje podataka. Kada imate raniju verziju svakog bitnog dokumenta ili projekta, lako ćete izbjeći frustracije i nervne slomove. To je pogotovo korisno kada se malware stvori niotkuda. Za potrebe vraćanja sistema u određenu točku u vremenu možete upotrijebiti Data Recovery Pro.

O autoru
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Stručnjak za uklanjanje malware programa

Ukoliko Vam je ovaj besplatan vodič za uklanjanje pomogao i zadovoljni ste našom uslugom, molimo Vas da razmislite o doniranju kako bi ova usluga opstala. Čak i najmanja cifra će biti cijenjena.

Kontaktiraj Ugnius Kiguolis
O tvrtci Esolutions

Vodič za uklanjanje na drugim jezicima