Što je to bobrowser.exe? Treba li ukloniti tu datoteku

Datoteka bobrowser.exe primarna je izvršna datoteka koja pripada dodatku za preglednike BoBrowser [BoBrowser], poznatog kao vrlo neugodan otimač preglednika. Jednom kad se infiltrira u sistem, Bobrowser preuzima kontrolu nad web preglednikom i započinje s reklamiranjem partnerskih stranica i drugim sumnjivim aktivnostima. Što točno inicira ovaj program na vašem računalu? Prije svega, on će vrlo lagano blokirati svaku od uobičajenih tražilica koje koristite, uključujući Google, Yahoo ili Bing, a zamijenit će početnu stranicu i zadanu tražilicu stranicom isearch.bobrowser.com [isearch.bobrowser.com]. Treba također dodati da Bobrowser može korisnicima prikazivati izmijenjene rezultate pretrage i može ih preusmjeriti na partnerske mu web stranice. Nema nikakve garancije da su stranice promovirane ovom tehnikom sigurne za korištenje, pa vas želimo upozoriti da budete vrlo pažljivi sa svakom stranicom na koju vas preusmjeri Bobrowser. Ako ste upravo otkrili bobrowser.exe u svom Task Manageru, morali bi skenirati vaše računalo renomiranim anti-spyware programom. To će vam pomoći u pronalaženju dodatnih datoteka koje pripadaju Bobrowseru, a koje bi se mogle kriti u vašem računalu.

Datoteka bobrowser.exe i ostale sumnjive datoteke koje pripadaju tom programu mogu se instalirati na vaše računalo, a da to niti ne primijetite. To se događa zbog toga što se Bobrowser i ostali otimači preglednika, adware i potencijalno neželjeni programi aktivno šire u kompletu s freeware i shareware programima. Da bi se to izbjeglo, morate pažljivo pratiti instalaciju nekog freeware programa odabirom “Prilagođene” ili “Napredne” instalacije (op. prev. “Custom” ili “Advanced”). Uz to, vrlo pažljivo pratite svaki od koraka instalacije freeware programa i poništite sve unaprijed odabrane kućice u kojima se potvrđuje da želite promijeniti postavke vašeg PC-ja i počnete koristiti Bobrowser za pretraživanje interneta.

Ako mislite da ste to već učinili, ne smijete gubiti vrijeme, već morate odmah preuzeti FortectIntego ili neki drugi od renomiranih anti-spyware programa. Nakon što to učinite, skenirajte vaše računalo i uklonite sve sumnjive datoteke.

Ponuda
uradi sada!
Preuzmi
Fortect Sreća
Zagarantirana
Preuzmi
Intego Sreća
Zagarantirana
Kompatibilan sa Microsoft Windows Kompatibilan sa macOS
Što učiniti ako nije uspjelo?
Ako niste uspjeli ukloniti štetu izazvanu virusom uz pomoć Fortect Intego, postavite pitanje našem timu za podršku i navedite što je više moguće detalja.
Program Fortect Intego ima besplatan ograničeni skener. Fortect Intego nudi daleko više kada kupite njegovu kompletnu verziju. Kad besplatan skener detektira probleme, možete ih ukloniti besplatnom metodom popravka ili možete odlučiti kupiti kompletnu verziju da biste te probleme uklonili automatski.
ALternativni Softver
Različiti software ima različitu namjenu. Ako niste uspjeli popraviti oštećene datoteke programom Fortect, pokušajte pokrenuti SpyHunter 5.
ALternativni Softver
Različiti software ima različitu namjenu. Ako niste uspjeli popraviti oštećene datoteke programom Intego, pokušajte pokrenuti Combo Cleaner.
O autoru
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Stručnjak za uklanjanje malware programa

Ukoliko Vam je ovaj besplatan vodič za uklanjanje pomogao i zadovoljni ste našom uslugom, molimo Vas da razmislite o doniranju kako bi ova usluga opstala. Čak i najmanja cifra će biti cijenjena.

Kontaktiraj Ugnius Kiguolis
O tvrtci Esolutions

Vodič za uklanjanje na drugim jezicima