Ljestvica ozbiljnosti:  
  (17/100)

Total System Care. Kako ukloniti? (Vodič za deinstalaciju)

od Jake Doevan - - | Tip: Otimač preglednika

Što je to Total System Care?

Total System Care sumnjivi je program koji ćete na svoje računalo preuzeti samo ako dva puta o tome razmislite. Da, ovaj program ponaša se kao aplikacija za optimizaciju kao što je i obećano, a traži zastarjele unose u registar, beskorisne datoteke i slične otpatke koji se mogu naći u svakom sistemu. No, vjeruje se da ovaj program pretjeruje u prikazivanju upozorenja koja teško da će otkriti pravo stanje vašeg PC-ja i natjerati ga da radi brže. Uz to, Total System Care može početi prikazivati svoje skenere svaki put kad pokrenete svoje računalo, pa se može pretvoriti u vrlo dosadan program koji, umjesto da vam pomogne, stvara probleme u sistemu. Nećete vidjeti samo upozorenja koja vas obavještavaju o problemima s vašim PC-jem, već i različite komercijalne oglase trećih strana. Osim toga, ova aplikacija ne uklanja zastarjele unose u registar sve dok ne kupite licenciranu verziju. Molimo vas, NEMOJTE unositi podatke vaše kartice i NEMOJTE plaćati licenciranu verziju programa Total System Care jer ćete uzalud potrošiti svoj novac. Ako stvarno mislite da vaš PC radi sporije nego inače, morate ga skenirati renomiranim anti-spyware programom i iz sistema ukloniti maliciozne programe. To će vam pomoći u uklanjanju nepotrebnih datoteka i povećanju brzine vašeg PC-ja.

Kako se Total System Care može infiltrirati u moje računalo?

Total System Care može se preuzeti sa službene stranice programa ili nekih drugih stranica koje promoviraju alate za optimizaciju PC-ja i slične aplikacije. Međutim, kao što smo već naveli, morate dva puta razmisliti prije nego preuzmete ovaj program na računalo jer ima više negativnih nego pozitivnih strana. Uz to, ovo nije jedini način na koji se ova aplikacije može pojaviti na računalu. Ona se također može pojaviti u sistemu nakon preuzimanja nekog drugog programa. U većini slučajeva, Total System Care širi se uz pomoć besplatnih programa, kao što je software za snimanje/emitiranje video materijala, download manageri, programi za kreiranje PDF datoteka i slične aplikacije. Zbog toga uvijek morate pratiti instalaciju takvih programa biranjem “Prilagođene” ili “Napredne” (“Custom” ili “Advanced”) metode instalacije freeware programa. Jednom kad to učinite, pažljivo pratite svaki korak instalacije i tražite rečenicu kojom vam se nudi preuzimanje programa Total System Care na vaše računalo. Naravno, možda uopće nećete imati pojma o toma odakle dolazi ovaj sumnjivi program jer postoje deseci besplatnih programa koji korisnicima ne dopuštaju poništavanje odabira “opcionalnih downloada”. Ako ste primijetili da Total System Care inicira konstantno skeniranje, prikazuje upozorenja i slične neugodnosti na računalu, morate skenirati računalo renomiranim anti-spyware programom i ukloniti taj program. Za više informacija o tom postupku, pratite vodič koji slijedi:

Kako ukloniti Total System Care?

Preporučujemo vam da uklonite program Total System care iz sistema, pogotovo ako nemate pojma odakle je došla ova aplikacija. Da bi to učinili, skenirajte računalo renomiranim anti-spyware programom, kao što je Reimage ili Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus,ili pratite sljedeće korake:

  • Kliknite na StartControl PanelPrograms and Features (ako ste korisnik Windowsa Xp, kliknite na Add/Remove Programs).
  • Ovdje potražite Total System Care.
  • Deinstalirajte ga, kao i ostale sumnjive programe.
  • Kliknite na OK i pohranite promjene.

Ako ste korisnik Windowsa 8, tada kliknite desnom tipkom miša u donji lijevi kut ekrana. Kad se pokaže Quick Access Menu, odaberite Control Panel, pa Uninstall a Program.

Postoji mogućnost da smo povezani sa proizvodima koje preporučamo na ovoj stranici. Puno razotkrivanje nalazi se u Pravilima korištenja. Preuzimanjem bilo kojeg sadržaja danog od strane Anti-spyware softvera za uklanjanje Total System Care slažete se sa našim pravila privatnosti i ugovor o korištenju.
uradi sada!
Preuzmi
Reimage (program za uklanjanje) Sreća
Zagarantirana
Preuzmi
Reimage (program za uklanjanje) Sreća
Zagarantirana
Kompatibilan sa Microsoft Windows Kompatibilan sa OS X
Što učiniti ako nije uspjelo?
Ako niste uspjeli ukloniti infekciju upotrebom programa Reimage, postavite pitanje našem timu za podršku korisnicima i pri tom navedite što je moguće više detalja.
Reimage se preporučuje za deinstalaciju Total System Care. Besplatan skener omogućava vam da provjerite je li vaš PC zaražen ili nije. Ako morate ukloniti malware program, morate kupiti licenciranu verziju Reimage alata za uklanjanje malware programa.
Više informacija o ovom programu može se pronaći u kritici Reimage.
Mediji spominju Reimage
Total System Care fotografija
Total System Care fotografija

O autoru

Jake Doevan
Jake Doevan - Život je prekratak da bi se trošio na borbu s virusima

Ukoliko Vam je ovaj besplatan vodič za uklanjanje pomogao i zadovoljni ste našom uslugom, molimo Vas da razmislite o doniranju kako bi ova usluga opstala. Čak i najmanja cifra će biti cijenjena.

Kontaktiraj Jake Doevan
O tvrtci Esolutions

Vodič za uklanjanje na drugim jezicima