Što je to deltaTlbr.dll? Treba li ukloniti tu datoteku

DeltaTlbr.dll vrlo je sumnjiva datoteka koja pripada tvrtki Montera Technologies LTD. Poznato je da ta datoteka ima pet različitih verzija, a najnovija je 1.8.20.0. Instalira se na računalo u paketu s delta-homes.com otimačem i ponaša se kao pomoćni objekt preglednika. U trenutku pisanja, datoteka deltaTlbr.dll kompatibilna je samo s web preglednikom Internet Explorer, pa ako ste upravo primijetili otimač (op. prev. od engl. hijacker) Delta Homes na tom pregledniku, trebali bi također moći pronaći tu datoteku dinamičke biblioteke u folderu C:\Program Files. Prosječna veličina te datoteke je 300.21 KB.

Naravno da je potrebno ukloniti deltaTlbr.dll i s njom povezane komponente sa svog računala jer ima mnogo negativnih stvari koje bi se zbog nje mogle pokrenuti. Prva od njih je preuzimanje kontrole nad računalom. Kao što je puno različitih primjera pokazalo, delta-homes.com mijenja početnu stranicu preglednika, zadanu tražilicu, novu karticu (op. prev. tab) i druge postavke sistema bez traženja dozvole korisnika. Uz to, datoteka vrlo lako može blokirati Google, Yahoo, Bing i druge renomirane stranice za pretragu interneta da bi vas na prevaru natjerali da koristite tražilicu Delta Homes što je češće moguće. Nije bitno to što ta stranica može izgledati kao uobičajena stranica za pretraživanje, nego nas je mučila jedna stvar od trenutka kad smo je otkrili. Molimo vas da imate na umu da je Delta-homes.com stranica koja podržava reklame, pa može prikazati promijenjene rezultate pretrage da bi vas na prevaru nagovorila da posjetite partnerske web stranice. Također, ona također može početi prekidati vaš rad varljivim pop-up reklamama koje se prikazuju s istom namjerom – pokušaj da vas se preusmjeri na srodne stranice. Na kraju, zbog deltaTlbr.dll možete primijetiti da vaš preglednik (Internet Explorer i ostali) rade sporije nego što je to bilo prije.

Da rezimiramo, morate s računala ukloniti deltaTlbr.dll i ostale maliciozne datoteke koje bi mogle biti povezane s delta-homes.com, Delta Toolbarom i sličnim otimačima. Da bi to učinili, morate pokrenuti potpuno skeniranje sistema s ažuriranim anti-spyware programom. Nakon što smo testirali nekoliko od njih, otkrili smo da je FortectIntegonajbolje rješenje u ovom slučaju.

Ponuda
uradi sada!
Preuzmi
Fortect Sreća
Zagarantirana
Preuzmi
Intego Sreća
Zagarantirana
Kompatibilan sa Microsoft Windows Kompatibilan sa macOS
Što učiniti ako nije uspjelo?
Ako niste uspjeli ukloniti štetu izazvanu virusom uz pomoć Fortect Intego, postavite pitanje našem timu za podršku i navedite što je više moguće detalja.
Program Fortect Intego ima besplatan ograničeni skener. Fortect Intego nudi daleko više kada kupite njegovu kompletnu verziju. Kad besplatan skener detektira probleme, možete ih ukloniti besplatnom metodom popravka ili možete odlučiti kupiti kompletnu verziju da biste te probleme uklonili automatski.
ALternativni Softver
Različiti software ima različitu namjenu. Ako niste uspjeli popraviti oštećene datoteke programom Fortect, pokušajte pokrenuti SpyHunter 5.
ALternativni Softver
Različiti software ima različitu namjenu. Ako niste uspjeli popraviti oštećene datoteke programom Intego, pokušajte pokrenuti Combo Cleaner.
O autoru
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Stručnjak za uklanjanje malware programa

Ukoliko Vam je ovaj besplatan vodič za uklanjanje pomogao i zadovoljni ste našom uslugom, molimo Vas da razmislite o doniranju kako bi ova usluga opstala. Čak i najmanja cifra će biti cijenjena.

Kontaktiraj Ugnius Kiguolis
O tvrtci Esolutions

Vodič za uklanjanje na drugim jezicima
Softver
Usporedi