Ljestvica ozbiljnosti:  
  (10/100)

Ukloni Mystartsearch.com

od Lucia Danes - - | Tip: Otimač preglednika

Što je Mystartsearch.com?

Mystartsearch.com (također poznat i kao MyStart Search ili Mystartsearch) sumnjiva je tražilica koja je dodana u kategoriju otimača internet preglednika. To je zbog toga što se distribuira u paketu s različitim freeware programima kao neobavezna komponenta koja je znala “iznenaditi” mnoge korisnike PC-ja tako što se pojavila na svakom od internet preglednika bez ikakvog upita za dozvolu. U početku, Mystartsearch.com izgleda kao tipična tražilica. Međutim, otkriveno je da otimač Mystartsearch može negativno utjecati na vaše iskustvo tijekom surfanja. U većini slučajeva, ovaj program pogađa Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox i druge web preglednike pojavljujući se kao početna stranica i/ili zadana tražilica. Kao što smo spomenuli, može izgledati kao prava tražilica s kućicom za upisivanje pojmova koje tražimo i različitim linkovima koji vode na vaše omiljene web stranice. No trebate znati da se ova tražilica financira reklamama, pa vam može prikazati izmijenjene rezultate pretrage. K tome, Mystartsearch.com može korisnika preusmjeriti na partnerske web stranice, izazvati usporavanje rada računala i druge slične probleme. Treba imati na umu da nema garancije da vas neće preusmjeriti na sumnjivu, nesigurnu ili vrlo nepouzdanu web stranicu!

U trenutku pisanja članka, otkriveno je da virus Mystartsearch također može pratiti korisnika tijekom surfanja internetom. Može pratiti vašu aktivnost na internetu i može prikupiti osobne neidentifirajuće informacije, kao što su vaša e-mail adresa, IP adresa PC-ja, lokacija te adrese i slični podaci. Iz tog razloga, preporučuje se uklanjanje te tražilice i vraćanje postavki svog preglednika u normalno stanje. Za uklanjanje stranice mystartsearch.com iznimno preporučujemo da koristite ReimageIntego.

Mystartsearch.com

Kako mystartsearch.com može preuzeti kontrolu nad mojim računalom?

Upravo kao i delta-homes.com, BoBrowser ili Omiga Plus, Mystartsearch.com etiketiran je kao otimač preglednika i potencijalno neželjeni program jer se distribuira preko softwarea trećih strana. Tako morate biti na oprezu jer bi se taj program mogao pojaviti na vašem računalu odmah nakon instalacije besplatnog programa upitne kvalitete, baš poput download managera, video konvertera, programa za prijenos video materijala, ili slične programe za koje je uobičajeno da ih se promovira na raznim sumnjivim web stranicama za preuzimanje programa. Ovakav i njemu slični programi mogu vas na prevaru natjerati na instaliranje adware programa i otimača preglednika samo ako ne obraćate dovoljno pažnje na proces njihove instalacije, pa budite sigurni da taj dio dobro odradite. Iz tog razloga, uvijek morate odabrati “Advanced” ili “Custom” način instalacije i nakon toga pažljivo pratiti cijeli proces. Uz to, nemojte pristajati na instalaciju nepoznatih programa koji vam se nude u paketu, kao što su npr. dodaci za preglednik, ekstenzije, plug-inovi ili alatne trake (op. prev. engl. toolbar). Ako ste već primijetili preusmjeravanja za koja je odgovoran Mystartsearch.com i ostale sumnjive aktivnosti na vašem računalu, poslužite se niže navedenim vodičem.

Kako ukloniti virus mystartsearch.com?

Mystartsearch.com tražilica je upitne kvalitete koja može dovesti do različitih problema vezanih uz vaše računalo. Ako ne želite završiti s još nekoliko potencijalno neželjenih programa, adware programa ili čak virusa, odmah uklonite Mystartsearch.com. Za to vam može poslužiti pouzdan anti-spyware program ili ga možete ukloniti ručno. Kako Mystartsearch.com usporedno može instalirati svoje stavke u registar računala, preporučujemo da napravite automatsko uklanjanje.

Često postavljana pitanja (FAQ)

Pitanje.Primijetio sam da se umjesto uobičajene početne stranice sada pojavljuje cirus Mystartsearch.com. Međutim, ne sjećam se da sam nešto mijenjao. Osim toga, već neko vrijeme me smetaju preusmjeravanja koja uzrokuje mystartsearch. Je li riječ o nekom malware programu? Trebam li se zabrinuti?

Odgovor. Jeda od razloga zašto se Mystartsearch.com kategorizira kao potencijalno nepoželjan program je upravo ta specifična sposobnost, točnije, neprimjetna instalacija na računalo korisnika bez njegovog/njenog znanja. Međutim, morate znati da postoji opcija tijekom procesa instalacije kojom ćete poništiti odabir programa koje ne želite instalirati (uvijek odaberite “Naprednu” ili “Prilagođenu” instalaciju). U ovom slučaju, savjetujemo vam da pratite vodič za uklanjanje koji slijedi niže i riješite se programa odgovornog za mijenjanje postavki vašeg internet preglednika.

Pitanje. Postoji li način se ukloni početna stranica Mystartsearch iz mojeg preglednika i izbjegnu preusmjeravanja na stranicu www.mystartsearch.com? Vratio sam početnu stranicu na originalnu, ali se Mystartsearch uvijek ponovno pojavi.

Odgovor. Uklanjanje otimača preglednika www.Mystartsearch.com nije lak posao. Svoj epitet nije dobio bez razloga jer nastoji instalirati mali program koji stalno mijenja postavke preglednika i tako vam otežava stvari kod uklanjanja. Jedini način da ga se zauvijek riješite je da ga uklonite programom koji smo već spominjali – ReimageIntego. Isto tako, možete se poslužiti i vodičem koji slijedi.

Pitanje. Otkrio sam da su se moja početna stranica i tražilica promijenile u www.Mystartsearch.com. Inače mi to ne bi smetalo jer izgleda poput normalne stranice za pretraživanje interneta. Međutim, kad je upotrijebim za pretragu, rezultati koje dobijem ne čine se previše pouzdanima… Stranice na koje sam preusmjeren drugačije su od onih koje sam ranije znao posjećivati. Koji je najbolji način za uklanjanje ove tražilice i povratak na onu koju sam uvijek koristio?

Odgovor. Ovo je vrlo točno opažanje; pretrage koje procesuira otimač preglednika Mystartsearch.com obično su manje pouzdanje jer rezultati pretraga prikazuju linkove na partnerske web stranice. Tako korisnik može završiti na sumnjivoj stranici. Da bi se to izbjeglo, morate se riješiti ovog programa tako da pažljivo pratite korake postupka koji slijedi niže.

Pitanje. Upravo sam podigao sustav na svom računalu nakon instalacije novog programa i čini se da sve dobro radi… No, kad sam otvorio preglednik, iznenadila me nova početna stranica naziva Mystartsearch.com koja također služi kao tražilica i procesuira moje pretrage. Želim je ukloniti, no ona se stalno vraća u moj preglednik. Kako mogu ukloniti tu stranicu? Molim vas za pomoć!

Odgovor. Upravo ste se susreli s nečim što se zove “bundling”. Preuzeli ste program koji je sadržavao dodatne opcije unutar vlastitog instalacijskog procesa koje ste preskočili (dakle, nemojte to nikad više ponoviti). Ako je takav dodatni program ušao u vaše računalo bez vašeg znanja, morate biti na oprezu jer on može prouzrokovati veliki nered. K tome još treba dodati da je vrlo teško samostalno se riješiti tog programa, pa bi se trebali osloniti na profesionalni alat. Program ReimageIntego bi bio jedan od izbora.

Pitanje. Molim pomoć! Smetaju me preusmjeravanja na stranicu Mystartsearch… Mislim da to ima veze s činjenicom da je moja tražilica promijenjena na tu web adresu. No, ne sjećam se da sam to ja učinio… Je li to opasno? Trebam li biti zabrinut?

Odgovor. Da, vrlo je vjerojatno da su te stvari povezane. I dok je to više iritantno nego opasno, morat ćete se osloniti na daleko pouzdanije tražilice, a riješiti se ove koja je na računalo instalirana bez vaše dozvole. Najbolji način za uklanjanje ovog nepoželjnog programa je korištenje specijaliziranog alata, budući da to garantira najbolje rezultate.

Uz pomoć programa ReimageIntego moći ćete ukloniti štetu koju je napravio virus. Programi SpyHunter 5Combo Cleaner i Malwarebytes preporučuju se za detektiranje potencijalno nepoželjnih programa i virusa, kao i svih datoteka i unosa u registar koji su povezani s njima.

Ponuda
uradi sada!
Preuzmi
Reimage Sreća
Zagarantirana
Preuzmi
Intego Sreća
Zagarantirana
Kompatibilan sa Microsoft Windows Supported versions Kompatibilan sa OS X Supported versions
Što učiniti ako nije uspjelo?
Ako niste uspjeli ukloniti štetu izazvanu virusom uz pomoć Reimage Intego, postavite pitanje našem timu za podršku i navedite što je više moguće detalja.
Program Reimage Intego ima besplatan ograničeni skener. Reimage Intego nudi daleko više kada kupite njegovu kompletnu verziju. Kad besplatan skener detektira probleme, možete ih ukloniti besplatnom metodom popravka ili možete odlučiti kupiti kompletnu verziju da biste te probleme uklonili automatski.
ALternativni Softver
Različiti software ima različitu namjenu. Ako niste uspjeli popraviti oštećene datoteke programom Reimage, pokušajte pokrenuti SpyHunter 5.
ALternativni Softver
Različiti software ima različitu namjenu. Ako niste uspjeli popraviti oštećene datoteke programom Intego, pokušajte pokrenuti Combo Cleaner.
Mystartsearch.com fotografija
Mystartsearch.com fotografija

Ručni Mystartsearch.com Priručnik za uklanjanje:

Uklonite Mystartsearch.com iz Windows sistema

 1. Kliknite Start Control Panel Programs and Features (ukoliko ste korisnik Windows XP, kliknite na Add/Remove Programs). Kliknite 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (ukoliko ste korisnik 'Windows XP', kliknite na 'Add/Remove Programs').
 2. Ukoliko ste korisnik Windows 10 / Windows 8, kliknite desnom tipkom miša na donji lijevi kut ekrana. Jednom kada se Quick Access Menu pojavi, odaberite Control Panel i Uninstall a Program. Ukoliko ste korisnik 'Windows 10 / Windows 8', kliknite desnom tipkom miša na donji lijevi kut ekrana. Jednom kada se 'Quick Access Menu' pojavi, odaberite 'Control Panel' i 'Uninstall a Program'.
 3. Uklonite Mystartsearch.com i srodne programe
  Ovdje, potražite Mystartsearch.com ili bilo koje druge nedavno instalirane sumnjive programe.
 4. Uklonite ih te kliknite OK kako biste spremili ove promjene. Desni klik na svaki sumnjiv unos te odaberite 'Uninstall'
 5. Uklonite Mystartsearch.com sa Mystartsearch.com prečaca
  Desni klik na prečac od Mozilla Firefox te odaberite Properties. Desni klik na ikonu preglednika te odaberite 'Properties'
 6. idite na Shortcut prozor te potražite polje Target. Obrišite zlonamjeran URL koji je povezan s Vašim virusom. Odaberite 'Shortcut' prozor te obrišite 'http://isearch.babylon.com...' i ostale sumnjive URL adrese

Ponovite korake dane iznas sa svim prečacima preglednika, uključujući Internet Explorer i Google Chrome. Budite sigurni da ste označili sve lokacije ovih prečaca, uključujući Radnu Površinu, Start Meni te traku zadataka.

Uklonite Mystartsearch.com iz Mac OS X sistema

 1. Ako koristite OS X, kliknite na gumb Go u gornjem lijevom kutu ekrana te odaberite Applications. Kliknite 'Go' i odaberite 'Applications'
 2. Čekajte dok ne vidite mapu Applications i potražite Mystartsearch.com ili bilo koje sumnjive programe u njoj. Sada kliknite desnom tipkom miša na svaki od unosa te odaberite Move to Trash. Kliknite na svaki zlonamjeran unos i odaberite 'Move to Trash'

Uklonite Mystartsearch.com iz Internet Explorer (IE)

 1. Uklonite opasne dodatke
  Otvorite Internet Explorer, kliknite na ikonu Alata (IE meni) u gornjem desnom kutu preglednika te odaberite Manage Add-ons. Kliknite na ikonu menija te odaberite 'Manage add-ons'
 2. Vidjet ćete Manage Add-ons prozor. Ovdje, potražite Mystartsearch.com te ostale sumnjive dodatke. Zaustavite ove unose klikom na Disable: Desni klik na svaki od zlonamjernih unosa te odaberite 'Disable'
 3. Promijenite svoju početnu stranicu ukoliko ju je virus promijenio:
  Kliknite na ikonu alata (meni) u gornjem desnom kutu preglednika te odaberite Internet Options. Ostanite u General prozoru.
 4. Ovdje, uklonite zlonamjeran URL te unesite željeno ime domene. Kliknite Apply kako biste spremili promjene. Obrišite zlonamjerne URL adrese, unesite ime željene domene te kliknite 'Apply' kako biste spremili promjene
 5. Resetirajte Internet Explorer
  Kliknite na ikonu alata (meni) ponovo te odaberite Internet options. Idite u Advanced prozor.
 6. Ovdje, odaberite Reset.
 7. Kada ste u novom prozoru, označite Delete personal settings i ponovo odaberite Reset kako biste završili uklanjanje Mystartsearch.com. Idite na 'Advanced' prozor te kliknite gumb 'Reset'. Sada odaberite 'Delete personal settings' te ponovo kliknite na gumb 'Reset'

Uklonite Mystartsearch.com iz Microsoft Edge

Resetirajte postavke za Microsoft Edge (1. metoda)

 1. Pokrenite aplikaciju Microsoft Edge i kliknite na More (tri točke u gornjem desnom kutu ekrana)
 2. Kliknite na Settings za više opcija.
 3. Jednom kada pojavi prozor Settings, kliknite na gumb Choose what to clear pod opcijom Clear browsing data. Idite na Postavke i odaberite 'Choose what to clear'
 4. Ovdje odaberite sve što želite ukloniti i kliknite na Clear. Odaberite 'Clear'
 5. Sada biste desnom tipkom miša trebali kliknuti na Start (logo Windowsa). Ovdje odaberite Task Manager. Otvorite 'Start menu' i odaberite 'Task Manager'
 6. Kada ste u Processes, potražite Microsoft Edge.
 7. Kliknite na njega desnom tipkom miša i odaberite Go to details. Ukoliko ne možete vidjeti Go to details, kliknite na More details i ponovite prijašnje korake. Kliknite desnom tipkom miša na 'Microsoft Edge' i odaberite 'Go to details' Odaberite 'More details' ukoliko se ne pojavi 'Go to details'
 8. Kada se pojavi kartica Details, pronađite svaki unos koji sadrži naziv Microsoft Edge. Kliknite na svaki od njih desnom tipkom miša i odaberite End Task kako biste završili te unose. Pronađite unose Microsoft Edgea i odaberite 'End Task'

Resetiranje preglednika Microsoft Edge (2. metoda):

Ukoliko vam 1. metoda nije pomogla, morate upotrijebiti naprednu metodu za resetiranje Edgea.

 1. Pažnja: morate napraviti sigurnosnu kopiju podataka prije korištenja ove metode.
 2. Pronađite ovu mapu na svojem računalu: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Odaberite svaki unos koji je tamo pohranjen i kliknite desnom tipkom miša. Nakon toga kliknite na Delete. Idite u mapu Microsoft Edge na svojem računalu, desnim klikom odaberite sve unose i kliknite na 'Delete'
 4. Kliknite na Start (logo Windowsa) i unesite window power u kućicu Search my stuff.
 5. Kliknite desnom tipkom miša na unos Windows PowerShell i odaberite Run as administrator. Pronađite Windows PowerShell, kliknite na njega desnom tipkom miša i odaberite 'Run as administrator'
 6. Jednom kada se pojavi prozor Administrator: Windows PowerShell, zalijepite ovu liniju koda nakon PS C:\WINDOWS\system32> i pritisnite Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopirajte i zalijepite potreban kod i pritisnite 'Enter'

Jednom kada su ti koraci dovršeni, Mystartsearch.com bi trebao biti uklonjen iz preglednika Microsoft Edge.

Uklonite Mystartsearch.com iz Mozilla Firefox (FF)

 1. Uklonite opasna proširenja
  Otvorite Mozilla Firefox, kliknite na ikonu menija (gornji desni kut) te odaberite Add-ons Extensions. Kliknite na ikonu menija te odaberite 'Add-ons'
 2. Ovdje, odaberite Mystartsearch.com i ostale upitne dodatke. Kliknite Remove kako biste obrisali ove unose. Odaberite 'Extensions' te potražite zlonamjerne unose. Kliknite na 'Remove' kako biste ih se riješili
 3. Promijenite svoju početnu stranicu ukoliko ju je virus promijenio:
  Kliknite na meni (gornji desni kut), odaberite Options General.
 4. Ovdje, obrišite zlonamjeran URL te unesite željenu web stranicu ili kliknite Restore to default.
 5. Kliknite OK kako biste spremili ove promjene. Kada ste u 'General' prozoru, obrišite zlonamjerne URL adrese iz sekcije 'Home Page' ili kliknite na gumb 'Restore to Default'. Kliknite 'OK' kako biste spremili promjene
 6. Resetirajte Mozilla Firefox
  Kliknite na Firefox meni u gornjem lijevom kutu te kliknite na upitnik. Ovdje, odaberite Troubleshooting Information. Kliknite na ikonu menija i onda na '?'. Odaberite 'Troubleshooting Information'
 7. Sada ćete vidjeti Reset Firefox to its default state poruku s Reset Firefox gumbom. Kliknite na ovaj gumb nekoliko puta te završite uklanjanje Mystartsearch.com. Kliknite na gumb 'Reset Firefox' nekoliko puta

Uklonite Mystartsearch.com iz Google Chrome

 1. Obrišite zlonamjerne dodatke
  Otvorite Google Chrome, kliknite na ikonu menija (gornji desni kut) te odaberite Tools Extensions. Kliknite na ikonu menija. Odaberite 'Tools' i 'Extensions'
 2. Ovdje odaberite Mystartsearch.com te ostale zlonamjerne dodatke te odaberite ikonu koša za smeće kako biste obrisali ove unose. Potražite zlonamjerne unose i obrišite svakog od njih klikom na ikonu koša za smeće
 3. Promijenite svoju početnu stranicu i zadanu tražilicu ukoliko ih je Vaš virus promijenio
  Kliknite na ikonu menija te odaberite Settings.
 4. Ovdje, potražite Open a specific page or set of pages pod opcijama On startup te kliknite na Set pages. Nakon klika na meni i 'Settings', odaberite 'Set pages'
 5. sada biste trebali vidjeti drugi prozor. Ovdje, obrišite zlonamjerne tražilice te unesite onu koju želite koristiti kao svoju početnu stranicu. Kliknite na 'X' kako biste uklonili zlonamjerne URL adrese
 6. Ponovo kliknite na ikonu menija te odaberite Settings Manage Search engines pod sekcijom Search . kada ste u 'Settings', odaberite 'Manage search engines...'
 7. Kada ste u Search Engines..., uklonite zlonamjerne tražilice. Trebali biste ostaviti samo Google kao svoje željeno ime domene. Kliknite na 'X' kako biste uklonili zlonamjerne URL adrese
 8. Resetirajte Google Chrome
  Kliknite na ikonu menija u gornjem desnom kutu Vašeg Google Chrome te odaberite Settings.
 9. Idite na kraj stranice te kliknite na Reset browser settings. Kada ste u 'Settings', idite dolje do gumba 'Reset browser settings' te kliknite na njega
 10. Kliknite Reset kako biste potvrdili ovu akciju i završili uklanjanje Mystartsearch.com. Kliknite na gumb 'Reset' kako biste završili uklanjanje

Uklonite Mystartsearch.com iz Safari

 1. Uklonite opasna proširenja
  Otvorite web preglednik Safari te kliknite na Safari u meniju u gornjem lijevom kutu ekrana. Jednom kada učinite ovo, odaberite Preferences. Kliknite na 'Safari' i odaberite 'Preferences'
 2. Ovdje, odaberite Extensions i potražite Mystartsearch.com ili ostale sumnjive unose. Kliknite na gumb Uninstall kako biste se riješili svakog od njih. Idite na 'Extensions' i uklonite zlonamjrne dodatke
 3. Promijenite svoju početnu stranicu ukoliko ju je virus promijenio:
  Otvorite svoj Safari web preglednik te kliknite na Safari u sekciji meni. Ovdje, odaberite Preferences kako je prikazano prije i odaberite General.
 4. Ovdje, pogledajte polje Homepage. Ukoliko je bilo promijenjeno od strane Mystartsearch.com, uklonite neželjenu poveznicu te unesite onu koju želite koristiti za pretraživanje. Nemojte zaboraviti unijeti "http://" prije unosa adrese stranice. Kada ste u 'General', obrišite zlonamjeran URL i unesite željeno ime domene
 5. Resetirajte Safari
  Otvorite web preglednik Safari te kliknite na Safari u sekciji meni u gornjem lijevom kutu ekrana. Ovdje, odaberite Reset Safari.... Kliknite na 'Safari' i odaberite 'Reset Safari...'
 6. Sada ćete vidjeti detaljan dijaloški prozor pun opcija resetiranja. Sve ove opcije su većinom označene, ali možete odabrati koje od njih želite resetirati. Kliknite na gumb Reset kako biste završili proces uklanjanja Mystartsearch.com. Odaberite sve opcije i kliknite na gumb 'Reset'

Nemojte dopustiti da vas vlada špijunira

Vlada ima mnogo problema vezanih uz praćenje korisnika i korisničkih podataka, kao i sa špijuniranjem građana, pa biste trebali uzeti u obzir i naučiti nešto više o sumnjivim praksama prikupljanja podataka. Pokušajte izbjeći bilo kakav pokušaj vlade da vas prati ili špijunira tako da na internetu postanete potpuno anonimni.

Možete odabrati drugu lokaciju kad budete online i pristupati bilo kakvom materijalu bez nekih posebnih ograničenja na sadržaj. Veoma lako možete imati internetsku vezu bez ikakvih rizika od hakerskih napada koristeći Private Internet Access VPN.

Kontrolirajte informacije kojima može pristupiti vlada ili bilo koja neželjena stranka i surfajte internetom bez mogućnosti da vas se špijunira. Čak i ako niste umiješani u ilegalne aktivnosti ili vjerujete svojem izboru usluga i platformi, budite sumnjičavi oko vlastite sigurnosti i poduzmite mjere predostrožnosti korištenjem usluge VPN-a.

Za slučaj malware napada, napravite sigurnosne kopije datoteka za kasniju upotrebu

Korisnici računala mogu na razne načine izgubiti podatke zahvaljujući cyber infekcijama ili upravo njihovom štetnom djelovanju. Softverski problemi koje stvaraju malware programi ili direktan gubitak podataka zbog šifriranja mogu dovesti do problema sa samim uređajem ili čak nanijeti permanentna oštećenja. Kada imate aktualne sigurnosne kopije, na veoma lagan način možete se oporaviti nakon takvog incidenta i nastaviti s radom.

Najbitnije je kreirati ažuriranja za svoje sigurnosne kopije, i to nakon bilo kakve promjene na računalu, pa ćete se moći vratiti točno u vrijeme prije nego je malware bilo što uspio promijeniti ili prije nego problemi s uređajem uzrokuju probleme s performansama ili oštećenje podataka. Kada imate raniju verziju svakog bitnog dokumenta ili projekta, lako ćete izbjeći frustracije i nervne slomove. To je pogotovo korisno kada se malware stvori niotkuda. Za potrebe vraćanja sistema u određenu točku u vremenu možete upotrijebiti Data Recovery Pro.

O autoru
Lucia Danes
Lucia Danes - Istraživač virusa

Ukoliko Vam je ovaj besplatan vodič za uklanjanje pomogao i zadovoljni ste našom uslugom, molimo Vas da razmislite o doniranju kako bi ova usluga opstala. Čak i najmanja cifra će biti cijenjena.

Kontaktiraj Lucia Danes
O tvrtci Esolutions

Izvor: https://www.2-spyware.com/remove-mystartsearch-com.html
Vodič za uklanjanje na drugim jezicima

Vaše mišljenje u vezi sa Mystartsearch.com