Što je to delta-homes.exe? Treba li ukloniti tu datoteku

Delta-homes.exe maliciozna je izvršna datoteka koja se na vaše računalo može instalirati a da toga niste ni svjesni. Zapravo, ta datoteka nije jedino što se može otkriti na vašem sistemu jer se širi zajedno s delta-homes.com. Ova tražilica već je ranije etiketirana kao otimač preglednika i potencijalno neželjeni program, pa je jedino što vam preostaje, nakon što je otkrijete u web pregledniku, pokretanje kompletnog skeniranja sistema koristeći ažurirani anti-spyware program. To će vam također pomoći u uklanjanju datoteke delta-homes.exe i ostalih malicioznih datoteka koje su povezane s njom.

Ako ste već otkrili delta-homes.com na preglednicima Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome ili nekom drugom pregledniku, to znači da je kontrolu nad vašim sistemom preuzeo potencijalno neželjeni program. Inače, ti se programi šire u paketu s freeware i shareware programima kao dodatna komponenta. Korisnici mogu vrlo lako spriječiti njihovu infiltraciju, no to zahtijeva pažljivu instalaciju svakog programa koji se nalazi na internetu. Nažalost, to je nešto što pomaže adware programima, otimačima preglednika i sličnim potencijalno neželjenim programima da zadrže razinu distribucije u najvišoj točki. Ako stvarno želite spriječiti infiltraciju ovih programa, morate zaboraviti “brzu” (op. prev. od engl. quick), “osnovnu” (op. prev. od engl. basic) ili “preporučenu” (op. prev. od engl. recommended) instalaciju freeware programa. Umjesto toga trebali bi izabrati “prilagođenu” (op. prev. od engl. custom) ili “naprednu” (op. prev. od engl. advanced) opciju za instaliranje i pratiti svaki njen korak.

Ako Delta Homes uspije preuzeti kontrolu nad sistemom, koristit će datoteku delta-homes.com da se pokrene jednom kad se PC restarta. Uz to, blokirat će Google, Yahoo ili neke druge popularne pretraživače da bi došla u mogućnost korisniku prikazivati svoje krivotvorene rezultate pretrage. Pripazite, jer je to izravan put prema web stranicama upitne kvalitete koje se mogu koristiti za širenje malware programa i ostalih virusa. Da bi to izbjegli, trebali bi skenirati vaše računalo s jednim od sljedećih programa i ukloniti inficirane/sumnjive datoteke: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes.

Ponuda
uradi sada!
Preuzmi
Fortect Sreća
Zagarantirana
Preuzmi
Intego Sreća
Zagarantirana
Kompatibilan sa Microsoft Windows Kompatibilan sa macOS
Što učiniti ako nije uspjelo?
Ako niste uspjeli ukloniti štetu izazvanu virusom uz pomoć Fortect Intego, postavite pitanje našem timu za podršku i navedite što je više moguće detalja.
Program Fortect Intego ima besplatan ograničeni skener. Fortect Intego nudi daleko više kada kupite njegovu kompletnu verziju. Kad besplatan skener detektira probleme, možete ih ukloniti besplatnom metodom popravka ili možete odlučiti kupiti kompletnu verziju da biste te probleme uklonili automatski.
ALternativni Softver
Različiti software ima različitu namjenu. Ako niste uspjeli popraviti oštećene datoteke programom Fortect, pokušajte pokrenuti SpyHunter 5.
ALternativni Softver
Različiti software ima različitu namjenu. Ako niste uspjeli popraviti oštećene datoteke programom Intego, pokušajte pokrenuti Combo Cleaner.
O autoru
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Stručnjak za uklanjanje malware programa

Ukoliko Vam je ovaj besplatan vodič za uklanjanje pomogao i zadovoljni ste našom uslugom, molimo Vas da razmislite o doniranju kako bi ova usluga opstala. Čak i najmanja cifra će biti cijenjena.

Kontaktiraj Ugnius Kiguolis
O tvrtci Esolutions

Vodič za uklanjanje na drugim jezicima
Softver
Usporedi