Ljestvica ozbiljnosti:  
  (98/100)

Ukloni Windows Accelerator Pro

12

Što je to Windows Accelerator Pro?

Windows Accelerator Pro opasan je program koji imitira slične antivirusne programe. Čim se infiltrira u računalo, počinje s prikazivanjem lažnih upozorenja koji će vas informirati o različitim problemima. Naravno, ti problemi su izmišljeni i namijenjeni za krađu novca korisnicima. Budite oprezni jer se Windows Accelerator Pro može odjednom samo pojaviti na vašem računalu jer se, baš kao i svaki drugi odmetnuti anti-spyware programi, distribuira pomoću Trojanaca. Trojanac modificira sistem i pomaže virusu Windows Accelerator Pro da započne s radom svaki put kad korisnik ponovno pokrene svoje računalo. Kao rezultat, žrtva počinje primjećivati lažna upozorenja koja promoviraju licenciranu verziju aplikacije Windows Accelerator Pro. Ako ne želite podržavati prevarante i ne želite izgubiti novac, klonite se ovog programa!

Kako Windows Accelerator pro može inficirati moje računalo?

Windows Accelerator Pro može zaraziti vaše računalo pomoću Trojanaca. Trojanci se skrivaju na nesigurnim web stranicama, spamu ili lažnim upozorenjima koja nude download nekog beskorisnog updatea. Dakle, da bi ih izbjegli, morate se kloniti svih nabrojanih stvari, ali i pobrinuti se da vaš PC bude zaštićen najnovijom verzijom antivirusnog i anti-spyware programa. Čim se Windows Accelerator Pro infiltrira u računalo, on počinje s imitiranjem rada legitimnih antivirusnih programa: prikazuje tijek skeniranja računala i nakon toga “detektira” na desetke različitih virusa. Na primjer:

Error
System data security is at risk!
To prevent potential PC errors, run a full system scan.

Možete biti sigurni da su ti problemi izmišljeni i da je jedini pravi virus upravo Windows Accelerator Pro. Ako je vaš PC zaražen, slijedite vodič koji slijedi i uklonite taj virus iz sistema.

Kako ukloniti virus Windows Accelerator Pro?

Ako želite ukloniti Windows Accelerator Pro, morate skenirati računalo ažuriranim anti-spyware programom i ukloniti maliciozne datoteke. U tu svrhu preporučujemo vam korištenje programa SpyHunter ili STOPzilla. Ako ne možete pokrenuti niti jedan od njih, pratite upute koje slijede:

1. Restartajte računalo u modu Safe Mode with Networking. Samo pokrenite ponovno podizanje sustava i čim se računalo pokrene počnite neprekidno pritiskati F8.
2. Prijavite se kao isti korisnik kao i u normalnom načinu rada Windowsa.
3. Sada kliknite na IE ili neki drugi preglednik i odaberite “Run As” ili “Run As Administrator” i unesite lozinku (ako je potrebno) svog administratorskog računa.
4. Na mjesto za upis web adrese unesite ovaj link: http://www.2-spyware.com/download/hunter.exe i preuzmite program na vaš desktop. Pokrenite ga da bi uništili maliciozne procese i uklonili pripadajuće im datoteke.

Najnovija imena parazite koja koristi FakeVimes:
[newest id=”fakevimes”]

Automatsko uklanjanje

Postoji mogućnost da smo povezani sa proizvodima koje preporučamo na ovoj stranici. Puno razotkrivanje nalazi se u Pravilima korištenja. Preuzimanjem bilo kojeg sadržaja danog od strane Anti-spyware softvera za uklanjanje Windows Accelerator Pro slažete se sa našim pravila privatnosti i ugovor o korištenju.
uradi sada!
Preuzmi
uklanjač za Windows Accelerator Pro Sreća
Zagarantirana
Preuzmi
uklanjač za Windows Accelerator Pro
Kompatibilan sa Microsoft Windows Kompatibilan sa OS X
Imajte na umu: Potrebna ručna pomoć znači da jedan ili svi uklanjači nisu bili u mogućnosti ukloniti parazite bez ručne intervencije, molimo Vas da pročitate instrukcije za ručno uklanjanje ispod.
SpyHunter se preporučuje za deinstalaciju Windows Accelerator Pro. Besplatan skener omogućava vam da provjerite je li vaš PC zaražen ili nije. Ako morate ukloniti malware program, morate kupiti licenciranu verziju SpyHunter alata za uklanjanje malware programa.

Više informacija o ovom programu može se pronaći u kritici SpyHunter.

Ako ste odlučili odabrati neki drugi anti-spyware program, deinstalirajte SpyHunter sa svog računala.
Webroot SecureAnywhere AntiVirus je preporučen alat za deinsalaciju Windows Accelerator Pro. 

Trebali biste potvrditi korištenje besplatne probe programa da otkriva trenutnu verziju parazita.
preko 40.000.000 preuzimanja!
ALternativni Softver
Malwarebytes Anti Malware
Testirali smo efikasnost Malwarebytes Anti Malware u uklanjanju Windows Accelerator Pro (2015-09-18)
Reimage
Testirali smo efikasnost Reimage u uklanjanju Windows Accelerator Pro (2015-09-18)
Windows Accelerator Pro fotografija
Windows Accelerator Pro fotografija

Windows Accelerator Pro ručno uklanjanje:

Ubij procese:
%AppData%guard-fvtb.exe


Obriši vrijednosti registra:
HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionRun "GuardSoftware" = "%AppData%guard-toiy.exe"
HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindows NTCurrentVersionWinlogon "Shell"="C:\Users\User\AppData\Roaming\guard-fvtb.exe"
HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionSettings
HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionPoliciesAssociations "LowRiskFileTypes"=".zip;.rar;.nfo;.txt;.exe;.bat;.com;.cmd;.reg;.msi;.htm;.html;.gif;.bmp;.jpg;.avi;.mpg;.mpeg;.mov;.mp3;.m3u;.wav;"
HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionPoliciesAttachments "SaveZoneInformation"=1
HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindows NTCurrentVersionImage File Execution Optionsmsseces.exe "Debugger"="svchost.exe"
HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindows NTCurrentVersionImage File Execution Optionsmsmpeng.exe "Debugger"="svchost.exe"

Obriši datoteke:
%AppData%guard-fvtb.exe
%AppData%results1.db

Vodič za uklanjanje na drugim jezicimaLajkaj nas na Facebook-u