Omiga-plus.exe objašnjenje

Omiga-plus.exe vrlo je sumnjiva datoteka koju također možemo nazvati primarnom izvršnom datotekom Omiga Plus [Omiga Plus] otimača preglednika. Pa ako ste upravo primijetili ovu datoteku u vašem task manageru, trebali bi također potražiti i taj otimač preglednika i još 13 datoteka koje se obično uz njega nađu u sistemu. Čim se sve te datoteke instaliraju, Omiga Plus počinje blokirati uobičajene tražilice, kao što su Google, Yahoo ili Bing. Uz to, on će preuzeti kontrolu nad web preglednikom (Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox, itd.) i početi prikazivati komercijalni sadržaj unutar rezultata pretrage pogođenog korisnika.

Pripazite na to da bi ti rezultati mogli biti ispunjeni sumnjivim linkovima, reklamama u natpisima i ostalim sadržajem koji bi vas mogao pokušati preusmjeriti na vrlo sumnjive web stranice. Uz to, poput mnogih sličnih potencijalno neželjenih programa (op. prev. “PUP” ili “potentially unwanted programs”), virus Omiga Plus može početi prikupljati osobne neidentificirajuće informacije koje se nalaze na vašem računalu. Za taj virus tipično je da prikuplja termine koje pretražuje korisnik, web stranice koje najčešće posjećuje, podatke koje upisuje prilikom posjeta tim stranicama, IP adresu računala, lokaciju te adrese i ostale slične podatke. Molimo vas, NEMOJTE na računalu držati programe koji imaju takve sposobnosti jer ne postoje podaci do kakvih bi osoba te informacije mogle stići.

Datoteka Omiga-plus.exe i komponente koje su s njom povezane obično zauzimaju 5.75 MB (6,032, 875 bajtova) memorije računala. Ta datoteka ponajviše se širi u SAD-u, ali pojavila se i u Brazilu i Njemačkoj. Datoteku bi trebali potražiti u folderu C:\Program Files\Omiga Plus. Međutim, nemojte biti iznenađeni ako je ne možete pronaći jer su kreatori te datoteke aktivno pokušavali sakriti je i tako izbjeći eliminaciju Omiga plus otimača preglednika. U tom slučaju, trebali bi pokušati pokrenuti kompletno skeniranje sistema koristeći ažurirani anti-spyware program i automatski ukloniti datoteku Omiga-plus.exe i druge njene komponente. Za to možete koristiti SpyHunter, STOPzilla ili neki drugi renomirani anti-spyware program.

presuda - status datoteke
prijeteća datoteka
Virusi.hr pretraživački centar prikuplja i provjerava sve informacije vezane za omiga-plus.exe. Pitamo se, ‘Može li ova datoteka biti zlonamjerna?’, ‘Da li je ime datoteke korišteno od strane Malwrare-a?’ i slično. Status datoteke je samo naše mišljenje, proizvedeno iz naših pretraga. Status PRIJETEĆE DATOTEKE znači da datoteka predstavlja prijetnu Vašem sustavu. Iskoristite savjet ispod:
savjet:
Ako se Vaše računalo čini sporo, ili patite od neželjenih reklama i otvaranja nepoznatih stranica, preporučamo da skenirate računalo sa preporučenim anti-spyware programom. Uradite nekoliko BESPLATNIH testova skeniranja i provjerite sustav za neželjene aplikacije koje bi mogle biti odgovorne za navedene probleme.
Postoji mogućnost da smo povezani sa proizvodima koje preporučamo na ovoj stranici. Puno razotkrivanje nalazi se u Pravilima korištenja.
Preuzimanjem bilo kojeg sadržaja danog od strane Anti-spyware softvera slažete se s našim pravila privatnosti i ugovor o korištenju.
uradi sada!
Preuzmi
Problem diagnosis program Sreća
Zagarantirana
Preuzmi
Problem diagnosis program Sreća
Zagarantirana
Kompatibilan sa Microsoft Windows Kompatibilan sa OS X
preko 40.000.000 preuzimanja!
SpyHunter je preporučen alat za skeniranje vašes sustava za potencijalne prijetnje i loše softvere. Probna verzija proizvoda pronaći će štetne aplikacije u Vašem sustavu.

ALternativni Softver
Malwarebytes Anti Malware
Reimage

Vodič za uklanjanje na drugim jezicimaSoftver
Datoteke
Lajkaj nas na Facebook-u