Ljestvica ozbiljnosti:  
  (10/100)

Ukloni mywebsearch.com

12

Što je Mywebsearch.com?

Mywebsearch.com stranica je za pretraživanje interneta upitne kvalitete, a promovirana je kao mjesto na kojem se može koristiti aplikacija MyWebFace. Uz to, obećano je da će stranica prikazati najbolje rezultate pretrage i pomoći korisnicima da unaprijede način vlastitog pretraživanja. Dakle, nema nikakvog iznenađenja jer ova aplikacija izgleda kao vrlo koristan alat, pogotovo onim korisnicima koji se žele zabaviti konvertiranjem svojih fotografija u crteže koje kasnije mogu podijeliti sa svojim prijateljima. I web stranica i program besplatni su i nisu povezani s niti jednom vrstom virusa. Međutim, mnogi korisnici žale se na naporna preusmjeravanja prema ovoj domeni, a prijavljeno je i nenajavljeno pojavljivanje alatne trake MyWebFace na svakom od njihovih preglednika. To se događa zbog toga što se ovaj program aktivno promovira u paketu s drugim aplikacijama kao njihova dodatna komponenta. Ako ste se našli među ljudima koji su odjednom pronašli ovaj adware program instaliran na svojem računalu, sigurno ste instalirali neki freeware program. Jednom kad se preuzme, ovaj program može izmijeniti postavke vašeg preglednika i početi s preusmjeravanjem na Mywebsearch.com, usporavanjem rada računala i sličnim nepoželjnim aktivnostima. Kad se ova alatna traka instalira, ona također može promijeniti vašu početnu stranicu i zadanu tražilicu, pa je zapravo vrlo teško zanemariti činjenicu da se ona krije u vašem PC sistemu. Ako ste primijetili bilo koji od ovih znakova, morate pregledati računalo uz pomoć renomiranog anti-spyware programa i ukloniti virus Mywebsearch. Preporučujemo program SpyHunter.

Kako Mywebsearch može preuzeti kontrolu nad mojim računalom?

Kao što smo već spomenuli, Mywebsearch.com može se pojaviti na bilo kojem od vaših preglednika (Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox i ostali preglednici) bez da za to traži vašu dozvolu. Ako to želite izbjeći, morate pratiti instalaciju freeware i shareware programa jer ova sumnjiva tražilica može biti “upakirana” kao “dodatna komponenta”. Jedan od freeware programa za koje se zna da šire ovu tražilicu je stranica MyWebFace Toolbar i ostale ekstenzije za preglednik koje je kreirala tvrtka Mindspark. Da bi izbjegli “dodatne” komponente i instalirali samo ono što trebate ili želite, morate pažljivo pratiti svaki korak instalacije freeware programa. Pri tom, morate odabrati “Prilagođenu” ili “Naprednu” (op. prev. “Custom” ili “Advanced”) instalaciju. Međutim, ako ste već otkrili da se ovaj program skriva u vašem PC-ju, ne smijete čekati da alatna traka MyWabFace promijeni vašu početnu stranicu u home.mywebsearch.com. Da bi bili sigurni i spriječili preusmjeravanja na nepoznate web stranice, usporavanja, dosadne reklame i slične naporne aktivnosti, morate ukloniti ovu aplikaciju. Najlakši način korištenje je vodiča koji slijedi. Molimo vas, budite vrlo pažljivi nakon što odaberete ručnu metodu uklanjanja jer bi se moglo dogoditi da uklonite pogrešne datoteke i tako prouzročite ozbiljne probleme za vaš PC.

Kako mogu ukloniti virus Mywebsearch.com?

Prilikom pokušaja da se riješite otimača preglednika Mywebsearch, morate s vašeg računala deinstalirati MyWebFace Toolbar. Nije uopće važno je li on instaliran dobrovoljno ili ne, treba ga izbjegavati. Još ćemo dodati, morate popraviti vaše preglednike i ukloniti iz njih sumnjivu tražilicu. To možete učiniti prateći sljedeće korake:

Možete ukloniti mywebsearch.com automatski pomoću jednih od ovih programa: SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware. Preporučamo korištenje ovih aplikacija jer one mogu lako obirsati potencijalno neželjene programe i viruse sa svim datotekama i unosima registra koji su povezani s njima.

Postoji mogućnost da smo povezani sa proizvodima koje preporučamo na ovoj stranici. Puno razotkrivanje nalazi se u Pravilima korištenja. Preuzimanjem bilo kojeg sadržaja danog od strane Anti-spyware softvera za uklanjanje mywebsearch.com slažete se sa našim pravila privatnosti i ugovor o korištenju.
uradi sada!
Preuzmi
uklanjač za mywebsearch.com Sreća
Zagarantirana
Preuzmi
uklanjač za mywebsearch.com
Kompatibilan sa Microsoft Windows Kompatibilan sa OS X
SpyHunter se preporučuje za deinstalaciju mywebsearch.com. Besplatan skener omogućava vam da provjerite je li vaš PC zaražen ili nije. Ako morate ukloniti malware program, morate kupiti licenciranu verziju SpyHunter alata za uklanjanje malware programa.

Više informacija o ovom programu može se pronaći u kritici SpyHunter.

Ako ste odlučili odabrati neki drugi anti-spyware program, deinstalirajte SpyHunter sa svog računala.
Webroot SecureAnywhere AntiVirus je preporučen alat za deinsalaciju mywebsearch.com. 

Trebali biste potvrditi korištenje besplatne probe programa da otkriva trenutnu verziju parazita.
preko 40.000.000 preuzimanja!
ALternativni Softver
Malwarebytes Anti Malware
Testirali smo efikasnost Malwarebytes Anti Malware u uklanjanju mywebsearch.com (2015-07-02)
Reimage
Testirali smo efikasnost Reimage u uklanjanju mywebsearch.com (2015-07-02)
mywebsearch.com fotografija
mywebsearch.com fotografija
Brzi meni: Ručni mywebsearch.com Priručnik za uklanjanje
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Uklonite mywebsearch.com iz Windows 7 / Vista / XP sistema

 • Kliknite Start Control Panel Programs and Features (ukoliko ste korisnik Windows XP, kliknite na Add/Remove Programs).

Uklonite mywebsearch.com iz Windows 10 / Windows 8 sistema

 • Ukoliko ste korisnik Windows 10 / Windows 8, kliknite desnom tipkom miša na donji lijevi kut ekrana. Jednom kada se Quick Access Menu pojavi, odaberite Control Panel i Uninstall a Program.
Uklonite mywebsearch.com i srodne programe
 • Ovdje, potražite mywebsearch.com ili bilo koje druge nedavno instalirane sumnjive programe.
 • Uklonite ih te kliknite OK kako biste spremili ove promjene.
Desni klik na svaki sumnjiv unos te odaberite 'Uninstall' Uklonite mywebsearch.com sa mywebsearch.com prečaca
 • Desni klik na prečac od Mozilla Firefox te odaberite Properties.
Desni klik na ikonu preglednika te odaberite 'Properties'
 • idite na Shortcut prozor te potražite polje Target. Obrišite zlonamjeran URL koji je povezan s Vašim virusom.
Odaberite 'Shortcut' prozor te obrišite 'http://isearch.babylon.com...' i ostale sumnjive URL adrese

Ponovite korake dane iznas sa svim prečacima preglednika, uključujući Internet Explorer i Google Chrome. Budite sigurni da ste označili sve lokacije ovih prečaca, uključujući Radnu Površinu, Start Meni te traku zadataka.

WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Uklonite mywebsearch.com iz Mac OS X sistema

Ako koristite OS X, kliknite na gumb Go u gornjem lijevom kutu ekrana te odaberite Applications.

Kliknite 'Go' i odaberite 'Applications'

Čekajte dok ne vidite mapu Applications i potražite mywebsearch.com ili bilo koje sumnjive programe u njoj. Sada kliknite desnom tipkom miša na svaki od unosa te odaberite Move to Trash.

Kliknite na svaki zlonamjeran unos i odaberite 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Uklonite mywebsearch.com iz Internet Explorer (IE)

Uklonite opasne dodatke
 • Otvorite Internet Explorer, kliknite na ikonu Alata (IE meni) u gornjem desnom kutu preglednika te odaberite Manage Add-ons.
Kliknite na ikonu menija te odaberite 'Manage add-ons'
 • Vidjet ćete Manage Add-ons prozor. Ovdje, potražite mywebsearch.com te ostale sumnjive dodatke. Zaustavite ove unose klikom na Disable:
Desni klik na svaki od zlonamjernih unosa te odaberite 'Disable' Promijenite svoju početnu stranicu ukoliko ju je virus promijenio:
 • Kliknite na ikonu alata (meni) u gornjem desnom kutu preglednika te odaberite Internet Options. Ostanite u General prozoru.
 • Ovdje, uklonite zlonamjeran URL te unesite željeno ime domene. Kliknite Apply kako biste spremili promjene.
Obrišite zlonamjerne URL adrese, unesite ime željene domene te kliknite 'Apply' kako biste spremili promjene Resetirajte Internet Explorer
 • Kliknite na ikonu alata (meni) ponovo te odaberite Internet options. Idite u Advanced prozor.
 • Ovdje, odaberite Reset.
 • Kada ste u novom prozoru, označite Delete personal settings i ponovo odaberite Reset kako biste završili uklanjanje mywebsearch.com.
Idite na 'Advanced' prozor te kliknite gumb 'Reset'. Sada odaberite 'Delete personal settings' te ponovo kliknite na gumb 'Reset'
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Uklonite mywebsearch.com iz Mozilla Firefox (FF)

Uklonite opasna proširenja
 • Otvorite Mozilla Firefox, kliknite na ikonu menija (gornji desni kut) te odaberite Add-ons Extensions.
Kliknite na ikonu menija te odaberite 'Add-ons'
 • Ovdje, odaberite mywebsearch.com i ostale upitne dodatke. Kliknite Remove kako biste obrisali ove unose.
Odaberite 'Extensions' te potražite zlonamjerne unose. Kliknite na 'Remove' kako biste ih se riješili Promijenite svoju početnu stranicu ukoliko ju je virus promijenio:
 • Kliknite na meni (gornji desni kut), odaberite Options General.
 • Ovdje, obrišite zlonamjeran URL te unesite željenu web stranicu ili kliknite Restore to default.
 • Kliknite OK kako biste spremili ove promjene.
Kada ste u 'General' prozoru, obrišite zlonamjerne URL adrese iz sekcije 'Home Page' ili kliknite na gumb 'Restore to Default'. Kliknite 'OK' kako biste spremili promjene Resetirajte Mozilla Firefox
 • Kliknite na Firefox meni u gornjem lijevom kutu te kliknite na upitnik. Ovdje, odaberite Troubleshooting Information.
Kliknite na ikonu menija i onda na '?'. Odaberite 'Troubleshooting Information'
 • Sada ćete vidjeti Reset Firefox to its default state poruku s Reset Firefox gumbom. Kliknite na ovaj gumb nekoliko puta te završite uklanjanje mywebsearch.com.
Kliknite na gumb 'Reset Firefox' nekoliko puta
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Uklonite mywebsearch.com iz Google Chrome

Obrišite zlonamjerne dodatke
 • Otvorite Google Chrome, kliknite na ikonu menija (gornji desni kut) te odaberite Tools Extensions.
Kliknite na ikonu menija. Odaberite 'Tools' i 'Extensions'
 • Ovdje odaberite mywebsearch.com te ostale zlonamjerne dodatke te odaberite ikonu koša za smeće kako biste obrisali ove unose.
Potražite zlonamjerne unose i obrišite svakog od njih klikom na ikonu koša za smeće Promijenite svoju početnu stranicu i zadanu tražilicu ukoliko ih je Vaš virus promijenio
 • Kliknite na ikonu menija te odaberite Settings.
 • Ovdje, potražite Open a specific page or set of pages pod opcijama On startup te kliknite na Set pages.
Nakon klika na meni i 'Settings', odaberite 'Set pages'
 • sada biste trebali vidjeti drugi prozor. Ovdje, obrišite zlonamjerne tražilice te unesite onu koju želite koristiti kao svoju početnu stranicu.
Kliknite na 'X' kako biste uklonili zlonamjerne URL adrese
 • Ponovo kliknite na ikonu menija te odaberite Settings Manage Search engines pod sekcijom Search .
kada ste u 'Settings', odaberite 'Manage search engines...'
 • Kada ste u Search Engines..., uklonite zlonamjerne tražilice. Trebali biste ostaviti samo Google kao svoje željeno ime domene.
Kliknite na 'X' kako biste uklonili zlonamjerne URL adrese Resetirajte Google Chrome
 • Kliknite na ikonu menija u gornjem desnom kutu Vašeg Google Chrome te odaberite Settings.
 • Idite na kraj stranice te kliknite na Reset browser settings.
Kada ste u 'Settings', idite dolje do gumba 'Reset browser settings' te kliknite na njega
 • Kliknite Reset kako biste potvrdili ovu akciju i završili uklanjanje mywebsearch.com.
Kliknite na gumb 'Reset' kako biste završili uklanjanje
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Uklonite mywebsearch.com iz Safari

Uklonite opasna proširenja
 • Otvorite web preglednik Safari te kliknite na Safari u meniju u gornjem lijevom kutu ekrana. Jednom kada učinite ovo, odaberite Preferences.
Kliknite na 'Safari' i odaberite 'Preferences'
 • Ovdje, odaberite Extensions i potražite mywebsearch.com ili ostale sumnjive unose. Kliknite na gumb Uninstall kako biste se riješili svakog od njih.
Idite na 'Extensions' i uklonite zlonamjrne dodatke Promijenite svoju početnu stranicu ukoliko ju je virus promijenio:
 • Otvorite svoj Safari web preglednik te kliknite na Safari u sekciji meni. Ovdje, odaberite Preferences kako je prikazano prije i odaberite General.
 • Ovdje, pogledajte polje Homepage. Ukoliko je bilo promijenjeno od strane mywebsearch.com, uklonite neželjenu poveznicu te unesite onu koju želite koristiti za pretraživanje. Nemojte zaboraviti unijeti "http://" prije unosa adrese stranice.
Kada ste u 'General', obrišite zlonamjeran URL i unesite željeno ime domene Resetirajte Safari
 • Otvorite web preglednik Safari te kliknite na Safari u sekciji meni u gornjem lijevom kutu ekrana. Ovdje, odaberite Reset Safari....
Kliknite na 'Safari' i odaberite 'Reset Safari...'
 • Sada ćete vidjeti detaljan dijaloški prozor pun opcija resetiranja. Sve ove opcije su većinom označene, ali možete odabrati koje od njih želite resetirati. Kliknite na gumb Reset kako biste završili proces uklanjanja mywebsearch.com.
Odaberite sve opcije i kliknite na gumb 'Reset'

Kompletno uklanjanje mywebsearch.com

Nakon deinstalacije ovog potencijalno nepoželjnog programa i popravljanja svakog od Vaših web preglednika, preporučamo Vam da skenirate svoj računalno sustav reputabilnim anti-spywareom. Ovo će Vam pomoći da se riješite mywebsearch.com tragova registra te će također identificirati srodne parazite ili moguće malware infekcije na Vašem računalu. Za to možete koristiti naše najbolje malware uklanjače: SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware.

Ukoliko Vam je ovaj besplatan vodič za uklanjanje pomogao i zadovoljni ste našom uslugom, molimo Vas da razmislite o doniranju kako bi ova usluga opstala. Čak i najmanja cifra će biti cijenjena.

Vodič za uklanjanje na drugim jezicimaLajkaj nas na Facebook-u