Ukloni Systheal Optimizer

Systheal Optimizer Priručnik za uklanjanje

Što je Systheal Optimizer?

Što je to Systheal Optimizer?

Systheal Optimizer još je jedna aplikacija koja garantira da će pomoći korisnicima da ubrzaju svoja računala. Nažalost, nakon što smo je testirali na nekoliko računala, mislimo da ta aplikacija teško može učiniti ono što je obećano, a vi ne bi smjeli platiti za njenu “licenciranu” ili “punu” verziju. Čini se da ovaj program funkcionira kao tipičan scareware koji počinje s upozorenjima korisnicima o raznim problemima na njihovim sistemima čim se nađe na računalu. Nakon toga, program nudi eliminaciju tih problema i tvrdi da će vam pomoći povećati radnu brzinu vašeg PC-ja. Naravno, tu mogućnost ćete dobiti tek kad kupite “licenciranu” verziju… Nažalost, glavna stvar koju ljudi koji su već kupili Systheal Optimizer ne znaju, činjenica je da program obavještava samo o malom dijelu zastarjelih unosa u registar i sličnim problemima. Ako ih uklonite, nećete ubrzati vaš PC, pa zato nema potrebe za plaćanjem pune verzije programa Systheal Optimizer. Usput, moći ćete primijetiti reklame koje se odjednom pojavljuju jer se ovaj programa aktivno širi uz pomoć freeware i shareware aplikacija. U tom slučaju, morate ukloniti Systheal Optimizer iz vašeg sistema jer nikad ne znate kakve promjene može inicirati na vašem računalu.

Kako se Systheal Optimizer može infiltrirati u moje računalo?

Systheal Optimizer promovira se na raznim web stranicama za download, kao i na vlastitoj službenoj stranici systheal.com na kojoj se tvrdi da je ovaj program iznimno vrijedan alat za korisnike koji traže povećanje brzine rada svog računala. Naravno, kao što smo već ranije rekli, morate dva put razmisliti prije nego instalirate Systheal Optimizer na vaše računalo. Bez obzira na to što izgleda bezopasno, probna verzija ovog programa nema deinstalaciju, pa bi mogli imati ozbiljnih problema kad pokušate ukloniti ovaj program. Nažalost, čini se da su developeri Systheal Optimizera također počeli koristiti još jednu metodu za širenje svog optimizacijskog alata. Metoda se naziva bundling i ne može se zamisliti bez freeware i shareware programa. Ako želite izbjeći infiltraciju ovog, ali i drugih sumnjivih programa, budite na oprezu pri preuzimanju besplatnih aplikacija na računalo. Posebno bi trebali biti pažljivi prilikom instalacije download managera, programa za kreiranje PDF datoteka i sličnih aplikacija. Ako Systheal Optimizer neprimjetno uđe u vaše računalo, počet će vam se prikazivati reklame i notifikacije. Molimo vas da ih ignorirate jer bi mogli izgubiti novac. Ako mislite da je vaše računalo sporije nego prije, potražite pouzdanije programe.

Kako ukloniti Systheal Optimizer?

Imate dvije mogućnosti za eliminaciju Systheal Optimizera iz vašeg računala. Možete deinstalirati aplikaciju iz sistema, baš kao i svaki drugi program ili je ukloniti uz pomoć programa koje vam preporučujemo. Ako želite izbjeći da vam u sistemu ostanu neke sumnjive datoteke i ostaci Systheal Optimizera, morate odabrati automatsko uklanjanje. Tu ćemo vam preporučiti FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner ili Malwarebytes.

Za ručno uklanjanje Systheal Optimizera, preporučujemo vam da pratite sljedeće korake:

  • Kliknite na StartControl PanelPrograms and Features (ako koristite Windows XP, kliknite na Add/Remove Programs).
  • Ovdje potražite Systheal Optimizer.
  • Deinstalirajte ga, zajedno s ostalim sumnjivim programima.
  • Kliknite na OK da bi spremili promjene.

Ako koristite Windows 8, kliknite desnom tipkom miša u donji lijevi kut ekrana. Kad se pokaže Quick Access Menu, odaberite Control Panel, pa nakon toga Uninstall a Program.

Ponuda
uradi sada!
Preuzmi
Fortect Sreća
Zagarantirana
Preuzmi
Intego Sreća
Zagarantirana
Kompatibilan sa Microsoft Windows Kompatibilan sa macOS
Što učiniti ako nije uspjelo?
Ako niste uspjeli ukloniti štetu izazvanu virusom uz pomoć Fortect Intego, postavite pitanje našem timu za podršku i navedite što je više moguće detalja.
Program Fortect Intego ima besplatan ograničeni skener. Fortect Intego nudi daleko više kada kupite njegovu kompletnu verziju. Kad besplatan skener detektira probleme, možete ih ukloniti besplatnom metodom popravka ili možete odlučiti kupiti kompletnu verziju da biste te probleme uklonili automatski.
ALternativni Softver
Različiti software ima različitu namjenu. Ako niste uspjeli popraviti oštećene datoteke programom Fortect, pokušajte pokrenuti SpyHunter 5.
ALternativni Softver
Različiti software ima različitu namjenu. Ako niste uspjeli popraviti oštećene datoteke programom Intego, pokušajte pokrenuti Combo Cleaner.

Preporučujemo Vam

Nemojte dopustiti da vas vlada špijunira

Vlada ima mnogo problema vezanih uz praćenje korisnika i korisničkih podataka, kao i sa špijuniranjem građana, pa biste trebali uzeti u obzir i naučiti nešto više o sumnjivim praksama prikupljanja podataka. Pokušajte izbjeći bilo kakav pokušaj vlade da vas prati ili špijunira tako da na internetu postanete potpuno anonimni.

Možete odabrati drugu lokaciju kad budete online i pristupati bilo kakvom materijalu bez nekih posebnih ograničenja na sadržaj. Veoma lako možete imati internetsku vezu bez ikakvih rizika od hakerskih napada koristeći Private Internet Access VPN.

Kontrolirajte informacije kojima može pristupiti vlada ili bilo koja neželjena stranka i surfajte internetom bez mogućnosti da vas se špijunira. Čak i ako niste umiješani u ilegalne aktivnosti ili vjerujete svojem izboru usluga i platformi, budite sumnjičavi oko vlastite sigurnosti i poduzmite mjere predostrožnosti korištenjem usluge VPN-a.

Za slučaj malware napada, napravite sigurnosne kopije datoteka za kasniju upotrebu

Korisnici računala mogu na razne načine izgubiti podatke zahvaljujući cyber infekcijama ili upravo njihovom štetnom djelovanju. Softverski problemi koje stvaraju malware programi ili direktan gubitak podataka zbog šifriranja mogu dovesti do problema sa samim uređajem ili čak nanijeti permanentna oštećenja. Kada imate aktualne sigurnosne kopije, na veoma lagan način možete se oporaviti nakon takvog incidenta i nastaviti s radom.

Najbitnije je kreirati ažuriranja za svoje sigurnosne kopije, i to nakon bilo kakve promjene na računalu, pa ćete se moći vratiti točno u vrijeme prije nego je malware bilo što uspio promijeniti ili prije nego problemi s uređajem uzrokuju probleme s performansama ili oštećenje podataka. Kada imate raniju verziju svakog bitnog dokumenta ili projekta, lako ćete izbjeći frustracije i nervne slomove. To je pogotovo korisno kada se malware stvori niotkuda. Za potrebe vraćanja sistema u određenu točku u vremenu možete upotrijebiti Data Recovery Pro.

O autoru
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Ukoliko Vam je ovaj besplatan vodič za uklanjanje pomogao i zadovoljni ste našom uslugom, molimo Vas da razmislite o doniranju kako bi ova usluga opstala. Čak i najmanja cifra će biti cijenjena.

Kontaktiraj Linas Kiguolis
O tvrtci Esolutions

Vodič za uklanjanje na drugim jezicima