Ljestvica ozbiljnosti:  
  (10/100)

Uklonite virus YourSites123.com

123

Otimač preglednika YourSites123.com još je jedan potencijalno nepoželjan program (potentially unwanted program, PUP) koji ćemo pospremiti u našu bazu testiranih spyware aplikacija. Ovaj otimač pojavljuje se u obliku početne stranice i nanovo postavljene zadane tražilice. Nije bitno što izgleda kao bezopasan alat namijenjen pretraživanju interneta, ali YoirSites123.com je još jedna odmetnuta stranica. Pružatelji sigurnosnih usluga nikako ne preporučuju njeno korištenje.

Zbog čega ne bi smjeli koristiti tražilicu YourSites123.com:

Potencijalno nepoželjan program (PUP) YourSites123.com je aplikacija koja se obično kriomice uvuče u računalo, bez traženja direktnog dopuštenja njegovog administratora. Uz to, ova tražilica odmah inicira proizvoljne aktivnosti u registru Windowsa i ostalim sistemskim postavkama. Prije svega, uklanja se ranije postavljena početna stranica i njeno mjesto zauzima YourSites123.com. Te promjene moguće su zbog ekstenzija koje otimač preglednika instalira u browser odmah nakon infiltracije u računalo. Te sumnjive ekstenzije također mogu prikupljati podatke o aktivnostima tijekom surfanja. Razmislite malo o tome – želite li dopustiti da sumnjive treće strane proučavaju vašu povijest surfanja, downloade, omiljene web stranice, pojmove koje pretražujete i slične informacije? Sumnjamo u to.

The official YourSites123.com virus page and examples of ads

Povrh toga,tražilica koju promovira stranica YourSites123.com vrlo je prepredena. Sama tražilica posuđena je od portala Yahoo, ali ona ne donosi točne rezultate. Svaki od rezultata malo je prilagođen da bi uzrokovao preusmjeravane na neku sponzoriranu stranicu. Zbog toga ti rezultati mogu sadržavati hyperlinkove  koji povezuju korisnika s web stranicama trećih strana u namjeri da poveća njihovu popularnost. Morate biti svjesni preusmjeravanja stranice YourSites123.com jer ona mogu odvesti do potencijalno opasnih izvora podataka na internetu, a tamo bi se mogli nalaziti inficirani downloadi. Nije važno što pronađene stranice mogu biti sigurne i zdrave, vi nikad ne biste smjeli koristiti ovu tražilicu ako ne želite inficirati računalo potencijalno nepoželjnim programom (PUP) ili nekom drugom sumnjivom računalnom prijetnjom. Da bi uklonili otimač preglednika YourSites123.com, preporučujemo vam instaliranje anti-malware programa SpyHunter koji može detektirati i ukloniti viruse poput ovog.

Kako je stranica YourSites123.com i otimanje preglednika utjecalo na moj sistem?

Program YourSites123.com ne može se naći na internetu i ne može se preuzeti direktno sa službene stranice nekog programa. To znači da ovaj program obično putuje u paketu s drugim programima (u većini slučajeva radi se o besplatnim programima) i instalira se na računalo bez znanja korisnika. Glavna stvar za sigurno instaliranje je biti oprezan i bez žurbe proučiti svaki korak instalacije. Također, morate izbjegavati instaliranje uz pomoć “Zadanog” ili “Standardnog” načina instalacije. Umjesto toga, uvijek odaberite “Napredan” ili “Prilagođeni” (“Advanced” ili “Custom”) način. nakon toga morate poništiti odabir sumnjivih ponuda preko kojih možete besplatno dobiti dodatni software.

U slučaju da se virus YourSites123.com već pojavio u vašem web pregledniku, ne smijete čekati, već ga ukloniti čim prije. Da bi pronašli vodič za uklanjanje, nastavite s čitanjem sljedeće stranice.

Postoji mogućnost da smo povezani sa proizvodima koje preporučamo na ovoj stranici. Puno razotkrivanje nalazi se u Pravilima korištenja. Preuzimanjem bilo kojeg sadržaja danog od strane Anti-spyware softvera za uklanjanje Virus YourSites123.com slažete se sa našim pravila privatnosti i ugovor o korištenju.
SpyHunter se preporučuje za deinstalaciju Virus YourSites123.com. Besplatan skener omogućava vam da provjerite je li vaš PC zaražen ili nije. Ako morate ukloniti malware program, morate kupiti licenciranu verziju SpyHunter alata za uklanjanje malware programa.

Više informacija o ovom programu može se pronaći u kritici SpyHunter.

Ako ste odlučili odabrati neki drugi anti-spyware program, deinstalirajte SpyHunter sa svog računala.
Webroot SecureAnywhere AntiVirus je preporučen alat za deinsalaciju Virus YourSites123.com. 

Trebali biste potvrditi korištenje besplatne probe programa da otkriva trenutnu verziju parazita.
preko 40.000.000 preuzimanja!
ALternativni Softver
Malwarebytes Anti Malware
Testirali smo efikasnost Malwarebytes Anti Malware u uklanjanju Virus YourSites123.com (2016-01-12)
Reimage
Testirali smo efikasnost Reimage u uklanjanju Virus YourSites123.com (2016-01-12)

Vodič za uklanjanje na drugim jezicimaLajkaj nas na Facebook-u