Imate problema na Mac-u i Windowsima? Bez brige! Stranica UGetFix vam može odmah pomoći da ih na lagani način riješite!

Issues on Mac and Windows OS? No problem! UGetFix can now help to fix them easily

UGetFix je stranica koja je nedavno objavljena, a uređuje ju tim tvrtke 2-spyware. Dugi niz godina naš se tim zanimao za i rješavao probleme s računalnim virusima (adware, otimači preglednika, malware, spyware, keyloggeri, ransomware virusi, odmetnuti anti-spyware programi, itd.). I dok spomenute prijetnje uzrokuju većinu problema koji sprečavaju korisnika u normalnom korištenju računala i surfanju internetom, pojava mogućnosti Askit na stranici 2-spyware otkrila je da korisnici isto tako prilično često trebaju pomoć s naizgled jednostavnim zadacima kao što je uklanjanje programa. Dakle, spremili smo pitanja koja nisu povezana s virusima, podijelili ih u nekoliko kategorija, odredili najčešće tehničke probleme s kojima su korisnici suočeni tijekom rada na računalu i počeli ih rješavati na UGetFix.

Stranica UGetFix orijentirana je i prema korisnicima Mac računala i prema korisnicima Windowsa. Otkriveno je da postoji cijeli niz besplatnih aplikacija koji može unaprijediti iskustvo tijekom surfanja, olakšati rješavanje nekih zadataka ili jednostavno učiniti korisnika zadovoljnim. Zbog svih tih aplikacija korisnici su se našli u okrutnom krugu instaliraj-ukloni-ponovno-instaliraj neki program. Budući da je veoma teško pronaći program koji će u potpunosti zadovoljiti korisnika, oni svakodnevno instaliraju i uklanjaju nove aplikacije. No, problem je u tome što veliki broj korisnika još uvijek vjeruje da je uklanjanje programa jednako lagano kao i njihovo uklanjanje. Nažalost, uklanjanje zahtijeva i vrijeme i trud jer se komplicirana baza registara mora provjeriti, a sve srodne datoteke se također moraju ukloniti. Budite pošteni i recite nam da li deinstalirate programe na pravilan način? Vjerojatno ne. Posljedice nepravilne deinstalacije mogu varirati. To mogu biti iritantna sistemska pop-up upozorenja, problemi s pokretanjem operativnog sustava, usporavanja, rušenja sistema, nedostatak RAM memorije i prostora na disku, itd. Zbog toga se povećao broj zamolbi za pomoć u kojima se pita kako ukloniti neku aplikaciju u Windowsima ili na Mac-u.

Uz to, baza podataka stranice UGetFix također sadrži brojne članke u kojima je objašnjeno kako popraviti greške u datotekama s ekstenzijama .dll ili .exe. U tom konkretnom slučaju, pokušavamo riješiti problem u Windowsima jer se oni sastoje od tisuća izvršnih datoteka koje se mogu pokrenuti ili raditi kao program u Microsoft DOS-u ili Windowsima. Čim je neka .exe ili .dll datoteka oštećena, korisnik može dobiti poruku o pogreški, a to se mora smatrati ozbiljnim upozorenjem da sustav Windowsa treba optimizaciju. Članci na stranici UGetFix detaljno objašnjavaju što dovodi do takvih pogrešaka i nudi opsežno objašnjenje kako ih popraviti.

Na kraju, naši stručnjaci za sigurnost i zaštitu na internetu pažljivo su analizirali kakav software se nudi za optimizaciju i Windowsa i Mac OS-a. Oni su odabrali programe koji se najviše cijene diljem svijeta i pripremili linkove za preuzimanje iz pouzdanih izvora. Možete primijetiti da da su svi programi besplatni za preuzimanje. Uz to, za one koji nisu skloni korištenju dodatnih programa, stranica UGetFix objasnit će kako deinstalirati program ili ručno popraviti greške. Sve u svemu, ako se suočite se bilo kakvim poteškoćama u Mac OS-u ili Windowsima, pokušajte rješenje pronaći na stranici UGetFix.com. Ako ne možete pronaći odgovarajuću temu, uvijek možete iskoristiti Askit i natjerati problem da ispliva na površinu dok je još vruć.

O autoru
Jake Doevan
Jake Doevan - Život je prekratak da bi se trošio na borbu s virusima

Kontaktiraj Jake Doevan
O tvrtci Esolutions

Pročitajte na drugim jezicima