Ljestvica ozbiljnosti:  
  (10/100)

Uklonite Sale-o reklame

12

Što je Sale-o?

Sale-o je aplikacija vrlo upitne kvalitete koja bi vas mogla negativno iznenaditi uzrokovanjem različitih problema tijekom surfanja internetom. Čim se instalira na vaše računalo, može preuzeti kontrolu nad na svakim od instaliranih internet pretraživača, uključujući Google Chrome, Mozilla Firefox i Internet Explorer. Prvi znak koji ćete primjetiti smanjene su performanse web pretraživača i gomile komercijalnih oglasa na svakoj stranici koju posjetite. Mogli biste naletjeti na razne pop-up ili pop-under reklame, bannere, in-text i mnoge druge oblike oglašavanja koji su ispunjeni raznim kuponima, usporedbama cijena, sniženjima, popustima, itd., bez obzira na to želite li ih vidjeti ili ne. Moramo vas upozoriti da su reklame koje prikazuje Sale-o postavljene zbog jedne jedine namjere – zarade putem oglašavanja. Nažalost, tim reklamama ne može se u potpunosti vjerovati. Iako adware programi nisu maliciozni, cyber kriminalci ih mogu vrlo lako zloupotrijebiti. To znači na neki „Sale-o oglasi“ (op. prev. od engl “Ads by Sale-o”) mogu sadržavati linkove prema malicioznim web stranicama koje mogu biti korištene za distribuciju virusa ili malware programa. Zbog toga, ako želite ostati sigurni, trebali bi se kloniti tog programa i njegovih oglasa. Uz to, virus Sale-o programa može se također povezati i s problemima s privatnošću. Stručnjaci za sigurnost upozoravaju da se isti širi prepun „cookiesa“ i traži način za prikupljanje informacija o vašim navikama pretraživanja interneta koje osobno ne možete identificirati. Da budemo precizniji, virus može prikupiti podatke i stranicama koje posjećujete, podatke koje upisujete, IP adresu, email adresu, informacije koje upisujete u tražilice, itd. Treba imati na umu da takve osobne neidentificirajuće informacije mogu također biti iskorištene za prevaru. Na primjer, prema prikupljenim podacima, treća strana može pripremiti prilagođenu reklamu ili može preplaviti vašu email adresu spamom. Budite pažljivi i nemojte dopustiti ovoj aplikaciji da izazove probleme na vašem računalu i probleme s vašom privatnošću. Da bi je obrisali, probajte koristiti SpyHunter ili neki drugi renomirani anti-spyware program.

Kako Sale-o može preuzeti kontrolu nad mojim računalom?

Sale-o je sumnjiv adware program koji može prodrijeti u vaše računalo bez da od vas direktno traži dozvolu. Možete ga primjetiti da radi na listi u Task Manageru ili Add/Remove Programs listi. Bez obzira gdje ga pronašli, nikada ne bi smjeli ignorirati njegovu prisutnost jer ovaj adware program može izazvati razne probleme. Nemojte nas krivo shvatiti. Sale-o nije maliciozan; međutim, on može preusmjeravati, obmanjujuće reklame i „cookie“-ji mogli bi vas dovesti do infiltracije virusa u vaše računalo ili krađe identita. Zato poduzmite potrebne poteze i riješite ga se. Da bi spriječili instaliranje programa Sale-o i njemu sličnih, pripazite na to da su distribuirani putem raznih sumnjivih metoda. Na primjer, Sale-o može prodrijeti u vaš PC preko spama, inficiranih linkova, lažnih upozorenja za ažuriranje i sličnim stvarima. Međutim, u većini slučajeva, distribuira se korištenjem „bundlinga“, koji je neizostavni dio raznih freeware i shareware programa. Zato, svaki put kad odlučite instalirati neki freeware program, trebate provjeriti je li nadopunjen dodatnim instalacijskim alatima ili nije. Obično je te komponente moguće otkriti kao korisne dodatke pretraživačima, plug-inove, toolbarove ili ekstenzije. Da bi ih pronašli i maknuli iz odabira, trebate izabrati opciju za „Advanced“ ili „Custom“ instalaciju i ne označiti kućice koje potvrđuju njihovu instalaciju. U slučaju da se već skriva na vašem PC-u, ne bi smjeli predugo čekati i odmah ga odstraniti sa sistema. Da bi to učinili, pratite korake sljedećih uputa:

Kako ukloniti virus Sale-o?

Možete ukloniti Sale-o automatski pomoću jednih od ovih programa: SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware. Preporučamo korištenje ovih aplikacija jer one mogu lako obirsati potencijalno neželjene programe i viruse sa svim datotekama i unosima registra koji su povezani s njima.

Postoji mogućnost da smo povezani sa proizvodima koje preporučamo na ovoj stranici. Puno razotkrivanje nalazi se u Pravilima korištenja. Preuzimanjem bilo kojeg sadržaja danog od strane Anti-spyware softvera za uklanjanje Sale-o oglasi slažete se sa našim pravila privatnosti i ugovor o korištenju.
uradi sada!
Preuzmi
uklanjač za Sale-o oglasi Sreća
Zagarantirana
Preuzmi
uklanjač za Sale-o oglasi
Kompatibilan sa Microsoft Windows Kompatibilan sa OS X
SpyHunter se preporučuje za deinstalaciju Sale-o oglasi. Besplatan skener omogućava vam da provjerite je li vaš PC zaražen ili nije. Ako morate ukloniti malware program, morate kupiti licenciranu verziju SpyHunter alata za uklanjanje malware programa.

Više informacija o ovom programu može se pronaći u kritici SpyHunter.

Ako ste odlučili odabrati neki drugi anti-spyware program, deinstalirajte SpyHunter sa svog računala.
Webroot SecureAnywhere AntiVirus je preporučen alat za deinsalaciju Sale-o oglasi. 

Trebali biste potvrditi korištenje besplatne probe programa da otkriva trenutnu verziju parazita.
preko 40.000.000 preuzimanja!
ALternativni Softver
Malwarebytes Anti Malware
Testirali smo efikasnost Malwarebytes Anti Malware u uklanjanju Sale-o oglasi (2015-05-20)
Reimage
Testirali smo efikasnost Reimage u uklanjanju Sale-o oglasi (2015-05-20)
Sale-o oglasi fotografija
Sale-o oglasi fotografija
Brzi meni: Ručni Sale-o Priručnik za uklanjanje reklama
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Uklonite Sale-o iz Windows 7 / Vista / XP sistema

 • Kliknite Start Control Panel Programs and Features (ukoliko ste korisnik Windows XP, kliknite na Add/Remove Programs).

Uklonite Sale-o iz Windows 10 / Windows 8 sistema

 • Ukoliko ste korisnik Windows 10 / Windows 8, kliknite desnom tipkom miša na donji lijevi kut ekrana. Jednom kada se Quick Access Menu pojavi, odaberite Control Panel i Uninstall a Program.
Uklonite Sale-o i srodne programe
 • Ovdje, potražite Sale-o ili bilo koje druge nedavno instalirane sumnjive programe.
 • Uklonite ih te kliknite OK kako biste spremili ove promjene.
Desni klik na svaki sumnjiv unos te odaberite 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Uklonite Sale-o iz Mac OS X sistema

Ako koristite OS X, kliknite na gumb Go u gornjem lijevom kutu ekrana te odaberite Applications.

Kliknite 'Go' i odaberite 'Applications'

Čekajte dok ne vidite mapu Applications i potražite Sale-o ili bilo koje sumnjive programe u njoj. Sada kliknite desnom tipkom miša na svaki od unosa te odaberite Move to Trash.

Kliknite na svaki zlonamjeran unos i odaberite 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Uklonite Sale-o iz Internet Explorer (IE)

Uklonite opasne dodatke
 • Otvorite Internet Explorer, kliknite na ikonu Alata (IE meni) u gornjem desnom kutu preglednika te odaberite Manage Add-ons.
Kliknite na ikonu menija te odaberite 'Manage add-ons'
 • Vidjet ćete Manage Add-ons prozor. Ovdje, potražite Sale-o te ostale sumnjive dodatke. Zaustavite ove unose klikom na Disable:
Desni klik na svaki od zlonamjernih unosa te odaberite 'Disable' Promijenite svoju početnu stranicu ukoliko ju je virus promijenio:
 • Kliknite na ikonu alata (meni) u gornjem desnom kutu preglednika te odaberite Internet Options. Ostanite u General prozoru.
 • Ovdje, uklonite zlonamjeran URL te unesite željeno ime domene. Kliknite Apply kako biste spremili promjene.
Obrišite zlonamjerne URL adrese, unesite ime željene domene te kliknite 'Apply' kako biste spremili promjene Resetirajte Internet Explorer
 • Kliknite na ikonu alata (meni) ponovo te odaberite Internet options. Idite u Advanced prozor.
 • Ovdje, odaberite Reset.
 • Kada ste u novom prozoru, označite Delete personal settings i ponovo odaberite Reset kako biste završili uklanjanje Sale-o.
Idite na 'Advanced' prozor te kliknite gumb 'Reset'. Sada odaberite 'Delete personal settings' te ponovo kliknite na gumb 'Reset'
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Uklonite Sale-o iz Mozilla Firefox (FF)

Uklonite opasna proširenja
 • Otvorite Mozilla Firefox, kliknite na ikonu menija (gornji desni kut) te odaberite Add-ons Extensions.
Kliknite na ikonu menija te odaberite 'Add-ons'
 • Ovdje, odaberite Sale-o i ostale upitne dodatke. Kliknite Remove kako biste obrisali ove unose.
Odaberite 'Extensions' te potražite zlonamjerne unose. Kliknite na 'Remove' kako biste ih se riješili Resetirajte Mozilla Firefox
 • Kliknite na Firefox meni u gornjem lijevom kutu te kliknite na upitnik. Ovdje, odaberite Troubleshooting Information.
Kliknite na ikonu menija i onda na '?'. Odaberite 'Troubleshooting Information'
 • Sada ćete vidjeti Reset Firefox to its default state poruku s Reset Firefox gumbom. Kliknite na ovaj gumb nekoliko puta te završite uklanjanje Sale-o.
Kliknite na gumb 'Reset Firefox' nekoliko puta
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Uklonite Sale-o iz Google Chrome

Obrišite zlonamjerne dodatke
 • Otvorite Google Chrome, kliknite na ikonu menija (gornji desni kut) te odaberite Tools Extensions.
Kliknite na ikonu menija. Odaberite 'Tools' i 'Extensions'
 • Ovdje odaberite Sale-o te ostale zlonamjerne dodatke te odaberite ikonu koša za smeće kako biste obrisali ove unose.
Potražite zlonamjerne unose i obrišite svakog od njih klikom na ikonu koša za smeće
 • Ponovo kliknite na ikonu menija te odaberite Settings Manage Search engines pod sekcijom Search .
kada ste u 'Settings', odaberite 'Manage search engines...'
 • Kada ste u Search Engines..., uklonite zlonamjerne tražilice. Trebali biste ostaviti samo Google kao svoje željeno ime domene.
Kliknite na 'X' kako biste uklonili zlonamjerne URL adrese Resetirajte Google Chrome
 • Kliknite na ikonu menija u gornjem desnom kutu Vašeg Google Chrome te odaberite Settings.
 • Idite na kraj stranice te kliknite na Reset browser settings.
Kada ste u 'Settings', idite dolje do gumba 'Reset browser settings' te kliknite na njega
 • Kliknite Reset kako biste potvrdili ovu akciju i završili uklanjanje Sale-o.
Kliknite na gumb 'Reset' kako biste završili uklanjanje
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Uklonite Sale-o iz Safari

Uklonite opasna proširenja
 • Otvorite web preglednik Safari te kliknite na Safari u meniju u gornjem lijevom kutu ekrana. Jednom kada učinite ovo, odaberite Preferences.
Kliknite na 'Safari' i odaberite 'Preferences'
 • Ovdje, odaberite Extensions i potražite Sale-o ili ostale sumnjive unose. Kliknite na gumb Uninstall kako biste se riješili svakog od njih.
Idite na 'Extensions' i uklonite zlonamjrne dodatke Resetirajte Safari
 • Otvorite web preglednik Safari te kliknite na Safari u sekciji meni u gornjem lijevom kutu ekrana. Ovdje, odaberite Reset Safari....
Kliknite na 'Safari' i odaberite 'Reset Safari...'
 • Sada ćete vidjeti detaljan dijaloški prozor pun opcija resetiranja. Sve ove opcije su većinom označene, ali možete odabrati koje od njih želite resetirati. Kliknite na gumb Reset kako biste završili proces uklanjanja Sale-o.
Odaberite sve opcije i kliknite na gumb 'Reset'

Kompletno uklanjanje Sale-o ads

Nakon deinstalacije ovog potencijalno nepoželjnog programa i popravljanja svakog od Vaših web preglednika, preporučamo Vam da skenirate svoj računalno sustav reputabilnim anti-spywareom. Ovo će Vam pomoći da se riješite Sale-o tragova registra te će također identificirati srodne parazite ili moguće malware infekcije na Vašem računalu. Za to možete koristiti naše najbolje malware uklanjače: SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware.

Ukoliko Vam je ovaj besplatan vodič za uklanjanje pomogao i zadovoljni ste našom uslugom, molimo Vas da razmislite o doniranju kako bi ova usluga opstala. Čak i najmanja cifra će biti cijenjena.

Vodič za uklanjanje na drugim jezicimaLajkaj nas na Facebook-u