Ljestvica ozbiljnosti:  
  (95/100)

System Doctor 2014. Kako ukloniti? (Vodič za deinstalaciju)

od Jake Doevan - - | Tip: Virusi

System Doctor 2014 je zlonamjeran program iz ‘rogue anti-spyware’ kategorije. Tipično je raširen preko inficiranih web stranica, spama, besplatnih programa i slično. Čim ovaj virus infiltrira računalo, počinje prikazivati da je sustav inficiran i da bi korisnik trebao kupiti njegovu licencu kako bi ga zaštitio. U stvari, prava istina iza ovog je totalno drukčija. System Doctor 2014 nije sposoban otkriti nikakve prijetnje i prikazuje samo krivotvorena upozorenja koja obavještavaju o nestvarnim problemima. Jedina stvar koju traži jest da ukradne novac od svojih žrtvi. Molimo Vas, ne dijelite svoj novac s njima i nemojte podržavati njihove buduće zločine. Visoko preporučamo da uklonite probnu verziju System Doctor 2014. Za to preporučamo korištenje automatiziranog sigurnosnog softvera, koji je sposoban eliminirati svaku inficiranu datoteku sa sustava.

how can i get infected with System Doctor 2014?

System Doctor 2014 je distribuiran preko trojanskih konjeva koji lako mogu infiltrirati sustav preko pronađenih nesigurnih slabih točaka. Jednom kada takav virus uđe unutra, donosi zlonamjerne komponente i mijenja sustav kako bi pokrenuo program čim ponovo pokrenete računalo. Ovo znači da ćete biti prekidani dosadnim System Doctor 2014 svaki puta kada zappčnete sesiju pretraživanja. Kao rezultat, scam aplikacije počinju prikazivati lažna upozorenja i lažne skenere koji traže samo jedno – preplašiti korisnike i predložiti potrebu za licenciranom verzijom. Prije nego što padnete na kupnju, trebali biste skenirati svoje računalu reputabilnim anti-spyware programom i vidjeti što je on zapravo. Lako može biti rečeno da će System Doctor 2014 biti označen kao ‘opasan’. Molimo Vas, uklonite ovaj scamware bez razmišljanja.

kako ukloniti System Doctor 2014?

Ukoliko imate System Doctor 2014 na svom računalu, trebali biste ga odmah skenirati ažuriranim anti-spyware programom. Preporučamo korištenje Reimage ili Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner za to. Ukoliko ne možete pokrenuti nijedan od njih, pratite ove korake:

1. Ponovo pokrenite svoje računalo u Sigurnom načinu rada s mrežom. Samo ponovo pokrenite svoje računali i, čim se počne pokretati, neprestano pritiskajte F8.
2. Ulogirajte se kao isti korisnik koji ste bili u normalnom modu Windowsa.
3. Sada kliknite na IE ili drugi preglednik i odaberite ‘Pokreni kao’ ili ‘Pokreni kao administrator’, unesite svoju administratorsku lozinku (ukoliko je potrebno).
4. Unesite ovu poveznicu u svoju adresnu traku: http://undefined/download/hunter.exe i preuzmite program na svoju radnu površinu. Pokrenite ga da bi ubio zlonamjerne procese System Doctor 2014 i uklonio njegove datoteke.

Napokon, ukoliko ste još blokirani, možete unijeti ovaj kod kako bi Vaš virus mislio da ste kupili licencu: AA39754E-715219CE. Kako god, nemojte zaboraviti da ovo ne pomaže kod uklanjanja zlonamjernih datoteka s Vašeg računala. Za to, trebate pokrenuti skeniranje cijelog sustava ažuriranim Reimage.

Ponuda
uradi sada!
Preuzmi
Reimage (program za uklanjanje) Sreća
Zagarantirana
Preuzmi
Reimage (program za uklanjanje) Sreća
Zagarantirana
Kompatibilan sa Microsoft Windows Supported versions Kompatibilan sa OS X Supported versions
Što učiniti ako nije uspjelo?
Ako niste uspjeli ukloniti štetu izazvanu virusom uz pomoć Reimage, postavite pitanje našem timu za podršku i navedite što je više moguće detalja.
Preporučujemo Reimage da biste uklonili štetu izazvanu virusom. Besplatan skener omogućava vam da provjerite je li vaš PC zaražen ili nije. Ako morate ukloniti malware program, morate kupiti licenciranu verziju Reimage alata za uklanjanje malware programa.

Imajte na umu: Potrebna ručna pomoć znači da jedan ili svi uklanjači nisu bili u mogućnosti ukloniti parazite bez ručne intervencije, molimo Vas da pročitate instrukcije za ručno uklanjanje ispod.
System Doctor 2014 fotografija
System Doctor 2014 fotografija

System Doctor 2014 ručno uklanjanje:

Ubij procese:
[random].exe

Obriši datoteke:
[random].exe

O autoru

Jake Doevan
Jake Doevan - Život je prekratak da bi se trošio na borbu s virusima

Ukoliko Vam je ovaj besplatan vodič za uklanjanje pomogao i zadovoljni ste našom uslugom, molimo Vas da razmislite o doniranju kako bi ova usluga opstala. Čak i najmanja cifra će biti cijenjena.

Kontaktiraj Jake Doevan
O tvrtci Esolutions

Izvor: https://www.2-spyware.com/remove-system-doctor-2014.html

Vodič za uklanjanje na drugim jezicima