Uklonite National Consumer Center reklame (Instrukcija za uklanjanje) - tra 2019 ažuriranje

National Consumer Center Priručnik za uklanjanje reklama

Što je Reklame virusa National Consumer Center?

National Consumer Center – prevara koja tjera korisnike da pomisle kako mogu osvojiti nagradu slanjem odgovora na lažnu anketu

National Consumer Center

Prevara National Consumer Center obmanjujući je pop-up prozor koji se korisnika pokušava prevariti i uvjeriti da im je neka nepostojeća organizacija spremna pokloniti iPhone ili neku drugu sličnu nagradu. Ovakva prevara usko je povezana s Amazon Gift Card prevarom, Wallmart prevarom i sličnim reklamama koje su lažne. U većini slučajeva te reklame prekidaju korisnike u surfanju internetom i traže od njih da popunjavaju ankete ne bi li osvojili skupe nagrade. No, u zamjenu za iPhone ili Samsung Galaxy pametni telefon, od sudionika se obično traži da daju svoj osobne podatke, kao što su email adresa, broj telefona ili čak broj kreditne kartice. Nažalost, niti National Consumer Center NIJE pravi. Molimo vas, NEMOJTE im ostavljati svoje podatke jer bi njihov gubitak mogao dovesti do krađe identiteta, gubitka novca ili nekog drugog cyber napada.

Sažetak
Ime National Consumer Center
Tip Prevara
Distribucija Prikazuje se na zaraženim web stranicama ili legitimnim stranicama srodnog adware programa koji se skriva unutar napadnutog PC sistema
Razina opasnosti Srednja. Narušava iskustvo tijekom surfanja internetom i može na prevaru natjerati korisnika a otkrivanje osobnih informacija
Simptomi Preusmjeravanje na web adrese s anketama, pojavljivanje sumnjivih oglasa i pop-up reklama, smrzavanje web preglednika
Napadnuti operativni sustavi (OS) Android, Windows, Mac OS X
Da biste se riješili reklama virusa National Consumer Center, instalirajte FortectIntego i pokrenite kompletno skeniranje sistema

Glavni razlog zbog kojeg virus National Consumer Center ometa korisnika je adware skriven unutar sistema računala. Uobičajeno je da se takvi virusi infiltriraju u sistem, smanje aktivnost web preglednika i počinju s ometanjem svojih žrtava različitim online prevarama. Također vas mogu ometati preusmjeravanja prema malicioznim web stranicama, naporne reklame koje se pojavljuju u novim karticama (tab) i ostali sličan sadržaj. Međutim, ova prevara također se može naći na malicioznim domenama koje se i inače koriste za širenje takvog sadržaja.

U ovom trenutku, malware National Consumer Center aktivno napada korisnike Androida koji su u aktivnoj potrazi za načinom kako popraviti vlastiti sistem. Na ovu prevaru može se naići i ako se koristi Mac OS. U tom slučaju, pokrenite kompletno skeniranje sistema antivirusnim softwareom i resetirajte preglednik koji koristite (Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari i ostali).

Prevara National Consumer Center

Što se krije iza ove prevare?

Prema dojavama samih žrtava, oglasi povezani s ovom prevarom u većini slučajeva preusmjeravat će svoje korisnike na hxxp://electronicpromotionscenter.com/ ili neke druge slične stranice. Ova prevara predlaže korisniku sudjelovanje u online anketi s ciljem osvajanja Apple iPhone uređaja ili nekog drugog pametnog telefona. Spomenute “ponude” mogu se pojaviti u obliku pop-up ili pop-under reklama ili reklame u novoj kartici.

Virus National Consumer CenterVirus National Consumer Center može korisnika uvaliti u krađu identiteta i gubitak osobnih informacija. Imajte na umu da se radi o izmišljenoj organizaciji koja promovira obmanjujuće ponude.

Mnogo je izrazito negativnih komentara na te reklame, a sami korisnici kažu da je National Consumer Center obična prevara. Neki od korisnika otkrili su kako su im je tim reklamama obećan besplatan iPhone ili neka druga vrijedna nagrada, da bi se to promijenilo u osvajanje Visa poklon kartice od 100 dolara, i to u slučaju da korisnik potroši barem 50 dolara na neki beskoristan predmet, npr. tablete za skidanje kila ili neku knjigu.

Prema izjavama žrtava, prevara National Consumer Center nastoji doći do novca, punog imena i prezimena i email adrese korisnika koji ništa ne sumnjaju. Dakle, preporučujemo vam izbjegavanje lažnih reklama i nikako nemojte otkrivati osobne podatke jer ih prevaranti veoma lako mogu prodati trećim stranama, pogotovo ime, prezime i email.

Anketa virusa National Consumer Center

Morate znati da vaša email adresa može završiti na popisu koji upotrebljavaju “spammeri”, pa ćete prije ili kasnije početi dobivati smeće u vaš sandučić, a u tom smeću bi se mogla naći poruka koja u sebi sadrži malware. Nema nikakve sumnje da se jedini način za izbjegavanje cyber prijetnji nalazi zapravo u izbjegavanju opisanih reklama, a da biste ih blokirali, morate implementirati moćan anti-malware alat za uklanjanje virusa National Consumer Center.

Iako, u teoriji, National Consumer Center može se ukloniti ručno, no mi to ne preporučujemo. Umjesto toga, radije ćemo vam preporučiti skeniranje sistema pristojnim anti-malware softwareom kao što je FortectIntego i tako identificirati sve opasne programe i pronaći sve promjene koje su isti izazvali u sistemu vašeg računala.

Malware National Consumer Center

Prevara National Consumer Center aktivno cilja i napada korisnike iPhone telefona

Početkom godine uočeno je da prevara National Consumer Center aktivno napada korisnike iPhonea. No, shema napada ostala je ista. Od žrtava se traži da ispune upitnik da bi osvojili neku skupu nagradu.

Međutim, umjesto da dobiju informacije o tome kako dobiti nagradu, korisnike se traži otkrivanje osobnih podataka, uključujući puno ime i prezime, detalji o kontaktu i slični podaci. Stoga vam toplo preporučujemo hitno poduzimanje određenih koraka i uklanjanje virusa National Consumer Center iz uređaja kao što su iPad, iPhone i slični. Možete pokušati upotrebom sljedećih metoda:

 • Brisanje povijesti surfanja
 • blokiranje reklama instaliranjem adblockera;
 • resetiranje uređaja na tvorničke postavke.

PUP National Consumer Center

Spriječite prevaru pažljivim instaliranjem freeware programa

Adware koji je odgovoran za ometanje i gnjavažu spomenutim prevarama obično se širi uz pomoć obmanjujućeg software marketinga, a ta metoda naziva se “bundling”. Metoda omogućava grupiranje nekoliko programa i njihovo djelomično predstavljanje tijekom određivanja postavki glavne aplikacije. Nažalost, većina korisnika jednostavno previdi tih nekoliko izjava jer žuri s instalacijom željenog programa.

Preporučujemo odabir Prilagođene ili Napredne instalacije jer takav odabir vam omogućuje biranje koje ćete dodatne programe instalirati, a koje ćete izostaviti. Standardna ili Zadana instalacija izgleda pouzdano i uvjerljivo, no nažalost, to je samo na prvi pogled. Time se samo prikrivaju informacije o programima koji dolaze u paketu s glavnim.

Prevara National Consumer Center

Riješite se anketa koje vam šalje National Consumer Center

Da biste odmah uklonili virus National Consumer Center, pokrenite skeniranje kompletnog sistema uz pomoć profesionalnog programa za uklanjanje malware aplikacija. Opcija automatskog uklanjanja garantira vam najlakše i najkratkotrajnije uklanjanje ovog lažnog adware programa.

No, ako mislite da imate vremena i strpljenja da biste sami proveli proces ručnog uklanjanja virusa National Consumer Center, možda biste trebali pročitati vodič koji smo vam pripremili niže. Molimo vas da budete pažljivi i da ne žurite tijekom procesa deinstaliranja adware programa iz računala.

Stručnjaci za sigurnost sa stranice lesvirus.fr javljaju da će detektiranje i eliminacija biti iznimno teška bez profesionalnog alata. Dakle, ako u sistemu ostanu ostaci unosa povezanih s potencijalno nepoželjnim programom (PUP), imat ćete i dalje problema s preusmjeravanjima i reklamama. Zbog toga, nakon kompletiranja uklanjanja, pregledajte vaš sistem anti-spyware ili ant-malware aplikacijom, čisto da budete sigurni da se u sistemu nije zagubila neka komponenta virusa.

Ako se prevara pojavljuje na Android OS-u, pokušajte u njemu pronaći neku malicioznu aplikaciju:

 1. Pronađite gumb za paljenje, pritisnite ga i držite nekoliko sekundi, sve dok se ne pojavi meni. Ugasite računalo gumbom “Power off”.
 2. Kad se na ekranu pojavi novi “razgovor”, vidjet ćete prozor u kojem se nudi ponovno pokretanje Androida u Safe Mode načinu rada. Odaberite to i kliknite na OK*.
 3. Ponovno pokrenite uređaj u Safe Mode načinu rada uz pomoć koraka iznad.
 4. U Safe Mode načinu rada idite na Settings. Tamo kliknite na Apps ili Application manager (ovo se razlikuje ovisno i tome koji uređaj koristite).
 5. Ovdje pronađite maliciozne aplikacije i sve ih deinstalirajte.

* Ako vam ovo nije upalilo, samo ugasite uređaj i ponovno ga upalite. Kad se uređaj aktivira, pritisnite i držite tipke Menu, Volume Down, Volume Up ili samo Volume Down i Volume Up da biste ušli u Safe Mode. Ako niti to ne upali, u tražilicu upišite frazu “How to put into Safe mode” i dodajte model svojeg telefona. Nakon toga pratite upute koje ste dobili.

Ako vam ova prevara i dalje radi probleme, napravite reset na tvorničke poslove.:

 1. Kliknite na Settings na vašem, pretpostavljamo, novom uređaju. Pronaći ćete to među svim ostalim aplikacijama.
 2. Odaberite Privacy (ili Personal), pa Factory reset (ovo se može pronaći i pod nazivom Factory data reset, Backup & reset, itd.). Preporučujemo vam i “proceduru” Back up my data, da biste se zaštitili od gubitka podataka.
 3. Kliknite na Reset device da biste uklonili Android virus.

Uz pomoć programa FortectIntego moći ćete ukloniti štetu koju je napravio virus. Programi SpyHunter 5Combo Cleaner i Malwarebytes preporučuju se za detektiranje potencijalno nepoželjnih programa i virusa, kao i svih datoteka i unosa u registar koji su povezani s njima.

Ponuda
uradi sada!
Preuzmi
Fortect Sreća
Zagarantirana
Preuzmi
Intego Sreća
Zagarantirana
Kompatibilan sa Microsoft Windows Kompatibilan sa macOS
Što učiniti ako nije uspjelo?
Ako niste uspjeli ukloniti štetu izazvanu virusom uz pomoć Fortect Intego, postavite pitanje našem timu za podršku i navedite što je više moguće detalja.
Program Fortect Intego ima besplatan ograničeni skener. Fortect Intego nudi daleko više kada kupite njegovu kompletnu verziju. Kad besplatan skener detektira probleme, možete ih ukloniti besplatnom metodom popravka ili možete odlučiti kupiti kompletnu verziju da biste te probleme uklonili automatski.
ALternativni Softver
Različiti software ima različitu namjenu. Ako niste uspjeli popraviti oštećene datoteke programom Fortect, pokušajte pokrenuti SpyHunter 5.
ALternativni Softver
Različiti software ima različitu namjenu. Ako niste uspjeli popraviti oštećene datoteke programom Intego, pokušajte pokrenuti Combo Cleaner.

Ručni National Consumer Center Priručnik za uklanjanje reklama

Deinstalacija iz Windowsa

Otvorite Control Panel i zatim pristupite popisu trenutno instaliranog softwarea uz pomoć uputa koje se nalaze niže. Bez oklijevanja deinstalirajte nepoznate i sumnjive programe koji bi mogli povezani s malware programom National Consumer Center. Nakon toga prema smjernicama, očistite preglednik.

[GI=mac-os-x]Prebacite sumnjive oglase za Mac u Smeće. Taj vodič upotrijebite ako nikada prije niste pokušali na Macu deinstalirati Mac aplikacije.

Da biste uklonili Reklame virusa National Consumer Center računala s Windowsima 10 ili 8, molimo vas da pratite sljedeće korake:

 1. Upišite Control Panel u kućicu s tražilicom za Windowse i stisnite Enter ili kliknite na rezultate pretraživanja.
 2. Ispod sekcije Programs, odaberite Uninstall a program. Deinstalacija iz Windowsa
 3. Na popisu pronađite unose povezane s Reklame virusa National Consumer Center (ili bilo kojim nedavno instaliranim sumnjivim programom).
 4. Desnom tipkom miša (Right-click) kliknite na aplikaciju i odaberite Uninstall.
 5. Ako se pojavi User Account Control, kliknite na Yes.
 6. Pričekajte da se proces deinstalacije završi i kliknite na OK. Deinstalacija iz Windowsa

Ako ste korisnik Windowsa 7 ili XP, pratite upute koje slijede:

 1. Kliknite na Windows Start > Control Panel koji se nalazi na desnoj strani otvorenog menija (ako ste korisnik Windowsa XP, kliknite na Add/Remove Programs).
 2. U Control Panelu, odaberite Programs > Uninstall a program. Deinstalacija iz Windowsa
 3. Odaberite nepoželjnu aplikaciju tako da na nju kliknete jednom.
 4. Pri vrhu, kliknite na Uninstall/Change.
 5. Na upit o potvrdi vaše akcije, odaberite Yes.
 6. Kliknite na OK jednom kad se proces uklanjanja završi.

Resetirajte MS Edge/Chromium Edge

Obrišite nepoželjne ekstenzije iz preglednika MS Edge:

 1. Odaberite Menu (tri horizontalne točkice u gornjem desnom kutu prozora) i odaberite Extensions.
 2. S popisa odaberite ekstenziju i kliknite na Gear (ikonicu zupčanika).
 3. Kliknite na Uninstall koji se nalazi pri dnu. Resetirajte MS Edge/Chromium Edge

Očistite kolačiće i ostale podatke spremljene tijekom surfanja:

 1. Kliknite na Menu (tri horizontalne točkice u gornjem desnom kutu prozora preglednika) i odaberite Privacy & security.
 2. Pod Clear browsing data odaberite Choose what to clear.
 3. Odaberite sve (izostavite lozinke, iako biste mogli ostaviti i Media licenses, ako je moguće) i kliknite na Clear. Resetirajte MS Edge/Chromium Edge

Vratite postavke za novu karticu (tab) i početnu stranicu u početno stanje:

 1. Kliknite na ikonicu manija i odaberite Settings.
 2. pronađite sekciju On startup.
 3. Kliknite na Disable ako ste pronašli neku sumnjivu domenu.

Resetirajte MS Edge ako vam koraci iznad nisu pomogli:

 1. Pritisnite Ctrl + Shift + Esc da biste otvorili Task Manager.
 2. Kliknite na strelicu More details koja se nalazi pri dnu prozora.
 3. Odaberite karticu (tabDetails.
 4. Sada skrolajte prema dolje i pronađite svaki unos koji u sebi sadrži naziv Microsoft Edge. Desnom tipkom miša kliknite na svaki od tih unosa i odaberite End Task da biste prekinuli rad preglednika MS Edge. Resetirajte MS Edge/Chromium Edge

Ako vam ovo rješenje nije pomoglo , morat ćete upotrijebiti naprednu metodu resetiranja preglednika Edge. Prije nastavka morali biste napraviti sigurnosnu kopiju svojih podataka.

 1. Na računalu pronađite sljedeći folder: C:\\Users\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 2. Pritisnite na tipkovnici Ctrl + A da biste odabrali sve foldere.
 3. Desnom tipkom miša kliknite na njih i odaberite Delete. Resetirajte MS Edge/Chromium Edge
 4. Sada desnom tikom miša kliknite na gumb Start i odaberite Windows PowerShell (Admin).
 5. Kad se otvori novi prozor, kopirajte i zalijepite sljedeću komandu, pa pritisnite Enter:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose Resetirajte MS Edge/Chromium Edge

Upute za Edge Chromium

Obrišite ekstenzije iz preglednika MS Edge (Chromium):

 1. Otvorite Edge i klikanjem odaberite Settings > Extensions.
 2. Obrišite nepoželjne ekstenzije tako što ćete kliknuti na Remove. Resetirajte MS Edge/Chromium Edge

Očistite cache i podatke od spremljene tijekom surfanja:

 1. Kliknite na Menu i idite na Settings.
 2. Odaberite Privacy and services.
 3. Pod Clear browsing data odaberite Choose what to clear.
 4. Pod Time range birajte All time.
 5. Odaberite Clear now. Resetirajte MS Edge/Chromium Edge

Resetirajte MS Edge (Chromium):

 1. Kliknite na Menu i odaberite Settings.
 2. Na lijevoj strani odaberite Reset settings.
 3. Odaberite Restore settings to their default values (resetirajte postavke na početne vrijednosti).
 4. Potvrdite s Reset. Resetirajte MS Edge/Chromium Edge

Resetirajte Mozillu Firefox

Ako je i Firefox počeo prikazivati lažno oglašavanje opisano u ovom članku, slijedite upute.

Uklonite opasne ekstenzije:

 1. Otvorite preglednik Mozilla Firefox i kliknite na Menu (tri horizontalne linije u gornjem desnom kutu prozora).
 2. Odaberite Add-ons.
 3. Ovdje odaberite pluginove koji su povezani s Reklame virusa National Consumer Center i kliknite na Remove. Resetirajte Mozillu Firefox

Resetirajte početnu stranicu (homepage):

 1. Kliknite na tri horizontalne crte u gornjem desnom kutu da biste otvorili meni.
 2. Odaberite Options.
 3. Pod opcijama za Home, upišite adresu vaše omiljene stranice koja će se otvoriti svaki put kad pokrenete preglednik Mozilla Firefox.

Očistite kolačiće i podatke o stranicama:

 1. Kliknite na Menu i odaberite Options.
 2. Idite na sekciju Privacy & Security.
 3. Skrolajte prema dolje i pronađite Cookies and Site Data.
 4. Kliknite na Clear Data…
 5. Odaberite Cookies and Site Data, kao i Cached Web Content i kliknite na Clear. Resetirajte Mozillu Firefox

Resetirajte Mozillu Firefox

U slučaju da niste uspjeli ukloniti Reklame virusa National Consumer Center prateći upute iznad, morat ćete resetirati Mozillu Firefox:

 1. Pokrenite preglednik Mozilla Firefox i kliknite na Menu.
 2. Idite na  Help i tamo odaberite Troubleshooting Information. Resetirajte Mozillu Firefox
 3. Unutar sekcije Give Firefox a tune up kliknite na Refresh Firefox…
 4. Jednom kada vam iskoči pop-up prozor, potvrdite željenu akciju klikanjem na Refresh Firefox – to bi trebalo završiti uklanjanje Reklame virusa National Consumer Center. Resetirajte Mozillu Firefox

Resetirajte Google Chrome

Da biste popravili Chrome nakon preuzimanja kontrole od strane virusa National Consumer Center, koristite upute koje slijede niže. Morate eliminirati sve Chrome ekstenzije koje izazivaju i malo sumnje.

Obrišite maliciozne ekstenzije iz preglednika Google Chrome:

 1. Otvorite Google Chrome, kliknite na Menu (tri vertikalne točke u gornjem desnom kutu) i odaberite More tools > Extensions.
 2. U novootvorenom prozoru vidjet ćete sve instalirane ekstenzije. Deinstalirajte sve što vam je sumnjivo i što bi moglo biti povezano s Reklame virusa National Consumer Center tako da kliknete na Remove. Resetirajte Google Chrome

Očistite cache i podatke  web stranica iz preglednika Chrome:

 1. Kliknite na Menu i odaberite Settings.
 2. Pod Privacy and security, odaberite Clear browsing data.
 3. Odaberite Browsing history, Cookies and other site data, kao i Cached images i files.
 4. Kliknite na Clear data. Resetirajte Google Chrome

Promijenite početnu stranicu:

 1. Kliknite na Menu i odaberite Settings.
 2. Potražite sumnjive stranice kao što je Reklame virusa National Consumer Center u sekciji On startup.
 3. Kliknite na Open a specific or set of pages i kliknite na tri točkice da biste došli do opcije Remove.

Resetirajte Google Chrome:

Ako vam prethodne metode nisu pomogle, resetirajte Google Chrome da biste eliminirali Reklame virusa National Consumer Center i sve njegove komponente:

 1. Kliknite na Menu i odaberite Settings.
 2. Settings skrolajte prema dolje i kliknite na Advanced.
 3. Skrolajte prema dolje i pronađite sekciju Reset and clean up.
 4. Sada kliknite na Restore settings to their original defaults.
 5. Potvrdite s Reset settings da biste završili uklanjanje Reklame virusa National Consumer Center. Resetirajte Google Chrome

Resetirajte Safari

Uklonite nepoželjne ekstenzije iz preglednika Safari:

 1. Kliknite na Safari > Preferences…
 2. U novom prozoru odaberite Extensions.
 3. Odaberite nepoželjne ekstenzije povezane s Reklame virusa National Consumer Center i odaberite Uninstall. Resetirajte Safari

Očistite kolačiće i ostale podatke web stranica iz Safarija:

 1. Kliknite na Safari > Clear History…
 2. Iz padajućeg menija pod Clear, odaberite all history.
 3. Potvrdite vaš odabir s Clear History. Resetirajte Safari

Ako vam koraci iznad nisu pomogli, resetirajte Safari:

 1. Kliknite na Safari > Preferences…
 2. Idite na karticu (tabAdvanced.
 3. Stavite kvačicu u kućicu pokraj Show Develop menu.
 4. U meniju kliknite na Develop i zatim odaberite Empty Caches. Resetirajte Safari

Nakon deinstalacije ovog potencijalno nepoželjnog programa i popravljanja svakog od Vaših web preglednika, preporučamo Vam da skenirate svoj računalno sustav reputabilnim anti-spywareom. Ovo će Vam pomoći da se riješite National Consumer Center tragova registra te će također identificirati srodne parazite ili moguće malware infekcije na Vašem računalu. Za to možete koristiti naše najbolje malware uklanjače: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner ili Malwarebytes.

Preporučujemo Vam

Nemojte dopustiti da vas vlada špijunira

Vlada ima mnogo problema vezanih uz praćenje korisnika i korisničkih podataka, kao i sa špijuniranjem građana, pa biste trebali uzeti u obzir i naučiti nešto više o sumnjivim praksama prikupljanja podataka. Pokušajte izbjeći bilo kakav pokušaj vlade da vas prati ili špijunira tako da na internetu postanete potpuno anonimni.

Možete odabrati drugu lokaciju kad budete online i pristupati bilo kakvom materijalu bez nekih posebnih ograničenja na sadržaj. Veoma lako možete imati internetsku vezu bez ikakvih rizika od hakerskih napada koristeći Private Internet Access VPN.

Kontrolirajte informacije kojima može pristupiti vlada ili bilo koja neželjena stranka i surfajte internetom bez mogućnosti da vas se špijunira. Čak i ako niste umiješani u ilegalne aktivnosti ili vjerujete svojem izboru usluga i platformi, budite sumnjičavi oko vlastite sigurnosti i poduzmite mjere predostrožnosti korištenjem usluge VPN-a.

Za slučaj malware napada, napravite sigurnosne kopije datoteka za kasniju upotrebu

Korisnici računala mogu na razne načine izgubiti podatke zahvaljujući cyber infekcijama ili upravo njihovom štetnom djelovanju. Softverski problemi koje stvaraju malware programi ili direktan gubitak podataka zbog šifriranja mogu dovesti do problema sa samim uređajem ili čak nanijeti permanentna oštećenja. Kada imate aktualne sigurnosne kopije, na veoma lagan način možete se oporaviti nakon takvog incidenta i nastaviti s radom.

Najbitnije je kreirati ažuriranja za svoje sigurnosne kopije, i to nakon bilo kakve promjene na računalu, pa ćete se moći vratiti točno u vrijeme prije nego je malware bilo što uspio promijeniti ili prije nego problemi s uređajem uzrokuju probleme s performansama ili oštećenje podataka. Kada imate raniju verziju svakog bitnog dokumenta ili projekta, lako ćete izbjeći frustracije i nervne slomove. To je pogotovo korisno kada se malware stvori niotkuda. Za potrebe vraćanja sistema u određenu točku u vremenu možete upotrijebiti Data Recovery Pro.

O autoru
Jake Doevan
Jake Doevan - Život je prekratak da bi se trošio na borbu s virusima

Ukoliko Vam je ovaj besplatan vodič za uklanjanje pomogao i zadovoljni ste našom uslugom, molimo Vas da razmislite o doniranju kako bi ova usluga opstala. Čak i najmanja cifra će biti cijenjena.

Kontaktiraj Jake Doevan
O tvrtci Esolutions

Vodič za uklanjanje na drugim jezicima