Ljestvica ozbiljnosti:  
  (99/100)

Nacionalni Preiskovalni Urad virus. Kako ukloniti? (Vodič za deinstalaciju)

od Ugnius Kiguolis - - | Tip: Otimač preglednika

Nacionalni Preiskovalni Urad virus je opasna kibernetička infekcija, koja pripada kategoriji ransomware virusa. Napada korisnike računala koji žive u Sloveniji i blokira sustave svojim lažnim upozorenjima, koji su napisani tim jezikom. Ukoliko Vas zanimaju ransomware infekcije, znat ćete kako ovaj virus radi i koji mu je cilj. Možete ga identificirati pomoću njegove lažne obavijesti koja tvrdi ‘POZOR! Vaš računalnik je blokiran iz varnostnih razlogov nižje’. To znači: ‘UPOZORENJE! Vaše računalo je blokirano iz sigurnosnih razloga koji su navedeni ispod’. Molimo Vas da ignorirate ovo upozorenje ukoliko ga vidite na zaslonu svog računala jer je lažno i ima samo jedan cilj – natjerati Vas da platite otkupninu kako biste odblokirali sustav. U stvarnosti, samo uklanjanje ovog virusa funkcionira kada to pokušavate.

KAKO SE MOGU INFICIRATI S Nacionalni Preiskovalni Urad virusom?

Nacionalni Preiskovalni Urad virus se prikazuje kada je računalo inficirano drugim virusom, koji je poznat kao Trojan.Lockscreen. Ovog parazita koriste kibernetički kriminalci kako bi blokirali sustav i preuzeli zlonamjerne datoteke na ciljano računalo. Ukoliko želite izbjeći ovu prijetnju, morate se kloniti zlonamjernih web stranica, poput onih koje su prepune sadržajima za odrasle. Još jedna metoda, koja se aktivno koristi za širenje Nacionalni Preiskovalni Urad virusa, uključuje varljive e-mailove. Ukoliko ste dobili mail od nepoznatog pošiljaoca, jednostavno biste ga trebali ignorirati i nikad ne preuzimati njegove privitke na svoje računalo jer bi mogli zaraziti Vaše računalo trojanskim konjem. Čim uđe u njega, Nacionalni Preiskovalni Urad virus blokira sustav i počinje prikazivati svoje upozorenje svaki puta kada upalite računalo. Molimo Vas da mu NE vjerujete, bez obzira na to koliko vjerodostojno izgleda. Nacionalni Preiskovalni Urad virus morate smjesta ukloniti.

KAKO UKLONITI Nacionalni Preiskovalni Urad virus?

Ukoliko je Vaše računalo blokirao Nacionalni Preiskovalni Urad virus, trebali biste ga skenirati pomoću ažurnog anti-spyware alata i ukloniti zlonamjerne datoteke sa sustava. Ukoliko je Vaše računalo blokirano, pratite iduće korake i odblokirajte ga:

* Flash disk metoda:

1. Pomoću drugog računala preuzmite Reimage, Malwarebytes Malwarebytes ili Plumbytes Anti-MalwareNorton Internet Security.
2. Ažurirajte program te ga premjestite na USB disk ili na CD.
3. U međuvremenu, ponovo pokrenite inficirano računalo u Sigurnosnom načinu rada s naredbenim retkom i u njega stavite USB disk.
4. Još jednom ponovo pokrenite računalo inficirano Nacionalni Preiskovalni Urad virusom i skenirajte cijeli sustav.

* Korisnici inficirani Nacionalni Preiskovalni Urad virusom mogu pristupiti drugim računima na svojim Windows sustavima. Ukoliko jedan od tih računa ima administratorska prava, trebali biste biti u mogućnosti pokrenuti anti-malware program.

* Pokušajte onemogućiti Flash kako bi malware prestao funkcionirati. Kako biste onemogućili Flash, idite na Macromedia podršku i odaberite ‘Onemogući’: http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/help09.html. Nakon što to učinite, skenirajte cijelo računalo pomoću anti-malware programa.

* Uklanjanje Manual Nacionalni Preiskovalni Urad virusa:

  • Ponovo pokrenite inficirano računalo u ‘Sigurnosnom načinu rada s naredbenim retkom’ kako biste onemogućili Ukash virus (ovo bi trebalo radili sa svim verzijama ove prijetnje)
  • Pokrenite Regedit
  • Potražite WinLogon unose i zapišite sve datoteke koje nisu explorer.exe ili prazne. Zamijenite ih s explorer.exe.
  • Pretražite registar za datoteke koje ste zapisali te obrišite ključeve registra koji se odnose na njih.
  • Ponovo pokrenite računalo te ga skenirajte ažurnim Reimage kako biste uklonili zaostale datoteke virusa. Također možete koristiti Malwarebytes Malwarebytes ili Plumbytes Anti-MalwareNorton Internet Security.
Postoji mogućnost da smo povezani sa proizvodima koje preporučamo na ovoj stranici. Puno razotkrivanje nalazi se u Pravilima korištenja. Preuzimanjem bilo kojeg sadržaja danog od strane Anti-spyware softvera za uklanjanje Nacionalni Preiskovalni Urad virus slažete se sa našim pravila privatnosti i ugovor o korištenju.
uradi sada!
Preuzmi
Reimage (program za uklanjanje) Sreća
Zagarantirana
Preuzmi
Reimage (program za uklanjanje) Sreća
Zagarantirana
Kompatibilan sa Microsoft Windows Kompatibilan sa OS X
Što učiniti ako nije uspjelo?
Ako niste uspjeli ukloniti infekciju upotrebom programa Reimage, postavite pitanje našem timu za podršku korisnicima i pri tom navedite što je moguće više detalja.
Reimage se preporučuje za deinstalaciju Nacionalni Preiskovalni Urad virus. Besplatan skener omogućava vam da provjerite je li vaš PC zaražen ili nije. Ako morate ukloniti malware program, morate kupiti licenciranu verziju Reimage alata za uklanjanje malware programa.

Imajte na umu: Potrebna ručna pomoć znači da jedan ili svi uklanjači nisu bili u mogućnosti ukloniti parazite bez ručne intervencije, molimo Vas da pročitate instrukcije za ručno uklanjanje ispod.

Više informacija o ovom programu može se pronaći u kritici Reimage.
Mediji spominju Reimage
ALternativni Softver
Plumbytes Anti-Malware
Testirali smo efikasnost Plumbytes Anti-Malware u uklanjanju Nacionalni Preiskovalni Urad virus (2016-02-15)
Malwarebytes
Testirali smo efikasnost Malwarebytes u uklanjanju Nacionalni Preiskovalni Urad virus (2016-02-15)
Hitman Pro
Testirali smo efikasnost Hitman Pro u uklanjanju Nacionalni Preiskovalni Urad virus (2016-02-15)
Malwarebytes
Testirali smo efikasnost Malwarebytes u uklanjanju Nacionalni Preiskovalni Urad virus (2016-02-15)
Nacionalni Preiskovalni Urad virus fotografija
Nacionalni Preiskovalni Urad virus fotografija

Nacionalni Preiskovalni Urad virus ručno uklanjanje:

Ubij procese:
[random].exe

Obriši datoteke:
[random].exe

O autoru

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Stručnjak za uklanjanje malware programa

Ukoliko Vam je ovaj besplatan vodič za uklanjanje pomogao i zadovoljni ste našom uslugom, molimo Vas da razmislite o doniranju kako bi ova usluga opstala. Čak i najmanja cifra će biti cijenjena.

Kontaktiraj Ugnius Kiguolis
O tvrtci Esolutions

Izvor: https://www.2-spyware.com/remove-nacionalni-preiskovalni-urad-virus.html

Vodič za uklanjanje na drugim jezicima