Ljestvica ozbiljnosti:  
  (18/100)

RegClean Pro. Kako ukloniti? (Vodič za deinstalaciju)

od Jake Doevan - - | Tip: Otimač preglednika

Da li je RegClean Pro virus?

Ne, RegClean Pro nije virus. To je LEGITIMAN čistč registra od Sysweak tvrtke. Ovaj program je dizajniran da popravi registar uklanjajući upozorenja koja su otkrivena na Vašem računalu. Kako god, mnogo korisnika na Internetu je raspravljalo pouzdanost programa te mogućnost srodnosti sa zlonamjernim kreatorima. Prema njima, probna verzija ovog programa prikazuje upozorenja o erorima tvrdog diska. Osim toga, ukloni ih samo 50 te tada trebate kupiti punu verziju programa da bi uklonio ostale. Dakle, čini se da RegClean Pro pokušava uzeti Vaš novac. Kako god, moramo reći da efekt bilo kojeg čistača registra može biti nejasan, te da su kreirani kako bi zaradili novac.

RegClean Pro čistač registra je distribuiran pomoću online reklama koje nude instalaciju besplatnog čistaća registra. Jednom kada je preuzet, program skenira registar te vraća rezultate o stanju korisnikovog registra. Iritantan dio ovoga je da to učini skoro svaki puta kada ponovo pokrenete računalo.

Kako možete vidjeti iz naše recenzije, RegClean Pro je legitimna aplikacija, ali ne preporučamo njeno korištenje. Nakon testiranja, primjetili smo da ne prikazuje neke greške te prikazuje neke koje to nisu. Ukoliko ste ga već kupili, njegovi vlasnici nude povrat novaca.

Postoji mogućnost da smo povezani sa proizvodima koje preporučamo na ovoj stranici. Puno razotkrivanje nalazi se u Pravilima korištenja. Preuzimanjem bilo kojeg sadržaja danog od strane Anti-spyware softvera za uklanjanje RegClean Pro slažete se sa našim pravila privatnosti i ugovor o korištenju.
uradi sada!
Preuzmi
Reimage (program za uklanjanje) Sreća
Zagarantirana
Preuzmi
Reimage (program za uklanjanje) Sreća
Zagarantirana
Kompatibilan sa Microsoft Windows Kompatibilan sa OS X
Što učiniti ako nije uspjelo?
Ako niste uspjeli ukloniti infekciju upotrebom programa Reimage, postavite pitanje našem timu za podršku korisnicima i pri tom navedite što je moguće više detalja.
Reimage se preporučuje za deinstalaciju RegClean Pro. Besplatan skener omogućava vam da provjerite je li vaš PC zaražen ili nije. Ako morate ukloniti malware program, morate kupiti licenciranu verziju Reimage alata za uklanjanje malware programa.
Više informacija o ovom programu može se pronaći u kritici Reimage.
Mediji spominju Reimage
ALternativni Softver
Malwarebytes
ALternativni Softver
Malwarebytes
RegClean Pro fotografija
RegClean Pro fotografija

O autoru

Jake Doevan
Jake Doevan - Život je prekratak da bi se trošio na borbu s virusima

Ukoliko Vam je ovaj besplatan vodič za uklanjanje pomogao i zadovoljni ste našom uslugom, molimo Vas da razmislite o doniranju kako bi ova usluga opstala. Čak i najmanja cifra će biti cijenjena.

Kontaktiraj Jake Doevan
O tvrtci Esolutions

Izvor: https://www.2-spyware.com/remove-regclean-pro.html

Vodič za uklanjanje na drugim jezicima