Ljestvica ozbiljnosti:  
  (8/100)

TuneUp Pro. Kako ukloniti? (Vodič za deinstalaciju)

od Jake Doevan - - | Tip: Otimač preglednika

Što je Tuneup Pro?

Tuneup Pro je alat za optimizaciju računala koji može uzrokovati razne aktivnosti na Vašem računalu pokušavajući Vas nagovoriti na kupnju njegove licence. Kao što njegovi razvijači tvrde, ovaj program je dizajniran za povećanje brzine sustava, poboljšanja stabilnosti računala, i održavanje računala bez grešaka. U stvari, stvarno je sposoban ukloniti neke nepotrebne datoteke, ali budite sigurni da to neće ni na koji način poboljšati Vaš sustav. Iako može biti preuzet sa svoje službene stranice, u većini slučajeva putuje pripojen s besplatnim programima i instalira se bez korisnikovog znanja. Jednom kada je instaliran, učita svoje skenere i navodno traži datoteke, loše unose registra i pogreške. Kasnije će prikazati rezultate skeniranja koji će se sastojati od duge liste programa koji trebaju biti uklonjeni. Dok ne možemo otkriti jesu li tii rezultati lažni, trebali biste biti vrlo oprezni s ovim rezultatima jer mogu biti puni legitimnih progeama koji ne utječu na brzinu računala. Stoga, NIKAD mu ne vjerujte i NEMOJTE klikati na ‘Fix now’ ili ‘Remove’ i druge gumbe. Ukoliko ih kliknete, nemojte se iznenaditi nakon preusmjerenja na Tune up Pro web stranicu za kupnju i nagovaranja da kupite njegovu licenciranu inačicu. Kada biste to učinili, ne samo da biste mogli izgubiti novac za beskorisan program, već ćete također otkriti svoje osobne informacije poput detalja o kreditnoj kartici, bankovnom računu i lozinkama, upitnoj tvrtci. Stoga, ne ostavljajte Tuneup Pro na svom računalu! Ukoliko se već ušuljao unutra, poduzmite potrebne akcije i uklonite ga bez premišljanja.

Kako Tuneup Pro može oteti moje računalo?

Kao što smo već spomenuli, korisnici koji su uvjereni da je ovo korisan alat, mogu ga preuzeti s njegove službene stranice. Iako se to događa vrlo često, mnogo je slučajeva gdje se ovaj optimizer računala pojavio na sustavu nakon preuzimanja raznih besplatnih i javnih programa. To je zato što je integriran u razne besplatne programe, poput upravitelja preuzimanjima ili softvera za prijenos videa. Na ovaj način je Tuneup Pro u mogućnosti širiti se naveliko i nasamariti ljude u kupnju ovog varljivog programa. Ukoliko ne želite iskusiti usporavanja sustava i neprestano biti ometani skeniranjima i pop-up reklamama, trebali biste biti pažljiviji kod instalacije besplatnih programa. Uvijek odaberite Naprednu ili Prilagođenu opciju instalacije, pažljivo sve pročitajte i odznačite prijedloge da instalirate dodatne programe. Ukoliko je ovaj nametljiv računalni optimizer već infiltrirao Vaš sustav iza Vaših leđa, možete biti suočeni s poteškoćama kada ga uklanjanje jer se štiti od uklanjanja i možda nećete pronaći njegov deinstaler. Osim toga, poznato je da Tuneup Pro često uz sebe instalira Reimage Plud, stoga ćete možda morati ukloniti oba. Preporučamo korištenje reputabilnog anti-spyware programa koji će pronaći sve potencijalno nepoželjne programe i automatski ih ukloniti.

Kako ukloniti Tuneup Pro virus sa svog računala?

Preporučeno je korištenje reputabilnog anti-spyware programa kada pokušavate ukloniti TuneUp Pro sa sustava, jer se može skrivati od Vas u raznim mjestima. Osim toga, ovo će Vam pomoći ne samo ukloniti ovaj program, već će Vam pomoći riješiti se i ostalih potencijalno nepoželjnih programa koji se možda skrivaju u Vašem računalnom sustavu. Pokušajte koristiti Reimage ili [rev id?=”STOPzilla”] kako biste eliminirali sve potencijalno nepoželjne programe sa sustava. Naravno, također možete koristiti korake za ručno uklanjanje Tuneup Pro sa svog računala:

  • Kliknite Start → Upravljačka ploča → Programi i značajke (ukoliko koristite Windows XP, kliknite na Dodaj/ukloni programe).
  • Ovdje, potražite Tuneup Pro.
  • Uklonite njega i ostale upitne programe.
  • Kliknite U redu kako biste spremili ove promjene.

Ukoliko koristite Windows 8, kliknite desnom tipkom miša na donji lijevi kut ekrana. Jednom kada se Početni zaslon pojavi, odaberite Upravljačku ploču i Ukloni program.

Ponuda
uradi sada!
Preuzmi
Reimage (program za uklanjanje) Sreća
Zagarantirana
Preuzmi
Reimage (program za uklanjanje) Sreća
Zagarantirana
Kompatibilan sa Microsoft Windows Supported versions Kompatibilan sa OS X Supported versions
Što učiniti ako nije uspjelo?
Ako niste uspjeli ukloniti štetu izazvanu virusom uz pomoć Reimage, postavite pitanje našem timu za podršku i navedite što je više moguće detalja.
Preporučujemo Reimage da biste uklonili štetu izazvanu virusom. Besplatan skener omogućava vam da provjerite je li vaš PC zaražen ili nije. Ako morate ukloniti malware program, morate kupiti licenciranu verziju Reimage alata za uklanjanje malware programa.
TuneUp Pro fotografija
TuneUp Pro fotografija

O autoru

Jake Doevan
Jake Doevan - Život je prekratak da bi se trošio na borbu s virusima

Ukoliko Vam je ovaj besplatan vodič za uklanjanje pomogao i zadovoljni ste našom uslugom, molimo Vas da razmislite o doniranju kako bi ova usluga opstala. Čak i najmanja cifra će biti cijenjena.

Kontaktiraj Jake Doevan
O tvrtci Esolutions

Izvor: https://www.2-spyware.com/remove-tuneup-pro.html

Vodič za uklanjanje na drugim jezicima