Ljestvica ozbiljnosti:  
  (10/100)

Uklonite Daugava reklame

123

Imali smisla preuzimati program Daugava?

Ne mislimo da je program Daugava vrijedan vaše pažnje. Nakon preuzimanja ove ekstenzije za preglednik na vaše računalo, možda ćete biti neugodno iznenađeni količinom reklama koje ona prikazuje. Naravno, većina korisnika PC-ja instalirat će ovaj program i očekivati da će vidjeti reklame i ponude na računalu. No, oni nemaju pojma da te se notifikacije mogu prikazivati čak i kada korisnik ne koristi računalo za kupovanje preko interneta. Ako se ne volite boriti s reklamama u trenucima kad čitate vijesti ili posjećujete stranice sa zabavnim sadržajem, bilo bi dobro zaobići ovaj dodatak pregledniku. Također, ne možemo garantirati da ćete nakon što kliknete na reklamu programa Daugava doći u priliku uštedjeti novac. U većini slučajeva, te reklame se prikazuju da bi preusmjerile korisnike na određene web stranice kojima se pokušava povećati popularnost ili broj posjetitelja. Uz to, moramo vas upozoriti na posljednju verziju, Daugava 2.0.0.701, koja vas može preusmjeriti na stranicu koja se smatra nesigurnom. Da bi spriječili sve moguće viruse, morate svako od ovih upozorenja tretirati s velikom dozom opreznosti. Naravno, najlakši način da budete sigurni je uklanjanje virusa Daugava iz sistema.

Morate biti na oprezu jer se ovaj program aktivno širi uz pomoć ‘bundlinga’, što znači da se može neprimjetno infiltrirati u vaše računalo. Ako vam se već neko vrijeme prikazuju reklame programa Daugava, postoji velika mogućnost da se on krije u vašem računalu. Osim toga, ima još jedna bitna stvar na koju vas moramo upozoriti. Ovaj potencijalno nepoželjan program počet će vas pratiti čim svoju ekstenziju ostavi u vašem pregledniku. Uobičajeno je da Daugava 2.0.0.701 i ostali dodaci prikupljaju osobne neidentificirajuće informacije, poput pojmova koji se pretražuju, najposjećenijih stranica, podataka koje tamo unosite, IP adrese računala, lokacije i sličnih detalja. Kao što smo već spomenuli, ove informacije ne smatraju se osobnima. Međutim, mi vam preporučujemo da ih pokušate zadržati za sebe. Ako vas smetaju ovakve činjenice, ne bi smjeli gubiti vrijeme, već morate ukloniti virus Daugava. Program SpyHunterće vam pomoći da to učinite automatski.

Daugava ads and deals on commercial ads

Kako se ovaj program širi internetom?

Već smo spomenuli, adware program Daugava širi pomoću dvije različite metode. Možete ga instalirati ručno ili se on može infiltrirati u vaše računalo bez vašeg znanja. Ako mislite da se borite s preuzimanjem kontrole nad računalom od strane programa Daugava, velika je mogućnost da ste instalirali neki freeware/shareware program koji je sa sobom donio više od onog što ste očekivali. Potencijalno nepoželjni programi (potentially unwanted program, PUP) i adware aplikacije obično se skrivaju u “Naprednim” ili “Prilagođenim” (“Advanced” ili “Custom”) opcijama, a ako su korisnici prelijeni da bi prošli kroz njih, sami su krivi za infiltraciju virusa. Dakle, da bi izbjegli neprimjetnu instalaciju, pratite pažljivo svaki korak instalacije. Uklonite odabir svega što vam se čini sumnjivo ili svega što ne želite instalirati na računalo. Uz sve to, zaobiđite sumnjive instalacijske programe trećih strana i download managere koji su na lošem glasu zbog distribucije programa u paketu (‘bundling’).

Postoji mogućnost da smo povezani sa proizvodima koje preporučamo na ovoj stranici. Puno razotkrivanje nalazi se u Pravilima korištenja. Preuzimanjem bilo kojeg sadržaja danog od strane Anti-spyware softvera za uklanjanje Reklame virusa Daugava slažete se sa našim pravila privatnosti i ugovor o korištenju.
SpyHunter se preporučuje za deinstalaciju Reklame virusa Daugava. Besplatan skener omogućava vam da provjerite je li vaš PC zaražen ili nije. Ako morate ukloniti malware program, morate kupiti licenciranu verziju SpyHunter alata za uklanjanje malware programa.

Više informacija o ovom programu može se pronaći u kritici SpyHunter.

Ako ste odlučili odabrati neki drugi anti-spyware program, deinstalirajte SpyHunter sa svog računala.
Webroot SecureAnywhere AntiVirus je preporučen alat za deinsalaciju Reklame virusa Daugava. 

Trebali biste potvrditi korištenje besplatne probe programa da otkriva trenutnu verziju parazita.
preko 40.000.000 preuzimanja!
ALternativni Softver
Malwarebytes Anti Malware
Testirali smo efikasnost Malwarebytes Anti Malware u uklanjanju Reklame virusa Daugava (2016-01-25)
Reimage
Testirali smo efikasnost Reimage u uklanjanju Reklame virusa Daugava (2016-01-25)

Vodič za uklanjanje na drugim jezicimaLajkaj nas na Facebook-u