Ljestvica ozbiljnosti:  
  (15/100)

Ukloni Systheal Optimizer

od Linas Kiguolis - - | Tip: Otimač preglednika

Što je to Systheal Optimizer?

Systheal Optimizer još je jedna aplikacija koja garantira da će pomoći korisnicima da ubrzaju svoja računala. Nažalost, nakon što smo je testirali na nekoliko računala, mislimo da ta aplikacija teško može učiniti ono što je obećano, a vi ne bi smjeli platiti za njenu “licenciranu” ili “punu” verziju. Čini se da ovaj program funkcionira kao tipičan scareware koji počinje s upozorenjima korisnicima o raznim problemima na njihovim sistemima čim se nađe na računalu. Nakon toga, program nudi eliminaciju tih problema i tvrdi da će vam pomoći povećati radnu brzinu vašeg PC-ja. Naravno, tu mogućnost ćete dobiti tek kad kupite “licenciranu” verziju… Nažalost, glavna stvar koju ljudi koji su već kupili Systheal Optimizer ne znaju, činjenica je da program obavještava samo o malom dijelu zastarjelih unosa u registar i sličnim problemima. Ako ih uklonite, nećete ubrzati vaš PC, pa zato nema potrebe za plaćanjem pune verzije programa Systheal Optimizer. Usput, moći ćete primijetiti reklame koje se odjednom pojavljuju jer se ovaj programa aktivno širi uz pomoć freeware i shareware aplikacija. U tom slučaju, morate ukloniti Systheal Optimizer iz vašeg sistema jer nikad ne znate kakve promjene može inicirati na vašem računalu.

Kako se Systheal Optimizer može infiltrirati u moje računalo?

Systheal Optimizer promovira se na raznim web stranicama za download, kao i na vlastitoj službenoj stranici systheal.com na kojoj se tvrdi da je ovaj program iznimno vrijedan alat za korisnike koji traže povećanje brzine rada svog računala. Naravno, kao što smo već ranije rekli, morate dva put razmisliti prije nego instalirate Systheal Optimizer na vaše računalo. Bez obzira na to što izgleda bezopasno, probna verzija ovog programa nema deinstalaciju, pa bi mogli imati ozbiljnih problema kad pokušate ukloniti ovaj program. Nažalost, čini se da su developeri Systheal Optimizera također počeli koristiti još jednu metodu za širenje svog optimizacijskog alata. Metoda se naziva bundling i ne može se zamisliti bez freeware i shareware programa. Ako želite izbjeći infiltraciju ovog, ali i drugih sumnjivih programa, budite na oprezu pri preuzimanju besplatnih aplikacija na računalo. Posebno bi trebali biti pažljivi prilikom instalacije download managera, programa za kreiranje PDF datoteka i sličnih aplikacija. Ako Systheal Optimizer neprimjetno uđe u vaše računalo, počet će vam se prikazivati reklame i notifikacije. Molimo vas da ih ignorirate jer bi mogli izgubiti novac. Ako mislite da je vaše računalo sporije nego prije, potražite pouzdanije programe.

Kako ukloniti Systheal Optimizer?

Imate dvije mogućnosti za eliminaciju Systheal Optimizera iz vašeg računala. Možete deinstalirati aplikaciju iz sistema, baš kao i svaki drugi program ili je ukloniti uz pomoć programa koje vam preporučujemo. Ako želite izbjeći da vam u sistemu ostanu neke sumnjive datoteke i ostaci Systheal Optimizera, morate odabrati automatsko uklanjanje. Tu ćemo vam preporučiti Reimage, SpyHunter 5Combo Cleaner ili Malwarebytes.

Za ručno uklanjanje Systheal Optimizera, preporučujemo vam da pratite sljedeće korake:

  • Kliknite na StartControl PanelPrograms and Features (ako koristite Windows XP, kliknite na Add/Remove Programs).
  • Ovdje potražite Systheal Optimizer.
  • Deinstalirajte ga, zajedno s ostalim sumnjivim programima.
  • Kliknite na OK da bi spremili promjene.

Ako koristite Windows 8, kliknite desnom tipkom miša u donji lijevi kut ekrana. Kad se pokaže Quick Access Menu, odaberite Control Panel, pa nakon toga Uninstall a Program.

Ponuda
uradi sada!
Preuzmi
Reimage (program za uklanjanje) Sreća
Zagarantirana
Preuzmi
Reimage (program za uklanjanje) Sreća
Zagarantirana
Kompatibilan sa Microsoft Windows Supported versions Kompatibilan sa OS X Supported versions
Što učiniti ako nije uspjelo?
Ako niste uspjeli ukloniti štetu izazvanu virusom uz pomoć Reimage, postavite pitanje našem timu za podršku i navedite što je više moguće detalja.
Preporučujemo Reimage da biste uklonili štetu izazvanu virusom. Besplatan skener omogućava vam da provjerite je li vaš PC zaražen ili nije. Ako morate ukloniti malware program, morate kupiti licenciranu verziju Reimage alata za uklanjanje malware programa.
Systheal Optimizer fotografija
Systheal Optimizer fotografija

O autoru

Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Ukoliko Vam je ovaj besplatan vodič za uklanjanje pomogao i zadovoljni ste našom uslugom, molimo Vas da razmislite o doniranju kako bi ova usluga opstala. Čak i najmanja cifra će biti cijenjena.

Kontaktiraj Linas Kiguolis
O tvrtci Esolutions

Izvor: https://www.2-spyware.com/remove-systheal-optimizer.html

Vodič za uklanjanje na drugim jezicima