Što je to MyBabylonTB.exe? Treba li ukloniti tu datoteku

od Lucia Danes - -

Datoteka MyBabylonTB.exemože vam se činiti bezazlenom. Međutim, nikada ne smijete dopustiti da vas prevari naziv te datoteke jer ona nije “vaša”. Morate paziti na to da ta datoteka pripada sumnjivim aplikacijama koje vrlo lako mogu na vašem računalu napraviti nered. Jedna od tih aplikacija je delta-homes.com, dok su ostale Babylon Toolbar i isearch.babylon.com. Svaki od tih programa sumnjiv je i spada u kategoriju “otimača preglednika”. Bez obzira na to što su predstavljeni kao pouzdane tražilice/alatne trake, oni lagano mogu preoteti kontrolu nad svakim od vaših preglednika bez vaše dozvole. Nakon što to učine, bit ćete prisiljeni gledati različite linkove, pop-up reklame i sličan sadržaj koji se koristi za promoviranje njihovih partnera koji nisu uopće provjereni ni istraženi. To vas može dovesti do infiltracije dodatnih malware programa u vaše računalo i sličnih problema. Na kraju, otimači preglednika sposobni su za praćenje korisnika PC-ja i prikupljanje informacija vezanih uz njihove navike tijekom surfanja. Oni prikupljaju osobne neidentificirajuće podatke, no nema informacija tko sve može vidjeti te informacije.

Morate paziti jer postoji dugačak popis antivirusnih programa i drugih sigurnosnih proizvoda koji detektiraju MyBabylonTB.exe kao potencijalnu prijetnju. Naziv prema kojem se detektira ova datoteka može biti: Win32/Toolbar.Babylon; W32/Toolbar.BABYLON; PUP.Optional.BabylonToolBar.A; Trojan.Win32.BhoSiggen.bbayaz; Babylon (fs). Delta Homes ili Babylon Toolbar komponentu možete pronaći u Task Manageru, kao i u subfolderu foldera Windows Temp. Veličina ove datoteke trebala bi biti 2,445,608 bajtova.

Ako vas je sigurnosni software upravo obavijestio o datoteki MyBabylonTB.exe, morali bi skenirati vaše računalo programom Reimage, a za dodatne informacije možete koristiti Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus ili Malwarebytes Anti Malware. Molimo vas da se bez oklijevanja riješite ove datoteke, jer je, kao što jasno možete vidjeti, povezana s vrlo upitnim programima koji mogu dovesti do još više problema i opasnosti.

presuda - status datoteke
prijeteća datoteka
Savjet: Ako se Vaše računalo čini sporo, ili patite od neželjenih reklama i otvaranja nepoznatih stranica, preporučamo da skenirate računalo sa preporučenim anti-spyware programom. Uradite nekoliko BESPLATNIH testova skeniranja i provjerite sustav za neželjene aplikacije koje bi mogle biti odgovorne za navedene probleme.
Postoji mogućnost da smo povezani sa proizvodima koje preporučamo na ovoj stranici. Puno razotkrivanje nalazi se u Pravilima korištenja. Preuzimanjem bilo kojeg sadržaja danog od strane Anti-spyware softvera slažete se s našim pravila privatnosti i ugovor o korištenju.
uradi sada!
Preuzmi
Problem diagnosis program Sreća
Zagarantirana
Preuzmi
Problem diagnosis program Sreća
Zagarantirana
Kompatibilan sa Microsoft Windows Kompatibilan sa OS X
Što učiniti ako nije uspjelo?
Ako niste uspjeli ukloniti infekciju upotrebom programa Reimage, postavite pitanje našem timu za podršku korisnicima i pri tom navedite što je moguće više detalja.
Reimage je preporučen alat za skeniranje vašes sustava za potencijalne prijetnje i loše softvere. Probna verzija proizvoda pronaći će štetne aplikacije u Vašem sustavu.
Više informacija o ovom programu može se pronaći u kritici Reimage.
Mediji spominju Reimage

O autoru

Lucia Danes
Lucia Danes - Istraživač virusa

Ukoliko Vam je ovaj besplatan vodič za uklanjanje pomogao i zadovoljni ste našom uslugom, molimo Vas da razmislite o doniranju kako bi ova usluga opstala. Čak i najmanja cifra će biti cijenjena.

Kontaktiraj Lucia Danes
O tvrtci Esolutions

Vodič za uklanjanje na drugim jezicima


Datoteke
Softver
Usporedi