Ljestvica ozbiljnosti:  
  (8/100)

Reklame stranice ReimagePlus.com. Kako ukloniti? (Vodič za deinstalaciju)

od Lucia Danes - - | Tip: Sustavski alati
12

Što je to ReimagePlus.com?

ReimagePlus.com ads

ReimagePlus.com marketinška je platforma koja se koristi za promoviranje Reimage. Ova domena obično se počinje pojavljivati u sklopu svih najpopularnijih web preglednika (Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer) odmah nakon instaliranja nekog besplatnog programa. Nažalost, još uvijek nije poznato koji točno programi nadograđuju preglednike pop-up reklamama stranice ReimagePlus.com. Ipak, očito je da pokušavaju promovirati legitiman optimizer nazvan Reimage.

Reimage reklame su uzrokovane od strane srodnih dodataka preglednika. Jednom kada je jedan od njih instaliran, aktivira se svaki puta kada ponovo pokrenete računalo. Osim toga, možete primjetiti prečac na svojoj radnoj površini, koji Vas, jednom kad na njega kliknete, preusmjerava na ReimagePlus.com domenu. Ova web stranica nudi korisnicima da istaliraju njen alat za optimizaciju računala ili da kontaktiraju tehničku podršku.

Ukoliko trebate pomoć, možete koristiti njihove usluge. Kako god, imajte na umu da se ovaj program plaća, poput stotina sličnih sigurnosnih programa ili optimizera računala. Dodatno k ReimagePlus.com preusmjerenjima, možete početi viđati njihove pop-up obavijesti koje Vas informiraju o raznim rizicima Vašeg računala.

Ukoliko već neko vrijeme viđate takve obavijesti, trebali biste razmisliti o radu svog računala. Da li je spor? Da li je pun lošim unosima registra? Imajte na umu da je Reimage alat koji Vam može pomoći ubrzati rad računala. Štoviše, možete nazvati njegove profesionalne tehničare i dobiti potrebnu pomoć bez čekanja.

Kako ReimagePlus.com može infiltrirati moje računalo?

Kao što smo već spomenuli, ReimagePlus.com platforma je za oglašavanje, stoga ne može inficirati ništa. Njegove reklame uzrokuju dodaci i proširenja preglednika koja se šire pripojeni besplatnim programima. Kao što ste već vjerojatno čuli, takve komponente se šire zajedno s besplatnim i javnim programima.

Dakle, svaki put kad instalirate download manager, media player, program za kreiranje PDF datoteka ili neki drugi besplatan software, možete preuzeti mnogo drugih programa, uključujući Discount Buddy, Search Safer, VeriBrowse i mnoge druge. Na sreću, distributeri freeware programa ostavili su nam mogućnost da izbjegnemo te nepoželjne komponente.

Međutim, to zahtijeva daleko više pažnje nego što je to korisnik spreman učiniti tijekom procesa instalacije besplatnog programa. Neophodno je odabrati Naprednu ili Prilagođenu opciju instalacije i pažljivo provjeriti svaku kućicu. U suprotnome se može dogoditi da preskočite popis “opcionalnih komponenti” i nesvjesno pristanete na instalaciju cijelog niza aplikacija.

Kako ukloniti ReimagePlus.com?

ReimagePlus.com NIJE virus i to morate znati. Kako god, ukoliko više ne želite imati ovaj program na svom računalu, trebali biste ukloniti Reimage sa sustava. Za to, pratite idući vodič za uklanjanje:

  • Kliknite na 'Start' → 'Upravljačka ploča' → 'Ukloni program' ili 'Dodaj/ukloni programe'.
  • Pronađite Reimage, kliknite desnom tipkom miša na unos i odaberite 'Ukloni'.
Postoji mogućnost da smo povezani sa proizvodima koje preporučamo na ovoj stranici. Puno razotkrivanje nalazi se u Pravilima korištenja. Preuzimanjem bilo kojeg sadržaja danog od strane Anti-spyware softvera za uklanjanje Reklame stranice ReimagePlus.com slažete se sa našim pravila privatnosti i ugovor o korištenju.
uradi sada!
Preuzmi
Reimage (program za uklanjanje) Sreća
Zagarantirana
Preuzmi
Reimage (program za uklanjanje) Sreća
Zagarantirana
Kompatibilan sa Microsoft Windows Kompatibilan sa OS X
Što učiniti ako nije uspjelo?
Ako niste uspjeli ukloniti infekciju upotrebom programa Reimage, postavite pitanje našem timu za podršku korisnicima i pri tom navedite što je moguće više detalja.
Reimage se preporučuje za deinstalaciju Reklame stranice ReimagePlus.com. Besplatan skener omogućava vam da provjerite je li vaš PC zaražen ili nije. Ako morate ukloniti malware program, morate kupiti licenciranu verziju Reimage alata za uklanjanje malware programa.
Više informacija o ovom programu može se pronaći u kritici Reimage.
Mediji spominju Reimage

O autoru

Lucia Danes
Lucia Danes - Istraživač virusa

Ukoliko Vam je ovaj besplatan vodič za uklanjanje pomogao i zadovoljni ste našom uslugom, molimo Vas da razmislite o doniranju kako bi ova usluga opstala. Čak i najmanja cifra će biti cijenjena.

Izvor: https://www.2-spyware.com/remove-reimageplus-com-ads.html

Vodič za uklanjanje na drugim jezicima