Ljestvica ozbiljnosti:  
  (98/100)

Ukloni Windows Accelerator Pro

od Ugnius Kiguolis - - | Tip: Nevaljao Antispyware

Što je to Windows Accelerator Pro?

Windows Accelerator Pro opasan je program koji imitira slične antivirusne programe. Čim se infiltrira u računalo, počinje s prikazivanjem lažnih upozorenja koji će vas informirati o različitim problemima. Naravno, ti problemi su izmišljeni i namijenjeni za krađu novca korisnicima. Budite oprezni jer se Windows Accelerator Pro može odjednom samo pojaviti na vašem računalu jer se, baš kao i svaki drugi odmetnuti anti-spyware programi, distribuira pomoću Trojanaca. Trojanac modificira sistem i pomaže virusu Windows Accelerator Pro da započne s radom svaki put kad korisnik ponovno pokrene svoje računalo. Kao rezultat, žrtva počinje primjećivati lažna upozorenja koja promoviraju licenciranu verziju aplikacije Windows Accelerator Pro. Ako ne želite podržavati prevarante i ne želite izgubiti novac, klonite se ovog programa!

Kako Windows Accelerator pro može inficirati moje računalo?

Windows Accelerator Pro može zaraziti vaše računalo pomoću Trojanaca. Trojanci se skrivaju na nesigurnim web stranicama, spamu ili lažnim upozorenjima koja nude download nekog beskorisnog updatea. Dakle, da bi ih izbjegli, morate se kloniti svih nabrojanih stvari, ali i pobrinuti se da vaš PC bude zaštićen najnovijom verzijom antivirusnog i anti-spyware programa. Čim se Windows Accelerator Pro infiltrira u računalo, on počinje s imitiranjem rada legitimnih antivirusnih programa: prikazuje tijek skeniranja računala i nakon toga “detektira” na desetke različitih virusa. Na primjer:

Error
System data security is at risk!
To prevent potential PC errors, run a full system scan.

Možete biti sigurni da su ti problemi izmišljeni i da je jedini pravi virus upravo Windows Accelerator Pro. Ako je vaš PC zaražen, slijedite vodič koji slijedi i uklonite taj virus iz sistema.

Kako ukloniti virus Windows Accelerator Pro?

Ako želite ukloniti Windows Accelerator Pro, morate skenirati računalo ažuriranim anti-spyware programom i ukloniti maliciozne datoteke. U tu svrhu preporučujemo vam korištenje programa Reimage ili SpyHunter 5Combo Cleaner. Ako ne možete pokrenuti niti jedan od njih, pratite upute koje slijede:

1. Restartajte računalo u modu Safe Mode with Networking. Samo pokrenite ponovno podizanje sustava i čim se računalo pokrene počnite neprekidno pritiskati F8.
2. Prijavite se kao isti korisnik kao i u normalnom načinu rada Windowsa.
3. Sada kliknite na IE ili neki drugi preglednik i odaberite “Run As” ili “Run As Administrator” i unesite lozinku (ako je potrebno) svog administratorskog računa.
4. Na mjesto za upis web adrese unesite ovaj link: https://www.2-spyware.com/download/hunter.exe i preuzmite program na vaš desktop. Pokrenite ga da bi uništili maliciozne procese i uklonili pripadajuće im datoteke.

Najnovija imena parazite koja koristi FakeVimes:
[newest id=”fakevimes”]

Ponuda
uradi sada!
Preuzmi
Reimage (program za uklanjanje) Sreća
Zagarantirana
Preuzmi
Reimage (program za uklanjanje) Sreća
Zagarantirana
Kompatibilan sa Microsoft Windows Supported versions Kompatibilan sa OS X Supported versions
Što učiniti ako nije uspjelo?
Ako niste uspjeli ukloniti štetu izazvanu virusom uz pomoć Reimage, postavite pitanje našem timu za podršku i navedite što je više moguće detalja.
Preporučujemo Reimage da biste uklonili štetu izazvanu virusom. Besplatan skener omogućava vam da provjerite je li vaš PC zaražen ili nije. Ako morate ukloniti malware program, morate kupiti licenciranu verziju Reimage alata za uklanjanje malware programa.
Windows Accelerator Pro fotografija
Windows Accelerator Pro fotografija

O autoru

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Stručnjak za uklanjanje malware programa

Ukoliko Vam je ovaj besplatan vodič za uklanjanje pomogao i zadovoljni ste našom uslugom, molimo Vas da razmislite o doniranju kako bi ova usluga opstala. Čak i najmanja cifra će biti cijenjena.

Kontaktiraj Ugnius Kiguolis
O tvrtci Esolutions

Izvor: https://www.2-spyware.com/remove-windows-accelerator-pro.html

Vodič za uklanjanje na drugim jezicima