Ljestvica ozbiljnosti:  
  (10/100)

Uklonite virus TradeAdExchange

123

Molim vas da mi pomognete u rješavanju problema s računalom! Konstantno mi se prikazuju reklame programa TradeAdExchange. Te sumnjive ponude konstantno se pojavljuju u pop-up prozorima i predlažu mi ažuriranje programa ili besplatno instaliranje novih aplikacija za koje nikad nisam čuo. Jesam li u pravu ako mislim da ne bih trebao vjerovati tim ponudama? Što mi možete reći o mom problemu?

Opće informacije o programu TradeAdExchange:

Otimač TradeAdExchange računalni je parazit koji u većoj mjeri može pogoršati vaše iskustvo tijekom surfanja internetom. To je potencijalno nepoželjan program (potentially unwanted program, PUP) koji obično nastoji instalirati svoje ekstenzije u web preglednike koji se nalaze na računalu žrtve. Jednom kad to učini, on će odmah početi s nametljivim aktivnostima. Kad surfate internetom, ovaj adware program većinom će vam slati pop-up reklame ili reklame koje se otvaraju u novoj kartici (tab).

Uobičajeno je da se oglasi virusa TradeAdExchange pojavljuju svaki put kad korisnik klikne na neki nasumičan link i otvara novu stranicu. Ove notifikacije obično nude instaliranje besplatnih programa ili zakrpi. Većinom se predlaže ažuriranje Java ili Flash playera. Povrh toga, ako ste zaraženi virusom TradeAdExchange, možda ćete također doživjeti preusmjeravanja prema sumnjivim domenama. Budite pažljivi jer prodavači sigurnosnih usluga tvrde da ovaj sumnjivi software često promovira opasne aplikacije, pa čak i malware programe. Nije potrebno posebno naglasiti da NE SMIJETE instalirati sumnjivi software koji stiže iz sumnjivog izvora. Nitko ne može garantirati da ćete dobiti siguran program, pa zašto onda riskirati?

Da bi u potpunosti uklonili ovu sumnjivu aplikaciju koja je korisnicima poznata kao “Trade Exchange”, “Trade and exchange”, itd.,računalni stručnjaci preporučuju upotrebu automatske metode uklanjanja. Preporučujemo vam instaliranje anti-malware aplikacije, npr. programa SpyHunter, kojim možete skenirati kompletan sistem, pronaći i obrisati opasne računalne prijetnje koje se mogu skrivati duboko u sistemu.

TradeAdExchange adware displaying dangerous suggestions to install questionable software

Kako se mogu zaraziti virusom TradeAdExchange?

Ovaj program upitne kvalitete može neprimjetno napasti vaš sistem, a to se NE SMIJE tolerirati. Preuzimanje kontrole obično se događa u slučaju da korisnik računala ne poštuje određena pravila za instalaciju programa. Ovakav i njemu slični programi obično se šire internetom kao dodaci drugim freeware ili shareware programima, pa je iznimno važno biti pažljiv prilikom instalacije takvih aplikacija na vlastiti sistem. Imamo nekoliko savjeta kako instalirati software na pravilan način:

  1. Preuzimajte software sam iz povjerljivih i sigurnih izvora. Ako niste sigurni da je stranica s koje preuzimate neki program pouzdana, pročitajte povratne informacije drugih korisnika ili te informacije potražite na raznim internetskim forumima.
  2. Jednom kad preuzmete program, morate ka instalirati pažljivo. Pobrinite se da pročitate svaku stavku i izjavu o instalacijskom programu i nemojte ignorirati Uvjete korištenja i Izjavu o privatnosti. Ti dokumenti obično otkrivaju informacije o tome uključuje li program dodatne aplikacije trećih strana ili ne.
  3. Odaberite dobar način instalacije. Nemojte birati tradicionalnu Osnovnu/Standardnu/Zadanu (Basic/Standard/Default), već odaberite Prilagođenu ili Naprednu (Custom ili Advanced) metodu. Tradicionalne metode instalacije obično prikrivaju potvrdu instalacije opcionalnih komponenti, ako one postoje. Druge dvije metode dopuštaju korisniku da ne odabere unaprijed ponuđen izbor.

Ako ste primijetili da je malware TradeAdExchange već napao vaše računalo i sada remeti vaš rad na internetu konstantnim prekidima, ne smijete gubiti vrijeme, već morate potražiti rješenje ovog problema. Ako želite otkriti kako ukloniti virus TradeAdExchange, pročitajte stranicu 2.

Postoji mogućnost da smo povezani sa proizvodima koje preporučamo na ovoj stranici. Puno razotkrivanje nalazi se u Pravilima korištenja. Preuzimanjem bilo kojeg sadržaja danog od strane Anti-spyware softvera za uklanjanje Virus TradeAdExchange slažete se sa našim pravila privatnosti i ugovor o korištenju.
SpyHunter se preporučuje za deinstalaciju Virus TradeAdExchange. Besplatan skener omogućava vam da provjerite je li vaš PC zaražen ili nije. Ako morate ukloniti malware program, morate kupiti licenciranu verziju SpyHunter alata za uklanjanje malware programa.

Više informacija o ovom programu može se pronaći u kritici SpyHunter.

Ako ste odlučili odabrati neki drugi anti-spyware program, deinstalirajte SpyHunter sa svog računala.
Webroot SecureAnywhere AntiVirus je preporučen alat za deinsalaciju Virus TradeAdExchange. 

Trebali biste potvrditi korištenje besplatne probe programa da otkriva trenutnu verziju parazita.
preko 40.000.000 preuzimanja!
ALternativni Softver
Malwarebytes Anti Malware
Testirali smo efikasnost Malwarebytes Anti Malware u uklanjanju Virus TradeAdExchange (2016-01-11)
Reimage
Testirali smo efikasnost Reimage u uklanjanju Virus TradeAdExchange (2016-01-11)

Vodič za uklanjanje na drugim jezicimaLajkaj nas na Facebook-u