Pomoć za govornike stranih jezika – nađite 2-spyware.com na svome jeziku

Da li tražite određeni vodič za uklanjanje ransomware-a ili pregledničkih otimača ali Engleski nije vaš nativni jezik? Uz 24 drugih jezika, sada Bulgarski, Letonski, i Estonski Internetski korisnici mogu naći riješenje za njihove cyber probleme. Britansko Engleski govornici također mogu naći poboljšanu stranicu. Napravimo kratki pregled novih stranica koje uključuju osnovne informacije o najnovijim cyber prijetnjama i njihovoj eliminaciji.

Nadograđena novirus.uk stranica nudi opsežan pregled malware-a i mogućnosti njihove eliminacije. Stranica prekriva raznovrsne najnovije otimače preglednika, trojana i drugih virusa, koje većinom pokušavaju napasti Britanske Internetske korisnike. U dodatku, možete naći informacije o vašim datotekama sustava i objašnjenja kako razlikovati zloćudne od legitimnih. Nepotrebno je reći, stranica nudi nekolicine usluga za uklanjanje virusa.

Letonskim govornicima je omogućena stranica na njihovom jeziku. Stranica uključuje korisne savjete o nedavnim malware trendovima na Letonskim cyber regijama. Ako vam se računalo inficiralo Cerber virus-om, u viruss.lv, možete naći oboje automatske i ručne instrukcije uklanjanja. Estonski ekvivalent od 2-spyware.com, koji je lociran na viirused.ee, pruža praktične preporuke kako izbjeći dokumentacijski-šifrirane viruse. Posjetitelji mogu čitati preglede i artikle o potencijalno zloćudnim dokumentima. Uz sve to, stranica prikazuje nadogradnje o nedavnim i opasnim virusima. Sada se možete upoznati sa time kako eliminirati CryptXXX ili Facebook virus. Domena nudi mogućnost testiranja antivirusnih programa da bi povećala sigurnost vašeg uređaja. Osim toga, Bulgarski Internetski korisnici sada mogu izdahnuti sa olakšanjem od početka stranice, virusi.bg, izručuje prijedloge i jednostavne smjernice za korisnike koji preferiraju ručnu ili automatsku eliminaciju virusa.

Svaki susret sa malware-om se može razlikovati pa sve ove stranice omogućavaju priliku kontaktiranja specijalista za tehničku podršku, koji će sa zadovoljstvom odgovoriti na sva vaša pitanja i pomoći sa procesom uklanjanja. U odjeljku za komentare, možete podijeliti svoje zaključke ili jednostavno mišljenja o određenom virusu ili otimaču preglednika. Pronađite komentare drugih korisnika, koji se možda bore sa istim problemom. Napokon, nećete morati gubiti vrijeme tražeći artikle o uklanjanju virusal. Sve bitne informacije su pružene na stranici vašeg nativnog jezika. Ako niste pogledali naše web stranice, napravite to odmah i recite prijateljima!

O autoru
Julie Splinters
Julie Splinters - Specijalist za uklanjanje malware programa

Julie Splinters urednica je vijesti na Virusi.hr. Diplomirala je englesku filologiju.

Kontaktiraj Julie Splinters
O tvrtci Esolutions

Pročitajte na drugim jezicima