Ljestvica ozbiljnosti:  
  (14/100)

System Speed Up. Kako ukloniti? (Vodič za deinstalaciju)

od Ugnius Kiguolis - - | Tip: Otimač preglednika

Što je to System Speed Up?

System Speed Up još je jedan program razvijen od strane tvrtke Systweak Software. Tvrtka je također autor aplikacija poput sumnjive Advanced Disk Recovery i još nekih sličnih. Bez obzira na to što se svi ti programi reklamiraju kao korisni alati sposobni za poboljšanje brzine računala, uklanjanje virusa i optimiziranje sistemskih performansi, definitivno morate dva puta razmisliti prije instalacije bilo kojeg od takvih programa na vaš PC. Zašto to govorimo? Glavni razlog za izbjegavanje programa System Speed Up, kao i ostalih alata za optimizaciju PC-ja, je njihovo oslanjanje na obmanjujuće marketinške tehnike. Te tehnike imaju samo jedan cilj – ostvarivanje zarade. Ako ste već preuzeli probnu verziju tog programa, već ste mogli primijetiti konstantno skeniranje sistema koje javlja o desecima loših unosa u registar računala. Možda vam se čini da će vaše računalo nakon uklanjanja tih unosa i ostalih nepotrebnih datoteka raditi brže nego prije, ipak biste trebali prestati sanjati o tome. Ovaj program će “popraviti” vaše računalo uklanjanjem unosa u registar tek nakon što pristanete platiti za njegovu licencu. Za eliminiranje bilo kojeg problema u sistemu tražit će vas da platite 29.95 dolara. Mislimo da ne biste trebali upisati podatke svoje kreditne kartice i platiti taj iznos jer uklanjanje stotina loših registara ne može povećati brzinu računala. To se može postići eliminiranjem tisuća loših registara i datoteka koji su ostali nakon što instalirate i deinstalirate neki program na računalo. Usput, ovaj program će možda prikazati sumnjive greške i tako vas ohrabriti u odluci da ga kupite u punoj verziji, pa je uvijek dobro više puta provjeriti svaku notifikaciju.

Kako se virus System Speed Up može pojaviti na mojem računalu?

Program System Speed Up može se preuzeti s raznih stranica za download ili preko poruke upozorenja koja prijavljuje probleme računala i nudi besplatnu provjeru sistema. Ako vas se nagovara da provjerite ima li vaše računalo grešaka u registru i sličnih problema, klonite se takvih oglasa jer vas na prevaru mogu natjerati da instalirate program koji nastoji od vas samo dobiti novac za licencu. Zapamtite, programi kao što je System Speed Up teško mogu detektirati SVE greške u registru. Da, oni mogu detektirati nekoliko stotina njih, ali njihova eliminacije neće pokazati vidljivi efekt na brzini vašeg PC-ja. Zbog toga preporučujemo da dva put razmislite prije kupnje programa System Speed Up. Da bi ga uklonili iz sistema, pratite upute iz vodiča koji slijedi:

Kako ukloniti System Speed Up?

Da zaključimo raspravu, ovaj program nikako ne predstavlja opasnost za vaše računalo. No, u sistem može ući neprimjetno i tada inicirati razne nepoželjne i naporne aktivnosti koje služe isključivo za zaradu. Ako ne želite trošiti novac na sumnjive programe, morate se kloniti takvih reklama. Da bi deinstalirali System Speed Up, preporučujemo da provedete sljedeće korake:

  1. Kliknite na Start -> Control Panel -> Uninstall a Program.
  2. Kad se nađete u meniju Add/Remove Programs/Uninstall a Program, potražite System Speed Up.
  3. Kliknite na ‘Uninstall’ i nakon toga OK da bi spremili promjene.

Nakon deinstalacije programa morate također skenirati računalo ažuriranom verzijom anti-spyware programa i pobrinuti se da na PC-ju nema niti jedne sumnjive aplikacije. Za to vam možemo preporučiti korištenje programa Reimage ili Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner.

Ponuda
uradi sada!
Preuzmi
Reimage (program za uklanjanje) Sreća
Zagarantirana
Preuzmi
Reimage (program za uklanjanje) Sreća
Zagarantirana
Kompatibilan sa Microsoft Windows Supported versions Kompatibilan sa OS X Supported versions
Što učiniti ako nije uspjelo?
Ako niste uspjeli ukloniti štetu izazvanu virusom uz pomoć Reimage, postavite pitanje našem timu za podršku i navedite što je više moguće detalja.
Preporučujemo Reimage da biste uklonili štetu izazvanu virusom. Besplatan skener omogućava vam da provjerite je li vaš PC zaražen ili nije. Ako morate ukloniti malware program, morate kupiti licenciranu verziju Reimage alata za uklanjanje malware programa.
System Speed Up fotografija
System Speed Up fotografija

O autoru

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Stručnjak za uklanjanje malware programa

Ukoliko Vam je ovaj besplatan vodič za uklanjanje pomogao i zadovoljni ste našom uslugom, molimo Vas da razmislite o doniranju kako bi ova usluga opstala. Čak i najmanja cifra će biti cijenjena.

Kontaktiraj Ugnius Kiguolis
O tvrtci Esolutions

Izvor: https://www.2-spyware.com/remove-system-speed-up.html

Vodič za uklanjanje na drugim jezicima