Ljestvica ozbiljnosti:  
  (8/100)

Ukloni TuneUp Pro

12

Što je Tuneup Pro?

Tuneup Pro je alat za optimizaciju računala koji može uzrokovati razne aktivnosti na Vašem računalu pokušavajući Vas nagovoriti na kupnju njegove licence. Kao što njegovi razvijači tvrde, ovaj program je dizajniran za povećanje brzine sustava, poboljšanja stabilnosti računala, i održavanje računala bez grešaka. U stvari, stvarno je sposoban ukloniti neke nepotrebne datoteke, ali budite sigurni da to neće ni na koji način poboljšati Vaš sustav. Iako može biti preuzet sa svoje službene stranice, u većini slučajeva putuje pripojen s besplatnim programima i instalira se bez korisnikovog znanja. Jednom kada je instaliran, učita svoje skenere i navodno traži datoteke, loše unose registra i pogreške. Kasnije će prikazati rezultate skeniranja koji će se sastojati od duge liste programa koji trebaju biti uklonjeni. Dok ne možemo otkriti jesu li tii rezultati lažni, trebali biste biti vrlo oprezni s ovim rezultatima jer mogu biti puni legitimnih progeama koji ne utječu na brzinu računala. Stoga, NIKAD mu ne vjerujte i NEMOJTE klikati na ‘Fix now’ ili ‘Remove’ i druge gumbe. Ukoliko ih kliknete, nemojte se iznenaditi nakon preusmjerenja na Tune up Pro web stranicu za kupnju i nagovaranja da kupite njegovu licenciranu inačicu. Kada biste to učinili, ne samo da biste mogli izgubiti novac za beskorisan program, već ćete također otkriti svoje osobne informacije poput detalja o kreditnoj kartici, bankovnom računu i lozinkama, upitnoj tvrtci. Stoga, ne ostavljajte Tuneup Pro na svom računalu! Ukoliko se već ušuljao unutra, poduzmite potrebne akcije i uklonite ga bez premišljanja.

Kako Tuneup Pro može oteti moje računalo?

Kao što smo već spomenuli, korisnici koji su  uvjereni da je ovo korisan alat, mogu ga preuzeti s njegove službene stranice. Iako se to događa vrlo često, mnogo je slučajeva gdje se ovaj optimizer računala pojavio na sustavu nakon preuzimanja raznih besplatnih i javnih programa. To je zato što je integriran u razne besplatne programe, poput upravitelja preuzimanjima ili softvera za prijenos videa. Na ovaj način je Tuneup Pro u mogućnosti širiti se naveliko i nasamariti ljude u kupnju ovog varljivog programa. Ukoliko ne želite iskusiti usporavanja sustava i neprestano biti ometani skeniranjima i pop-up reklamama, trebali biste biti pažljiviji kod instalacije besplatnih programa. Uvijek odaberite Naprednu ili Prilagođenu opciju instalacije, pažljivo sve pročitajte i odznačite prijedloge da instalirate dodatne programe. Ukoliko je ovaj nametljiv računalni optimizer već infiltrirao Vaš sustav iza Vaših leđa, možete biti suočeni s poteškoćama kada ga uklanjanje jer se štiti od uklanjanja i možda nećete pronaći njegov deinstaler. Osim toga, poznato je da Tuneup Pro često uz sebe instalira Reimage Plud, stoga ćete možda morati ukloniti oba. Preporučamo korištenje reputabilnog anti-spyware programa koji će pronaći sve potencijalno nepoželjne programe i automatski ih ukloniti.

Kako ukloniti Tuneup Pro virus sa svog računala?

Preporučeno je korištenje reputabilnog anti-spyware programa kada pokušavate ukloniti TuneUp Pro sa sustava, jer se može skrivati od Vas u raznim mjestima. Osim toga, ovo će Vam pomoći ne samo ukloniti ovaj program, već će Vam pomoći riješiti se i ostalih potencijalno nepoželjnih programa koji se možda skrivaju u Vašem računalnom sustavu. Pokušajte koristiti SpyHunter ili [rev id?=”STOPzilla”] kako biste eliminirali sve potencijalno nepoželjne programe sa sustava. Naravno, također možete koristiti korake za ručno uklanjanje Tuneup Pro sa svog računala:

  • Kliknite Start → Upravljačka ploča → Programi i značajke (ukoliko koristite Windows XP, kliknite na Dodaj/ukloni programe).
  • Ovdje, potražite Tuneup Pro.
  • Uklonite njega i ostale upitne programe.
  • Kliknite U redu kako biste spremili ove promjene.

Ukoliko koristite Windows 8, kliknite desnom tipkom miša na donji lijevi kut ekrana. Jednom kada se Početni zaslon pojavi, odaberite Upravljačku ploču i Ukloni program.

Automatsko uklanjanje

Postoji mogućnost da smo povezani sa proizvodima koje preporučamo na ovoj stranici. Puno razotkrivanje nalazi se u Pravilima korištenja. Preuzimanjem bilo kojeg sadržaja danog od strane Anti-spyware softvera za uklanjanje TuneUp Pro slažete se sa našim pravila privatnosti i ugovor o korištenju.
uradi sada!
Preuzmi
uklanjač za TuneUp Pro Sreća
Zagarantirana
Preuzmi
uklanjač za TuneUp Pro
Kompatibilan sa Microsoft Windows Kompatibilan sa OS X
SpyHunter se preporučuje za deinstalaciju TuneUp Pro. Besplatan skener omogućava vam da provjerite je li vaš PC zaražen ili nije. Ako morate ukloniti malware program, morate kupiti licenciranu verziju SpyHunter alata za uklanjanje malware programa.

Više informacija o ovom programu može se pronaći u kritici SpyHunter.

Ako ste odlučili odabrati neki drugi anti-spyware program, deinstalirajte SpyHunter sa svog računala.
Webroot SecureAnywhere AntiVirus je preporučen alat za deinsalaciju TuneUp Pro. 

Trebali biste potvrditi korištenje besplatne probe programa da otkriva trenutnu verziju parazita.
preko 40.000.000 preuzimanja!
ALternativni Softver
Malwarebytes Anti Malware
Testirali smo efikasnost Malwarebytes Anti Malware u uklanjanju TuneUp Pro (2015-07-31)
Reimage
Testirali smo efikasnost Reimage u uklanjanju TuneUp Pro (2015-07-31)
TuneUp Pro fotografija
TuneUp Pro fotografija

Vodič za uklanjanje na drugim jezicimaLajkaj nas na Facebook-u