Ljestvica ozbiljnosti:  
  (11/100)

Ukloni yhs.delta-search.com

12

Što je to yhs.delta-search.com?

Yhs.delta-search.com stranica je za pretraživanje interneta koja je vrlo slična sumnjivim tražilicama kao što su Delta-homes.com [Delta-homes.com], Delta Search [Delta Search] ili delta-search.com [delta-search.com]. Stručnjaci tvrde da se oslanja na iste metode distribucije, pa tako može vrlo lako preuzeti kontrolu nad svim preglednicima nekog korisnika (Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox i ostali), jednom kad se infiltrira u sistem. U većini slučajeva, to je moguće uz pomoć freeware ili shareware programa uz koji, u zamjenu za novac, dolazi ta opcionalna komponenta.

Ako yhs.delta-search.com preuzme kontrolu nad sistemom, prva stvar koja će se dogoditi modifikacija je početne stranice preglednika i zadane tražilice. Uz to, da bi se ova tražilica pojavljivala što češće, ponekad se mijenja i adresa tijekom otvaranja nove kartice (op. prev. tab). Kad se završi s tim modifikacijama, yhs.delta-search.com počinje blokirati sve poznate tražilice, a žrtvi se sugerira da može koristiti samo tražilicu povezanu sa stranicom Delta-search. Bez obzira što izgleda bezopasno, nikada ne je bi trebali koristiti za pretraživanje interneta jer će vam prikazati izmijenjene rezultate pretrage. Budite na oprezu jer se među tim rezultatima mogu naći linkovi u tekstu, reklame na natpisima i drugi komercijalni sadržaj koji će vas pokušati preusmjeriti prema nepoznatim web stranicama. Sve ovo događa se samo iz jednog razloga – pokušaj promoviranja partnerskih stranica i povećanje rangiranja tih stranica i prodaja. Zbog toga vam ne preporučujemo da se tijekom surfanja oslanjate na yhs.delta-search.com. Ako želite izbjeći rezultate pretrage koji su plaćeni, morate pokrenuti skeniranje kompletnog sistema ažuriranom verzijom anti-spyware programa i ukloniti ovaj otimač preglednika. Da  bi to obavili, možete se poslužiti programom SpyHunter ili nekim drugim poznatim anti-spywareom.

Kako yhs.delta-search.com može preuzeti kontrolu nad mojim računalom?

Kao što smo već spomenuli, ometa vas preusmjeravanje na yhs.delta-search.com, a ta stranica prikazuje vam se kao početna jer ste inficirani otimačem preglednika. Tipično je za ovakve aplikacije da se oslanjaju na developere freeware programa koji ih obično uključuju na listu komponenti i ugovor s korisnikom. Međutim, znamo da vrlo malo ljudi pročita taj ugovor prije instalacije. Osim toga, malware program također može instalirati otimač preglednika na vaše računalo. Zato uvijek morate štititi vaš PC ažuriranim anti-spyware programom. Čim uđe u vaše računalo, yhs.delta-search.com može se pojaviti kao zadana tražilica u Internet Exploreru, Mozilla Firefoxu ili Google Chromeu. Najgori dio je što ćete se trebati dodatno potruditi ne bi li uklonili ovaj otimač preglednika. Evo što morate učiniti:

Kako ukloniti virus yhs.delta-search.com?

 Ako želite ukloniti yhs.delta-search.com iz svakog od vaših preglednika, razmislite o alatima za automatsko uklanjanje. Možete ih pronaći ispod ovog članka. No, ako ne želite ništa instalirati, opet možete odabrati automatsko uklanjanje otimača preglednika yhs.delta-search.com. Ipak, u tom slučaju morate biti vrlo pažljivi i biti sigurni da ste proveli svaki od koraka uklanjanja točno određenim redoslijedom. U suprotnom, odmah nakon restarta vašeg PC-ja, otkrit ćete da se ova sumnjiva tražilica opet nalazi u vašim preglednicima.

Možete ukloniti yhs.delta-search.com automatski pomoću jednih od ovih programa: SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware. Preporučamo korištenje ovih aplikacija jer one mogu lako obirsati potencijalno neželjene programe i viruse sa svim datotekama i unosima registra koji su povezani s njima.

Postoji mogućnost da smo povezani sa proizvodima koje preporučamo na ovoj stranici. Puno razotkrivanje nalazi se u Pravilima korištenja. Preuzimanjem bilo kojeg sadržaja danog od strane Anti-spyware softvera za uklanjanje yhs.delta-search.com slažete se sa našim pravila privatnosti i ugovor o korištenju.
SpyHunter se preporučuje za deinstalaciju yhs.delta-search.com. Besplatan skener omogućava vam da provjerite je li vaš PC zaražen ili nije. Ako morate ukloniti malware program, morate kupiti licenciranu verziju SpyHunter alata za uklanjanje malware programa.

Više informacija o ovom programu može se pronaći u kritici SpyHunter.

Ako ste odlučili odabrati neki drugi anti-spyware program, deinstalirajte SpyHunter sa svog računala.
Webroot SecureAnywhere AntiVirus je preporučen alat za deinsalaciju yhs.delta-search.com. 

Trebali biste potvrditi korištenje besplatne probe programa da otkriva trenutnu verziju parazita.
preko 40.000.000 preuzimanja!
ALternativni Softver
Malwarebytes Anti Malware
Testirali smo efikasnost Malwarebytes Anti Malware u uklanjanju yhs.delta-search.com (2015-07-17)
Reimage
Testirali smo efikasnost Reimage u uklanjanju yhs.delta-search.com (2015-07-17)
yhs.delta-search.com fotografija
yhs.delta-search.com fotografija
Brzi meni: Ručni yhs.delta-search.com Priručnik za uklanjanje
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Uklonite yhs.delta-search.com iz Windows 7 / Vista / XP sistema

 • Kliknite Start Control Panel Programs and Features (ukoliko ste korisnik Windows XP, kliknite na Add/Remove Programs).

Uklonite yhs.delta-search.com iz Windows 10 / Windows 8 sistema

 • Ukoliko ste korisnik Windows 10 / Windows 8, kliknite desnom tipkom miša na donji lijevi kut ekrana. Jednom kada se Quick Access Menu pojavi, odaberite Control Panel i Uninstall a Program.
Uklonite yhs.delta-search.com i srodne programe
 • Ovdje, potražite yhs.delta-search.com ili bilo koje druge nedavno instalirane sumnjive programe.
 • Uklonite ih te kliknite OK kako biste spremili ove promjene.
Desni klik na svaki sumnjiv unos te odaberite 'Uninstall' Uklonite yhs.delta-search.com sa yhs.delta-search.com prečaca
 • Desni klik na prečac od Mozilla Firefox te odaberite Properties.
Desni klik na ikonu preglednika te odaberite 'Properties'
 • idite na Shortcut prozor te potražite polje Target. Obrišite zlonamjeran URL koji je povezan s Vašim virusom.
Odaberite 'Shortcut' prozor te obrišite 'http://isearch.babylon.com...' i ostale sumnjive URL adrese

Ponovite korake dane iznas sa svim prečacima preglednika, uključujući Internet Explorer i Google Chrome. Budite sigurni da ste označili sve lokacije ovih prečaca, uključujući Radnu Površinu, Start Meni te traku zadataka.

WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Uklonite yhs.delta-search.com iz Mac OS X sistema

Ako koristite OS X, kliknite na gumb Go u gornjem lijevom kutu ekrana te odaberite Applications.

Kliknite 'Go' i odaberite 'Applications'

Čekajte dok ne vidite mapu Applications i potražite yhs.delta-search.com ili bilo koje sumnjive programe u njoj. Sada kliknite desnom tipkom miša na svaki od unosa te odaberite Move to Trash.

Kliknite na svaki zlonamjeran unos i odaberite 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Uklonite yhs.delta-search.com iz Internet Explorer (IE)

Uklonite opasne dodatke
 • Otvorite Internet Explorer, kliknite na ikonu Alata (IE meni) u gornjem desnom kutu preglednika te odaberite Manage Add-ons.
Kliknite na ikonu menija te odaberite 'Manage add-ons'
 • Vidjet ćete Manage Add-ons prozor. Ovdje, potražite yhs.delta-search.com te ostale sumnjive dodatke. Zaustavite ove unose klikom na Disable:
Desni klik na svaki od zlonamjernih unosa te odaberite 'Disable' Promijenite svoju početnu stranicu ukoliko ju je virus promijenio:
 • Kliknite na ikonu alata (meni) u gornjem desnom kutu preglednika te odaberite Internet Options. Ostanite u General prozoru.
 • Ovdje, uklonite zlonamjeran URL te unesite željeno ime domene. Kliknite Apply kako biste spremili promjene.
Obrišite zlonamjerne URL adrese, unesite ime željene domene te kliknite 'Apply' kako biste spremili promjene Resetirajte Internet Explorer
 • Kliknite na ikonu alata (meni) ponovo te odaberite Internet options. Idite u Advanced prozor.
 • Ovdje, odaberite Reset.
 • Kada ste u novom prozoru, označite Delete personal settings i ponovo odaberite Reset kako biste završili uklanjanje yhs.delta-search.com.
Idite na 'Advanced' prozor te kliknite gumb 'Reset'. Sada odaberite 'Delete personal settings' te ponovo kliknite na gumb 'Reset'
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Uklonite yhs.delta-search.com iz Mozilla Firefox (FF)

Uklonite opasna proširenja
 • Otvorite Mozilla Firefox, kliknite na ikonu menija (gornji desni kut) te odaberite Add-ons Extensions.
Kliknite na ikonu menija te odaberite 'Add-ons'
 • Ovdje, odaberite yhs.delta-search.com i ostale upitne dodatke. Kliknite Remove kako biste obrisali ove unose.
Odaberite 'Extensions' te potražite zlonamjerne unose. Kliknite na 'Remove' kako biste ih se riješili Promijenite svoju početnu stranicu ukoliko ju je virus promijenio:
 • Kliknite na meni (gornji desni kut), odaberite Options General.
 • Ovdje, obrišite zlonamjeran URL te unesite željenu web stranicu ili kliknite Restore to default.
 • Kliknite OK kako biste spremili ove promjene.
Kada ste u 'General' prozoru, obrišite zlonamjerne URL adrese iz sekcije 'Home Page' ili kliknite na gumb 'Restore to Default'. Kliknite 'OK' kako biste spremili promjene Resetirajte Mozilla Firefox
 • Kliknite na Firefox meni u gornjem lijevom kutu te kliknite na upitnik. Ovdje, odaberite Troubleshooting Information.
Kliknite na ikonu menija i onda na '?'. Odaberite 'Troubleshooting Information'
 • Sada ćete vidjeti Reset Firefox to its default state poruku s Reset Firefox gumbom. Kliknite na ovaj gumb nekoliko puta te završite uklanjanje yhs.delta-search.com.
Kliknite na gumb 'Reset Firefox' nekoliko puta
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Uklonite yhs.delta-search.com iz Google Chrome

Obrišite zlonamjerne dodatke
 • Otvorite Google Chrome, kliknite na ikonu menija (gornji desni kut) te odaberite Tools Extensions.
Kliknite na ikonu menija. Odaberite 'Tools' i 'Extensions'
 • Ovdje odaberite yhs.delta-search.com te ostale zlonamjerne dodatke te odaberite ikonu koša za smeće kako biste obrisali ove unose.
Potražite zlonamjerne unose i obrišite svakog od njih klikom na ikonu koša za smeće Promijenite svoju početnu stranicu i zadanu tražilicu ukoliko ih je Vaš virus promijenio
 • Kliknite na ikonu menija te odaberite Settings.
 • Ovdje, potražite Open a specific page or set of pages pod opcijama On startup te kliknite na Set pages.
Nakon klika na meni i 'Settings', odaberite 'Set pages'
 • sada biste trebali vidjeti drugi prozor. Ovdje, obrišite zlonamjerne tražilice te unesite onu koju želite koristiti kao svoju početnu stranicu.
Kliknite na 'X' kako biste uklonili zlonamjerne URL adrese
 • Ponovo kliknite na ikonu menija te odaberite Settings Manage Search engines pod sekcijom Search .
kada ste u 'Settings', odaberite 'Manage search engines...'
 • Kada ste u Search Engines..., uklonite zlonamjerne tražilice. Trebali biste ostaviti samo Google kao svoje željeno ime domene.
Kliknite na 'X' kako biste uklonili zlonamjerne URL adrese Resetirajte Google Chrome
 • Kliknite na ikonu menija u gornjem desnom kutu Vašeg Google Chrome te odaberite Settings.
 • Idite na kraj stranice te kliknite na Reset browser settings.
Kada ste u 'Settings', idite dolje do gumba 'Reset browser settings' te kliknite na njega
 • Kliknite Reset kako biste potvrdili ovu akciju i završili uklanjanje yhs.delta-search.com.
Kliknite na gumb 'Reset' kako biste završili uklanjanje
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Uklonite yhs.delta-search.com iz Safari

Uklonite opasna proširenja
 • Otvorite web preglednik Safari te kliknite na Safari u meniju u gornjem lijevom kutu ekrana. Jednom kada učinite ovo, odaberite Preferences.
Kliknite na 'Safari' i odaberite 'Preferences'
 • Ovdje, odaberite Extensions i potražite yhs.delta-search.com ili ostale sumnjive unose. Kliknite na gumb Uninstall kako biste se riješili svakog od njih.
Idite na 'Extensions' i uklonite zlonamjrne dodatke Promijenite svoju početnu stranicu ukoliko ju je virus promijenio:
 • Otvorite svoj Safari web preglednik te kliknite na Safari u sekciji meni. Ovdje, odaberite Preferences kako je prikazano prije i odaberite General.
 • Ovdje, pogledajte polje Homepage. Ukoliko je bilo promijenjeno od strane yhs.delta-search.com, uklonite neželjenu poveznicu te unesite onu koju želite koristiti za pretraživanje. Nemojte zaboraviti unijeti "http://" prije unosa adrese stranice.
Kada ste u 'General', obrišite zlonamjeran URL i unesite željeno ime domene Resetirajte Safari
 • Otvorite web preglednik Safari te kliknite na Safari u sekciji meni u gornjem lijevom kutu ekrana. Ovdje, odaberite Reset Safari....
Kliknite na 'Safari' i odaberite 'Reset Safari...'
 • Sada ćete vidjeti detaljan dijaloški prozor pun opcija resetiranja. Sve ove opcije su većinom označene, ali možete odabrati koje od njih želite resetirati. Kliknite na gumb Reset kako biste završili proces uklanjanja yhs.delta-search.com.
Odaberite sve opcije i kliknite na gumb 'Reset'

Kompletno uklanjanje yhs.delta-search.com

Nakon deinstalacije ovog potencijalno nepoželjnog programa i popravljanja svakog od Vaših web preglednika, preporučamo Vam da skenirate svoj računalno sustav reputabilnim anti-spywareom. Ovo će Vam pomoći da se riješite yhs.delta-search.com tragova registra te će također identificirati srodne parazite ili moguće malware infekcije na Vašem računalu. Za to možete koristiti naše najbolje malware uklanjače: SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware.

Ukoliko Vam je ovaj besplatan vodič za uklanjanje pomogao i zadovoljni ste našom uslugom, molimo Vas da razmislite o doniranju kako bi ova usluga opstala. Čak i najmanja cifra će biti cijenjena.

Vodič za uklanjanje na drugim jezicimaLajkaj nas na Facebook-u